Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co O Mnie powiecie ?? 3 fotki Wyr*****ibyście ?

Polecane posty

Zależy jacy. Niektórzy lubią zwykłe Chodź się rùchać. Ja lubię polować, zdobywać, zmuszać, zabierać ;) czasem lubię gierki, a czasem lubię po prostu jak kobieta ma mokro z mojego powodu ;)

Gość gość
Mokro znaczy jak się zsika w majty? :-)

Gość CzwarteImperium
Ja mam mokrą nieraz a nie sikam w majtki gościu. :P Tak Androgen , tylko trzeba wziąć pod uwagę, że kobieta nie może chodzić za mokra, bo od ciągłej masturbacji może zwariować.:( A i tak żaden wibrator ani palec nie zastąpi jej porządnego fiuta. W zamyśle- nie chodzi o rozmiar, ale o porządne bzykanko z wymianą wszystkich płynów. ;)

A jeśli odpowiednio podkùrwi się kobietę i w odpowiednim momencie ... wkroczy, to jest zajébisty haj ;) Wyrùchanie wkùrwionej kobiety to odjazd :)

Gość gość
Taki motor masz w tico? :-)

Za zagazowanie V16 powinni zamykać do więzienia. Btw, mnie tam wystarczy zwykły Lexus LS 600 ;)

jak spisz z psem to i szczekac sie nauczysz? pusz kochanie nie kradnij moich tekstow.

Gość CzwarteImperium
Kiedy? Kochany gościu. Tak- często bywam sama. :) Jestem rżnięta cyklicznie, a ja chcę częściej to muszę organizować sobie gdzie indziej. ;) Np. pisząc świństwa na Kafe i masturbując się pod wybrane nicki. :P :D A tak serio to nie martw się o moją ci=pe, dbam o nią doskonale. Lepiej niż mężczyzna. Choć żaden dotyk nie zastąpi dobrej minety. :( Ogólnie radzę sobie i mam zamiar radzić sobie jeszcze lepiej. :P Androgen, wku=rwiona kocica- to jest najlepsze. ;)

Gość gość
Kto ci robi minetę? Wilk, Władca Lalek, Najszybszy, In Spe czy mąż ? Mąż wie co tu piszesz krowo co dużo ryczy i mało mleka daje?

Podniecam się tym, co jest w moim zasięgu. I kiedyś po prostu wyjadę z salonu swoim LS 600 i będę miał prawdziwy orgazm. A Ty będziesz się wiecznie ślinił do czegoś, czego nie możesz mieć :) Ale co kto lubi ;)

Gość CzwarteImperium
Ło matko, ja mam tylko Santa żółtka. :( Wysiadam w zawodach samochodowych bo jestem ignorantem. ;) Ewentualnie noga w szpilce to tak. A Ty kochany gościu nie martw się kolejny raz kto m lizał. Raczej nie ty. I przestań to wklejać, bo tylko mnie podniecasz, a nie gnębisz. 😴 Pa wszystkim. 🖐️

Gość gość
brakuje tylko ułomnego błędnego z analfabetyzmem i keczupika

Gość gość
Największe przegrywy Ero. Zapijaczony Błędny i Smof Zarozumiały Androgen Wyniosła bajkopisarka Szamberium QqQ Kotka jest fajna 🌼

Gość gość
smof ty pojęcia nie masz o mechanice bełkocie pijacki co ty wypisujesz źe ci nie wstyd, ale baby to łykają bo sie nie znają

Kùrwa przegiąłem z tym LS 600, za drogi. Ale to przez Ciebie Smof, bo mnie podpuściłeś. Ale pozostaję przy Lexusie nadal ;)

Gość gość
mieszkając i pracując w Polsce nie stać by was było na nic przy waszym codziennym siedzeniu przez siedem dni w tygodniu na forume. komornik zabrałby wam wszystko 🖐️

Gość gość
Smof dziś x ile sie daje na zawory w ładzie dwa sto siem ? Dwie minuty masz abyś nie wygooglował. Bo ciągle p********z o fałkach, kilkulitrówkach, a ciekawe czy podstawy prostej konstrukcji znasz.

Gość gość
Nie cwaniakuj, ani nie pajacuj bo ze mna to nie przejdzie. Baby będą łykać i podziwiać cie. Dobrze, że nie zapytałem cie o to jak zrobić szlif na głowicy w takim nissanie czy toyocie 4x4 hehe W ładzie mało kto wie ile dać na ssące i wydechowe aby gwizd był na wydechu i optymalna kultura pracy silnika. Starzy fachowcy na słuch jeszcze ustawiali zawory po szczelinomierzu. Ty wydajesz sie starej daty, duże pleciesz o silnikach wiec myślałem żeś ogarnięty w temacie. Dużo tutaj kozaczenia jest jak to *****ają baby i co to nie mają. Tamtem drugi fantazjuje o odpowiedniku mercedesa, pewnie nawet nie wie ile pali lexus. Ale jak sie kupuje auto za pińcet tysięcy polskich, to nie patrzy sie na koszty paliwa. Co ci sie w dieselach nie podoba ? Te z gornej półki mają bardzo przyzwoitą kulture pracy i niskie spalanie.

Gość gość
W polsce autostrady wybudowali gdzie można robić vmaxa ? Co ty piеrdоlisz do mnie, chcesz powiedzieć, że jeździsz trzy litrowym dieselem w automacie i jednocześnie twierdzisz że na rope to są ciągniki ? Bo nie uwierze, że jeździsz w Europie pieciolitrówką w benzynie. Mnie chodzi o wykazanie, że ty nie znasz sie kompletnie na mechanice i powtarzasz jakieś utarte slogany. Odnosze też wrażenie, żeś w stanie wskazującym na spożywanie alkoholu. Fakt, już samo brzmienie fałki 8 dajmy na to w 5 litrach jest przyjemne. Ale to są fury na amerykański rynek i dla ludzi zamożnych.

Gość gość
To sie całości nie trzyma co ty wypisujesz. hehehe Wiesz co jest dobre ? 4 cylindry w benzynie max do dwóch litrów. Nieduże spalanie, niskie oplaty i tym sie nie powstydzisz nawet na drodze szybkiego ruсhu. Ale co kto lubi i na ile kogoś stać. 🖐️

Gość gość
:D

powiem tylko tyle: 5,3l w v8, spala jakies 20l na 100km. tez jest tani w innych oplatach. nie mowimy o polsce.

Tamtem drugi fantazjuje o odpowiedniku mercedesa, pewnie nawet nie wie ile pali lexus. Ale jak sie kupuje auto za pińcet tysięcy polskich, to nie patrzy sie na koszty paliwa. X Mercedesami jeżdżą taksówkarze. Mercedesa, BMW i Audi kupuje każdy burak, który cokolwiek zarobi. Lexus to nie odpowiednik Mercedesa, tylko Lexus. Samochód nie dla mas.

Gość gość
Androgen dziś X Srednio rozgarnięty gimbus, czy koleś po zawodówie nie powtarzałby takich utartych frazesów. Produkt spod gwiazdy seria E i BMW seria 5 to rywale Lexusa i w niczym nie ustępują japończykowi. Cena, osiągi, spalanie tej trójki są zbliżone do siebie. W Polsce złotówy na taryfie jeźdżą furami wartości rzędu 200-500 tysięcy polskich ? Tja i po autostradach płyną. :D Tym czym pomykają to starsze i tańsze roczniki. W Mietkach masz klasy, w BMW serie, a w Audi przykładowo ilość cylindrów plus dodatkowe info co ma pod budą. Kraje jak USA, czy Kanada nawet nie mogą sobie podzwolić na taki segment przy taryfie. Buraki jeżdżą niemieckimi markami które liczą sie na całym świecie ? To kim są wg.ciebie posiadacze Toyoty, Opla, Skody, VW, Renault, Honda (niższego segmentu)? P.S.Lexus diesela v6 wypuścił ze swej stajni.