Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy taka sukienka pasuje 30latce??? Prosze o rade

Polecane posty

Gość gość
Zależy jaką jesteś wysoka bo ta długość niskim osobom nie pasuje

Gość gość
Podaj wzrost, jaka figura i biust to coś ci poszukam

Gość gość
Na letni wypad ta sukienka pasuje, natomiast na wesele powinnaś wybrać coś bardziej eleganckiego.

Gość gość
Tu autorka. Jestem wysoka. Sukienka jest w dziale "tall" bo musi byc dobrze skrojona tzn jak jest pasek to musi byc w talii a nie na biuscie ;) Wszystkie wysokie dziewczyny pewnie wiedza o czym mowie. Tak wiec: mam 180cm, rozmiar 10/12 (38/40), dlugie szczuple nogi, maly biust, szerokie ramiona (wiec nic bez ramiaczek nie pasuje bo wygladam jak terminator.) Wlosy naturalnie rudo miedziane. Poprosze o propozycje :)

Gość gość
letni wypad i piknik haha :P nie rozmieszajcie mnie, że takie sukienki zakładacie. Nic się nie stanie jak założysz tę sukienkę, a już na pewno nikt nie wybałuszy oczu ze zniesmaczenia. Jest XXI wiek i mamy większą swobodę i dowolność można się bawić modą. Nie przesadzajcie, że ta sukienka nie jest elegancka tylko dlatego, że jest w "łączkę". Jesteście nudnymi sztampiarami i tyle

Gość gość
W podobnej chodzę latem po pieczywo na bazarek.

Gość gość
Ja przedstawiłam tylko swoje zdanie. Ostateczna decyzja co do wyboru sukienki należy do autorki.

Gość gość
załóż taką samą w pajacyki to tylko wzorek

Gość gość
dobierz do niej ładne białe bolero z długością rekawka do łokcia i będziesz wyglądać i świeżo i elegancko :) sama byłam w bardzo podobnej sukience na weselu siostry.

Gość gość
Uważam ze sukienka bardzo ladna i pasuje na wesele jak najbardziej (w letnich miesiącach) Będzie sie ładnie wyróżniać na tle innych kiecek na jedno kopyto. Sama mam niedługo wesele i przeraza mnie co widzę w sklepach. Tylko jesli, jak ktos napisal, nie masz aparycji starej baby. Jak jesteś szczupla i masz delikatna urodę to będziesz wyglądać pięknie.

Gość gość
gość dziś tak! albo dopasowany kardigan z rękawem 3/4

Gość gość
o ta miętowa jest fajna jakaś kryształowa kolia i szpilki nude albo czarne na platformie do tego

Gość gość
ale wy bez guścia jesteście to coś powyżej to jeszcze gorsza masakra niż autorki.

Gość gość
Białe bolerko hahahaa i już wszystko wiadomo kto tu siedzi :D:D faszyn from kafe :D białe kozaczki zapewne też goszczą w twojej garderobie ...:D:D

Gość gość
Autorko jeśli masz szerokie ramiona i mały biust, to sukienka , którą planowałas założyć odpada. Masz raczej kobyłowatą figurę( nie obraź się) i musisz poszukać czegoś co zamaskuje te szerokie ramiona, mały biust to pół biedy...

Gość gość
Potwierdza, że twoja sukienka autorko będzie lepsza niż ta, do której podano link na allegro ;) (zresztą pewnie sprzedawca to podał).

Gość gość
gość dziś http://allegro.pl/sukienka-z-kola-niebieska-k ontrafalaldy-rekaw3-4-m-i5960436857.html to jest ekstra sukienka i elegancka. fajne kolory w ogóle. ja bym wybrała coś takiego xxx w takiej sukience, w roznych kolorach, dwa lata temu u mojej kuzynki były trzy dziewczyny.

Gość gość
Z przodu ta sukienka to jeszcze jakoś wygląda, ale z tyłu masakra. Długość jaką ma kompletnie nie pasuje do tych odkrytych pleców. Pokracznie to wygląda. Materiał i wzór nawet ok jak na czerwiec, ale zdecydowanie polecałabym inny fason

Gość gość
Poyebało cię? Jak w tym tańczyć, debilko? Nawet panna młoda by się w tym poplątała...

Gość gość
No tak jak jesteś tłuk to nie moja wina. One pod spodem mają zaczep na nadgarstek.

Gość gość
Tłuk to jesteś ty. I co ci po tym, skoro i tak będzie cholernie niewygodnie. Sama to załóż i hasaj całą noc, potem przyjdź tu i powiedz nam jak się tańczyło w tym cudactwie. Nie wspomnę już o ty, że wygląda jak dla córki szejka arabskiego:O

Gość gość
Tu autorka. Jeszcze raz dzieki za propozycje. Przyznam ze lekko mnie zdziwily... czy rzeczywiscie w PL na wesela chodzi sie w takich dlugich sukniach?? A ta rozowa to chyba bardziej na jakis bal niz na wesele. Ja tam bede tylko gosciem, nie chce rzucac sie w oczy. Co do tych sukienek krotkich, to juz mowilam ze takie odcinane nie beda na mnie dobrze lezec, bo jestem wysoka wie to odciecie nie bedzie w talii tylko wyzej i bedzie glupio wygladalo.. Co do Pani ktora wspomniala o mojej "kobylowatej " figurze haha nie jest ze mna az tak zle ;) Po prostu jesli w gre wchodzi letnia sukienka musi miec szersze ramiaczka i wyglada spoko i proporcjonalnie. Jeszcze raz dzieki wszystkim za odzew!!!! Milego dnia :)

Gość gość
No, nara

Gość gość
Sukienka autorki bardzo ładna, tylko szkoda, że ma wycięcie na plecach :< Jeśli masz szerokie ramiona to myślę, że faktycznie szersze ramiączka by się przypadły, ale jeśli jest taka zwiewna to może nie będzie widać. Piękny wzór :) Polską "modą weselną" się nie przejmuj, bo to naprawdę dramat:)

Gość kosiaraumysłow
Autorko slicza sukienka :) lekka zwiewana naprawde ładna. Mozesz śmiało iśc w takiej na wesele .