Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co lubicie najbardziej w wyglądzie mężczyzn ? Ja szczupłe długie...nogi !

Polecane posty

Gość gość
up

Gość gość
up

Gość prawictwo pospolite 152
autor tego tematu to na pewno chłop .. baby sie nie interesują męskimi nogami : dla nich liczą sie tylko penisy i pośladki wiem , to bo mam trochę lat doświadczenia https://www.youtube.com/watch?v=14SWZ-cc59M

Ja uwielbiam smukłe dłonie, duże z ładnymi palcami i kark. Takie dwa moje fetysze. Chociaż na długie, szczupłe i zgrabne nogi też zwracam uwagę.

Gość gość
zadne szczuple nogi , dla bab licza sie tlyko fiuty

Sorry, ale jak się poznaje faceta, to się na ogół nie ogląda jego fiuta.

baby które gadają , ze na przyklad podoba im się u faceta dłonie , po prostu kłamią mają kłamstwo we krwi a prawda jest taka , ze numer jeden u nich to penisy numer 2 trudno powiedzięc, ale prawdopodobnie tyłek i może klata jak baba mówi ze najbardziej podobają jej sie u faceta szczuple długie nogi czy dłonie to dla mnie smierdzi kłamstwem, tzn mówi nieprawdę, od razu wyczuwam kłamstwo

Gość gość
ja prdl, ekspert się odezwał co z kobietą nie miał nigdy nic wspólnego. Debilu, po ch... się wypowiadasz w temacie, o którym nie masz bladego pojęcia?

Gość gość
Twarz właściwie mnie interesuje, dopiero potem sylwetka

najgorsza sytuacja jak facet wie więcej o kobiecej psychice niiż one same ..

Gość gość
Dla mnie istotny jest wzrost (mam 175 cm i kocham obcasy) więc to pierwsze na co patrzę, później głos (piskliwy, z problemami mutacyjnymi odpada), później oczy, chętnie widziane silne ramiona :P Prawda jest taka że podobali mi się różni faceci, także Ci którzy nie "spełniali" moich wymogów fizycznych np. ze względu na poczucie humor*****arakter, inteligencje itp, te cechy przesłaniały braki w wyglądzie. Co ciekawe, odkąd pamiętam podświadomie unikam facetów niższych niż 180 cm z typową "testosteronową" budową, typu kark, nabity mięsniak, sprawiający wrażenie typowego ru/chacza z niezbyt wysoką inteligencją i ukrywaną agresją czy zdradzającą naturą :D Mam wbudowany radar żeby omijać takich gachów a wiem że są i takie kobitki co tylko na takich lecą..

prawictwo pospolite 152 dziś - właśnie dlatego jesteś zgorzkniałym prawikiem, bo nie masz pojęcia co się kobietom podoba. Poza tym, jak fiut się może podobać, przecież to paskudne jest.

obejrzyj mój link

Gość gość
Badania wykazaly ze szerokie ramiona waskie biodra wysoki testosteron niski kortyzol (hormon stresu) oraz 12% czyli b niski poziom tkanki tluszczowej w organizmmie

Gość gość
autor tego tematu to na pewno chłop .. baby sie nie interesują męskimi nogami : dla nich liczą sie tylko penisy i pośladki wiem , to bo mam trochę lat doświadczenia Tez mi sie tak wydaje, z dos2wiadczenia (mam 33 lata) widze ze patrza glownie na ryj, czy masz rozlozysta obrecz barkowa, duze dlonie i tylek, waski ale sterczacy do tylu. I przede wszystkim nie lubia tluszczu im bardziej "suchy" tym lepszy. oblukajcie tych patoli maja zerowy poziom tk tluszczowej do tego pare tatuazy jak na nich d**y leca

Gość PannaAnonim
Ja nie wiem czemu, bardzo lubię długie włosy u facetów ;) Bez przesady oczywiście, najlepiej takie trochę za ramiona/do ramion. Lubię też jak ma ładny uśmiech i oczy :*