Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Cera tradzikowa

Polecane posty

Gość gość

Dziewczyny moze cos polecicie zawsze mialam tradzik na twarzy ale teraz 6 miesiecy po porodzie mam wrazenie ze tych pryszczy jest jeszcze wiecej mam juz dosyc

Gość gość
Kobieta z pryszczami fuuuuuuuj....

Gość gość
Jak dla mnie zastosowanie iqface to optymalne rozwiązanie jeżeli ktoś chce się pozbyć trądziku

Gość gość
acnederm + oczyszczanie/migdal u kosmetyczki

Gość tamara23
ja też stosowałam tabletki iqface ale napiszę może coś więcej.. z trądzikiem zmagałam się od 16 roku życia, raz z lepszym raz z gorszym skutkiem. ale generalnie zawsze coś się na mojej twarzy działo.. żadne peelingi, zmiana diety itp nie pomagały. no i właśnie poczytałam trochę o iqface i zdecydowałam się je kupić, bałam się że to będą pieniądze wyrzucone w błoto ale teraz wiem, że to była dotychczas najlepsza inwestycja!!

Gość gośćwika
iqface to bardzo dobra inwestycja, polecam tak jak koleżanka wyżej :) długo nie mogłam się z nim uporać, a kiedy przechodził... trądzik wracał z powrotem. jakoś nie mogliśmy się rozstać przez długie lata no ale trafiłam na iqface i mam nadzieję że to koniec tego romansu na zawsze :P

Gość mamuszka91
potwierdzam, IQFace pomagają i to bardzo:) sama po ciąży miałam atak pryszczy i źle to wyglądało oj bardzo.. a że nie mogłam karmić piersią to zaczęłam je brać już 4 tygodnie po porodzie i teraz po 3 miesiącu wszystko wraca do normy:)

Sprobuj maseczek oczyszczajacych, ja kupilam cerbo detox-weglowa maseczka z glinka zielona, swietnie oczyszcza i dziala m.in przeciwtradzikowo. Moja cera jest gladka, wszystkie niedoskonalosci swietnie zredukowane. Cena za maseczke smiesznie niska, ale bielenda ogolnie ma niskie ceny, a dobra jakosc :)