Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy blondynki są bardziej seksowne?

Polecane posty

Gość gość
I nagle się obudziłaś :D

Gość gość
Dobra dobranoc bo jutro do pośredniaka i biura matrymonialnego trzeba iść.

Gość gość
To ja Marta. Wszystkie wpisy to moje dzieło bo mam schizofremię.

Gość milena_jestem
Moje przemyslenia: Blondynki wygladaja na bardziej niewinne i szlachetniejsze, dziecinniejsze, bardziej urocze, wesole, uprzejme, w dodatku ja jestem ogromna fanka rasy Aryjskiej, mi rowniez bardzo podobaja sie blondyni, jeszcze do tego wsystkiego kocham niemiecki. Nie oceniam ludzi po wygladzie, jedna z moich przyjaciolek i w sumie taka najblizsza to brunetka, ale na przyklad nie znosze urody Monici Bellucci, nie wiem czy dobrze napisalam jej imie i nazwisko, jest ciezka, wyglada staro, tak...Bardzo przypomina mi prostytutke, ale na przyklad Beyonce mi sie podoba, bo ma bardziej "urocze"rysy twarzy, ladniejsze. Ja jestem blondynka z niebieskimi oczami z nie duzej miejscowosci i to sie akurat sprawdza, bo duzo blondynek to Slowianki, a wiec dziewczyny pochodzace z mniej bogatych krajow. Pamietajcie, ze kazda kobieta jest piekna na swoj sposob, uroda semicka w sensie rude wlosy i zielone oczy tez ma swoj urok, kolor naszych wlosow jest genetyczny, zazwyczaj ma na niego wplyw przystosowanie czlowieka do danego regionu na swiecie np we Wloszech jest cieplo wiec ludzie sa ciemni, ci mieszkajacy przy morzu maja lokowane wlosy itp. :)

Gość gość
powyzej wypowiedziala sie blondynka inteligetniejsza niz cala rzesza zdesperowanych brunetek i nawet wyjasnila im dlaczego rodzimy sie z takim kolorem wlosow a nie innym 3

Gość gość
Wszyscy podniecają się Sofią Vergarą z serialu Współczesna rodzina. Gloria czyli Sofia Vergara duża dupa duże cycki. Mi się bardziej podoba ta blondynka matka 3 dzieci mimo że nie ma wyglądu słowianki. Oczywiście jej mąż leci na Sofię

Gość gość
Niskie blondynki to głupie k****y

Gość gość
A mi się najbardziej podoba ich najstarsza córka gra nastolatkę ale ma naprawdę 26lat. Mój koteczek miał Sarah Hyland

Gość gość
Sofia Vergara jest dobrą aktorką

Gość gość
Najpiękniejsze kobiety na świecie to Słowianki blondynki: Polki oraz Czeszki. O tym wie cały świat i przestańcie pierdolić!!!

Gość gość
milena_jestem jesli juz to urode nordycką,urodę aryjską mają Afgańczycy,Irańczycy,Północni Hindusi itd

Gość gość
My blondyni nie mamy powodzenia tylko wam arabusy i bambusy w głowie. A kto mam te blondynki produkuje :)

Gość gość
Bratt Pitt w filmie Joe Black nic dziwnego że go chciała Angelina Jolie.

Gość gość
blablabla

Gość gość
Bo to ***aki zapytaj Jennifer Aniston frajerze :)

Gość gość
Bo go zdradzała W sexie w wielkim mieście :)

Gość gość
Super film Furia

Gość gość
Blondynki mają menopauzę 5 lat wcześniej!

Gość gość
Tak blondynki jeszcze odpowiadają za HiV, AiDS i bombę atomową. Wynalazły obozy koncentracyjne i komunizm.

Gość gość
nie ma to jak blondynki które same siebie wychwalają w temacie jakie to blondynki są cudowne

Gość gość
Ewa Braun była blondynką :)

Gość gość
Blondynki to narcystyczne pissdy

Gość gość
spójrzcie sobie na aktorki które są farbowanymi blondynkami bo naturalnie są szatynkami lub brunetkami, np. Cameron Diaz, Reese Whiterspoon, kto tam jeszcze? no Marylin Monroe, Rene Zellweger musiałabym sobie przypomnieć jeszcze kilka i czy one według was nie mają delikatnej urody jako kobiety które genetycznie blondynkami nie są? już skończcie są z tymi delikatnymi rysami twarzy tak jakby te ciemniejsze kobiety miały męskie, tępe blondyny

Gość gość
Blondynki tego nie czytają frajerki bo je ***** wasz mąż.

Gość gość
Charliez Theron też jest naturalną szatynką farbowaną na blond i ma męskie rysy twarzy czy ostre? ja zauważyłam że naturalne blondynki te jasne mają chłopięce sylwetki i męskie ostre właśnie rysy nie mówie że wszystkie ale sporo

Gość gość
mój mąż kobiet z włosami jak u świń nie ruszyłby

Gość gość
Ja jestem facetem i moim skromnym zdaniem blondynka o słowiańskiej urodzie jest okropnym zagrożeniem dla innych kobiet. Reagujecie na nią jak pszczoły na szerszenia, który wchodzi do ula. Dużo blondynek jest tępionych i dręczonych przez koleżanki. Nawet jak kobieta jest spokojna to ją chcecie zniszczyć. Nienawiść ekstremalna. Blondynki mają ciężkie życie.

Gość gość
To głupie k****y

Gość milena_jestem
Gdyby kobiety komentujace ten temat byly inteligetne wiedzialy by, ze kolor wlosow nie ma niczego wspolnego z charakterem, to kwestia genow, przystosowania do klimatu w danym regionie swiata, a najlpsze jest to, ze ich sposob wypowiedzi siega dna, a podstawami slownictwa sa przeklenstwa. Mam przyjaciolke i kolezanki brunetki, jeszcze zadna mnie nie wyzwala od glupiej, bo jestw w sumie mega madra, jak patrze na osoby wypowiadajace sie tutaj moge rowniez stwierdzic iz przy mnie sa one totalnymi amebami. Zazdrosnymi i tepymi jak mlotki. Poza tym do blond wlosy czesto w parze ida niebieskie oczy, a naukowo udowodniono iz osoby o niebieskich oczach sa inteligentniejsze i szybciej uczace sie od osob z brazowymi oczami, malo tego, ludzi o naturalnych blond wlosach jest na swiecie o kolo 2%, a zatem blonydnki sa wyjatkowe,zjawiskowe, nie jestem zadna narcyza, ale znam swoja wartosc, mam piekne kolezanki blondynki i piekne kolezanki brunetki, jestesmy natomiast natyle rozwiniete umyslowo, ze nie wyzywamy siebie nawzajem o barwnik w skorze, no cos, niektrzy nigdy nie wyrastaja z poziomu intelektualnego podstawowki, a szkoda, mogla bym chetnie takie "dorosle zycie" uczyc zyciowych podstaw z moimi znajomymi, tlumaczyc im, ze kolor oczu, skory czy wlosow nie wplywa na nasz charakter,a i jeszcze jedno : Oceniacie innych na podstawie tego czy jest blond wlosy czy nie podchodzi pod rasizm, jedna z najwiekszych chorob spoleczenstwa. Pozdrawiam i zycze milej nocy przy ksiazkach od przyrody, majacych na celu dostaraczyc niektorym paniom jak najwiecej niezbednej wiedzy na temat ras ludzkich i przystosowan klimatycznych, a ludzkim zachwaniem, temperamentem, stylem zycia, mentalnoscia, charakterem, zainteresowaniami itp. Mam nadzieje, ze pomoglam osobom majacym problem z akceptacja ludzi o odmiennym wygladzie, rzadszym niz reszta spoleczenstwa. :) ;)

Gość gość
Ja prdl napisałaś, że niebieskookie sa bardziej inteligentne. I jak cię tu nie wyzywać k****o? :D