Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćsmutny

Mój mąż ma dwoje dzieci z kochanką

Polecane posty

Gość gośćsmutny
Ja nikomu źle nie życzę, nie chciałabym być na jego miejscu, ani na miejscu jego kochanki, za parę dni dojdę do siebie, muszę być silna dla dzieci, a może jeszcze spotkam kogoś, kto nie będzie mnie oszukiwał, a on pewnie będzie chciał wrócić, ale nigdy. Ja w nerwach chudnę, a mam z 8 kg nadwagi, to mi się przyda, może przefarbuję włosy, zadbam o siebie, choć kosmouchem nie jestem mimo, że mieszkam na wsi, to dbam o siebie, najważniejsze że mam kochane dzieci, dziękuję za dobre słowo.

Gość gość
Boże nie mieć prawka na wsi przecież to kompletne zacofanie.Ja mam 26 lat i w tym roku idę na prawko mieszkam w mieście ale mam już dosyć tego uwstecznienia.

Gość gość
marne prowo. dowiedziała się że mąż ma dzieci z kochanką i już snuje plany że schudnie i poszuka sobie nowego gacha który utrzyma ją i jej czwórkę dzieci... :D Postaraj się wymyślić coś lepszego bo zawiało nudą

Gość gość
Boże nie mieć prawka na wsi przecież to kompletne zacofanie.Ja mam 26 lat i w tym roku idę na prawko mieszkam w mieście ale mam już dosyć tego uwstecznienia. Nieumiejętność czytania ze zrozumieniem, to dopiero zacofanie, autorka napisała, że ma dużą wadę wzroku, więc pomyśl, zanim coś napiszesz, a 26 na prawo jazdy, to dopiero zacofanie, wczesniej nie dałaś rady? Pytanie jeszcze, za którym razem zdasz.

Gość gość
Już dawno pisałam , że to prowo. Po dzisiejszym jej pierwszym poście upewniłam się o kolejne 200%. Teraz ten ostatni post, w którym myśli już o innym gachu to dopiero fantazja...szukaj szukaj frajera do tatusiowania czwórce dzieciaków hahahahaaaaaa ferie masz czy co, dzieciaku?

Gość gość
14:33 duża wada wzroku to też przeciwwskazanie do rodzenia, a jak widać autoreczka ostro poszła w tej kwestii....no ale mężuś chciał big family to rodziła jedno po drugim....

Gość kosiaraumysłow
"14:33 duża wada wzroku to też przeciwwskazanie do rodzenia, a jak widać autoreczka ostro poszła w tej kwestii...." Od kiedy duza waga wzroku to przeciwwskazanie do rodzenia :) ?

Gość gość
Waga nie, ale wada tak

Gość gość
Tak! schudnie, zafarbuje włosy hahahaha i zmieni swoje życie niczym w książce Grocholi :P teraz to już będzie pasmo sukcesów po jej cudowne metamorfozie hahahaha już to widze PROWO aż żal :P

Gość gość
Oprócz farbowania kłaków i chudnięcia, niech jeszcze podwiąże sobie jajowody, bo nowy gach zrobi je piątego dzieciaka i puści kantem:D

Gość gość
14.33 No widzisz prawko zaczęłam robić w Polsce wpłaciłam całą kasę ale cóż zwolnili mnie z pracy (redukcja etatów) i wyjechałam za granicę bo jakoś nie miałam szczęścia żeby dostać w Polsce jakąś nową pracę,teraz poodkładałam kasę i idę znowu robić prawko.A wada wzroku to ściema znam wiele osób które mają wadę ,noszą okulary i prowadzą samochód.

Gość gość
Moja sąsiadka nie widzi zupełnie na lewe oko i prawko dostała.Nie wiem jak jest u was, ale ja cztery lata temu zdawałam prawko i lekarz brał tylko 4 dychy od każdego, wypisywał kwit i wszystko. Ślepy, nie ślepy szedł zdawać.

Gość gość
Moja sąsiadka nie widzi zupełnie na lewe oko i prawko dostała.Nie wiem jak jest u was, ale ja cztery lata temu zdawałam prawko i lekarz brał tylko 4 dychy od każdego, wypisywał kwit i wszystko. Ślepy, nie ślepy szedł zdawać. X Wozić dzieci źle widząc?

Gość gość
Trzeba było zapytać męża jak on sobie to wszystko wyobrażał

Gość gość
No dokładnie u mnie było tak samo brał 40 zł i pokazał jakieś obrazki z cyframi i litery na tablicy i narka.

Gość Ona

Hey autorko,  zaglądasz tu jeszcze?  Jak ci się życie ulozylo.  

W mojej rodzinie tez mam przyklad,  gdzie facet ma 3dzieci z zona a jedno z kochanka.  Tylko ze te dzueci są juz dorosle.  Żona wie i o kochance i o dziecku,  ale nigdy go nie zostawila z tego powodu. 

Żal mi takich kobiet,  musialy miec bardzo niskue poczucie wartosci ze tak skonczyly. 

Gość Prowo prowo

Prawo a wy łykacie jak młode pelikany 

Gość URL

nie sądzę żeby to było prowo, niektórzy tutaj piszą że dziwne iż myśli już o kolejnym facecie.Natomiast ja wam powiem że kilka lat temu zmarła moja sąsiadka i jej mąż już w dniu jej śmierci myślał z kim by to się związać, z którą znajomą wolną.Sam to powiedział.I jest już z nową kobietą .Ja też czasem się zastanawiam nad tym,że jak mąż umrze to od razu dam ogłoszenia na różne portale randkowe żeby jak najszybciej ułożyć sobie życie na nowo .Co w tym dziwnego?

Gość boszszsze

Ja mam znajoma ma na imie Bozena i jej maz ma  2 dzieci z kochanka a 2 z nia 😞 Ona rowniez z nim jest.