Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy w ten sposób mogło dojść do wpadki?

Polecane posty

Gość gość

No wiec przytylalismy sie i mojemu facetowi stanął, a ze byliśmy u mnie w sinusa ściana rodzice to musieliśmy byc grzeczni. Dla żartów tylko na pare sekund wyjął go na wierzch i cmoknelam go w główkę, raczej był suchy ale nie pamietam czy nie było odrobiny preejakulatu. Po paru sekundach moze minutach calowalismy sie ale gdybym miała cos mokrego na ustach to raczej by wytarl wypluł powiedział ze fuj czy cos i potem gadaliśmy i poszliśmy do niego i to mniej wiecej po kolejnych 15 minutach zrobił mi dobrze językiem. Boje sie ze mogł miec jakies plemniki w ustach, czy cos.. Nie było wytrysku czy cos ale boje sie ze mogłam miec jakaś odrobine preejakulatu wtedy i strasznie sobie wkręcam.. Prosze weźcie to na powaznie mam dopiero 16 lat jestem z nim dwa lata, nie chciałabym ciąży w tym wieku szkoła i wgl

Gość gość
Aaaaaaaahahahahahahahahahahahahaha!!!

Gość gość
Lepiej zacznij zbierać na wózek!

Gość gość
Tak, do zapłodnienia dojdzie w żołądku i będziesz rodzić przez usta... :)

Gość gość
Gdy chłopak skonczy dziewczynie w ustach a ona potem go pocaluje i on zrobi jej dobrze ustami jest możliwość zapłodnienia, wiem to z wiarygodnych źródeł. Chodzi mi o to czy gdyby była taka mała ilośc preejakulatu i po takim czasie tez moze spowodować. Nie dziwcie sie nastolatkę ze sie martwi :)

Gość gość
Dziecko Twoje wiarygodne źródło to ma.bujna fantazję... zgrywać przed rówieśnikami"dojrzałych"to dziecino potraficie i tyle. Pobawcie sie lepiej cyckami a za seks weźcie wtedy gdy będziecie wiedzieć cos więcej na temat zabezpieczenia i tematyki poczęć dzieci.Tylko błagam nie pytaj juz o nic "swojego wiarygodnego źródła"bo szybciej niż myślisz "zaskoczysz" :D

Gość gość
Facet kończąc w ustach kobiety, plemniki w wilgotnym środowisku sa w stanie przeżyć jakis czas i przez pocałunek moga zostać przeniesione do ust partnera i w takim przypadku należy powstrzymać sie od "minetki" jesli nie chce sie dzieciaczka. Nie wiedziałam ze pani podważy słowa ginekologów. Ale biorąc pod uwage sytuacje szanse sama widze znikome jednak chciałam sie upewnić.:)