Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sysia28

Czy mozliwe ze jestem w ciazy?

Polecane posty

Gość Sysia28

Czesc. Mam obawy na temat ciazy. Ostatnio kochalam sie z moim facetem w niedziele bez zabezpieczenia ale nie skonczyl we mnie mowil ze zdazyl wyciagnac ale nie jestem pewna czy napewno tak bylo poniewaz bylam cala mokra "tam". Dodam ze to bylo w 13 dniu cyklu przy 28 dniowyvh cyklach. Temperature mam rano 36.8 dochodzi do 36.9 ale pozatym mam nudnosci chce mi sir wymiotowac mam zawroty glowy i w poniedzialek bolal mnie brzuch jak przy okresie. Czy to moxe byc ciaza?

Gość gość
Za wcześnie na takie objawy w niedziele sex dzis środa no nie przesadzajmy!!!

Gość kamiljana
Myśle że nie jestes w ciaży A juz na pewno nie byłoby takich szybkich objawów, zaledwie kilka dni po współżyciu poczekaj az dostaniesz okres a jesli bedzie sie spoznial to dopiero zrobisz test Ale badz spokojna Mialam wiele takich sytuacji i nie bylam w ciazy No a na przyszlosc radze lepiej sie pilnowac i zabezpieczac Pozdrawiam Cię i badz spokojna Nie bedziesz w ciązy Tak mi sie wydaje

Gość Sysia28
Wiem ale czytalam xe moxe sie zdazyc ze tak wczesnie moga byc nudnosci itd

Gość gośćsy
Dzieki kamiljana dam znac co bedzie. Troche sie denerwuje ale poczekam i xrobie test

Gość Sysia28
Dxieki kamiljana dam znac co bedxie. Troche sie denerwuje ale poczekam i zrobie test

Gość kamiljana
medycznie i biologicznie to jest nie mozliwe ,zeby objawy były tak szybko Spokojnie spokojnie wszystko bedzie dobrze i nie bedziesz w ciazy po tym stosunku

Gość Sysia28
W sumie to cieszylabym sie gdybym byla no ale zobacxymy :)

Gość gość
Nie aniołku nie ma tak szybko żadnych objawów.pomyśl tylko plemniki musza najpierw dotrzeć do jajeczka lub na nie poczekać.jak juz któryś dorwie jajo zaczyna się zabawa ale twój organizm jeszcze o tym nie wie.Najpierw jajo musi bezpiecznie dotrzeć do macicy i wgryźć się w nia to trwa kilka dni.Gdy ja bardzo chciałam być w ciąży objawy czułam juz przed sexem wiec cie rozumiem.ale na zdrowy rozum nie możesz miec jeszcze objawu czegos czego nie ma jesli bedzie dowiesz sie za półtora tygodnia.

Gość Sysia28
Chcialabym miec dzieciaka ale jak nie bedzie teraz to innym razrm sie uda :)

Gość gość
Nawet jeszcze nie doszło do ew.zapłodnienia a ty juz masz objawy? Chyba cie bóg opuścił

Gość Sysia28
Skad wiesz czy nie doszlo? Mowie ze nie wiem czy nie doszedl we mnie a owulavje juz mialam. Po to napisalam zebyscie mi pomogly . jak masz tak pisac to nie pisz wogole

Gość gość
Skąd wiem? Poczytaj sobie po ilu dniach od stosunku dochodzi do zapłodnienia i zagnieżdżenia.Koorfffa bierzesz się za seks, a nie czaisz podstaw

Gość gość
Autorko ile masz lat?na podstawie wieku i cyklu miesiączkowego podam ci czy jestes w ciąży

Gość gość
nawet jesli doszloby do zaplodnienia to twoj organizm nie wie jeszcze ze jestes w ciazy, dlatego za wczesnie na objawy

Gość gość
Za wcześnie na objawy!!