Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy on mogł sie tym zrazić ,ze sobie kogoś znalazłam?

Polecane posty

Gość gość
12:54- nie wiem, pewnie masz racje, to wszystko jest takie skomplikowane :( Przez pewien czas miałam wrazenie ,ze jemu tez slabo zalezy, ale cos musi w tym byc skoro tyle czasu sie spotykamy, a ja mu sie nie znudziłam i nieraz mimo ze ja sie nie odzywałam to on to robil nawet kilkaktotnie... No i ta jego zazdrosc ...

Gość gość
A dzisiaj to nawet nie licze zbytnio na życzenia od niego ... Mysle, ze mi ich nie wysle :( Rok temu oczywiście wysłał i się nawet spotkaliśmy...Choc nie bylo milosnych wyznan to jednak

Gość gość
Nie ważne jest to co facet ci mówi, tylko to jak ci to okazuje. Zastanawiam się po jaką cholerę wróciłaś do eks faceta skoro ci totalnie na nim nie zależy i nic do niego nie czujesz, bo skoro chciałaś sypiać z kochankiem to ewidentnie eks jest dla ciebie nikim. Nie ma czegoś takiego jak seks bez zobowiązań, bo gdyby tak było to facet wpadałby do ciebie, zaliczył cię i szedł do domu, nie czułby potrzeby przebywania z tobą, itd... Nie istnieje też żadna przyjaźń damsko-męska... jeśli facet jest uczynny, zawsze przyjedzie ci z pomocą, wysłucha, przytuli w cięższych chwilach, jest zazdrosny i martwi się o ciebie i dba o to abyś była zadowolona, to na 100% możesz być pewna że mu na tobie zależy i ze cię kocha, nawet jeśli tego nie mówi, bo nikt normalny nie będzie tracił czasu tylko po to aby zamoczyć, to akurat można mieć od ręki i to bez starania się.

Gość gość
Dajecie się nabierać na takie prowokacje, słabe.