Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Związek się nie opłaca

Łatwiej sypiać bez zobowiązań z ładnymi kobietami, niż być z taką w związku

Polecane posty

Żeby sobie pobzykać niezłą młodą łasiczkę wystarczy fajny ciuch, sylwetka prosto z siłowni, woda toaletowa Bossa, niezła bajera, przyzwoita twarz, zadbane zęby, obycie w klubowym klimacie. Nie trzeba mieć auta, mieszkania na własność, wielkich ambicji planów na życie, biegłej znajomości języków obcych oraz przyszłościowego zawodu, a i tak można sypiać z ładnymi studentkami, ale bez zobowiązań. Bo stałych partnerów to one chcą z kosmosów.

Gość gość
Kogo to obchodzi frajerze? Wracaj do swoich studentek - idiotek, które pozera nie potrafią rozpoznać :P

Ktoś, kto sypia ze słodkimi i uroczymi oraz ponętnymi dziewczynami jest frajerem? :D

Gość gość
Frajerem jest, ktoś kto pozuje i oszukuje, że jest lepszy, a potem ciągle wypisuje o tym na babskim forum. Zatem tak. To, że zaciągniesz jakąś lafiryndę nierozgarniętą na numerek, pewnie jeszcze czymś odurzoną, to żaden wyczyn w dzisiejszych czasach. Dzisiaj takim "studentkom", wystarczy tyko miejsce.

fajne prowo. twoja eks czyta to forum i chciałeś błysnąć? :)

Facetów, którzy potrafią mieć tak urodziwe studentki na stałe jest bardzo mało i zazwyczaj są majętni - więc spółkowanie z taką z kimś przez kogoś o przeciętnych dochodach jest wyczynem :P

Pudło, bo nie miałem nigdy dziewczyny, jedynie niezobowiązujące krótkie znajomości :P

Gość gość
Nie jest, bo wybierasz łatwe egzemplarze :P Skoro przespały się w tobą tak szybko. I pewnie coś brały :D Dzisiejsze studentki piją i coś ćpają od lat nastoletnich, mózgi mają wypalone, stąd ten słaby osąd.

Gość gość
Z poziomem, który reprezentujesz nie dziwi to.

Gość gość
Je/bł/am Jesteś pustakiem, wiec czego oczekujesz? :D pustak jest do wyroochania, nie ogarnia związków, wierności, odpowiedniego poziomu finansowego :D

Na stałe to mnie kiedyś jedynie chciały szare myszki, ale to były w czasach, jak jeszcze byłem bardziej wrażliwy i mniej cyniczny :P Z czasem się zepsułem :P

Byłem dobrym i wrażliwym chłopakiem, którzy o miłości. Takim ludziom jednak się ciężko żyje, więc sobie teraz odbijam wcześniejsze lata.

Gość gość
Można zaknwestowac w szara myszkę, kupić jej panterkę i białe kozaczki i prowadzac po klubach :D jak gwiazdy maja lepszych.

Gość gość
Miałeś pryszcze to dlatego, nie oszukuj się :D

Odrzucanie przez pryszcze też potrafi odebrać człowiekowi ochotę na staranie się o cokolwiek - więc człowiek staje się gruboskórny i staje się hedonistą odbijającym sobie chude lata, jak się już wyleczy.

A wierny chciałem być oraz marzyłem o byciu w związku, nie udało się do tego dotrzeć, to teraz już skupiam się na samej przyjemności :D

Gość gość
ile masz lat? marny twoj zywot bez milosci

Gość gość
Zabiłeś w sobie co najwartościowsze, najszlachetniejsze, najpiękniejsze i jeszcze się z tego cieszysz :( żal Ciebie, opamiętaj się, póki nie jest za późno, wielu chodzi szeroką drogą i wpada w przepaść.

30 lat i nie wierze juz od dawna w to, ze moze mnie spotkac milosc.

Gość gość
pieprzysz,seks bez uczuc jest nudny ,,miłość i prawdziwa namiętność to jest cos

Nie kazdemu zwiazek jest pisany. Ja np. nie mam super pracy i nie posiadam prawa jazdy.

Gość golasom zostaja tylko szmiry
golasom bez kasy

Kiedyś o uczucie marzyłem, ale jak widać się nie doczekałem, a z czasem wrażliwość mi przeszła.

Gość zwiazki sa kasochlonne
:O

Gość gość
Tak łatwiej sypać bo można gratis coś złapać jakiegoś syfa! !!!

Gość milena_jestem
Jest prawie jedenasta godzina w nocy,a ty wypisujesz strasznie zalosne wypociny, wspolczuje ci, czlowieku, w czym tkwi twoj problem? Ja jestem mloda i bardzo ladna, czesto slysze komplementy, ale nie lubie zachowan wiekszosci osobnikow plci przeciwnej, moi koledzy sa super na przyklad, ale takie napalone samce wypisujace do mnie o czwartej nad ranem: "Hej piekna" albo "Hej zb?" to mnie doprowadzaja do wymiotu i nie patrze tylko na wyglad, wazniejsze jest czy dana osoba traktuje kobiety z szacunkiem i czy ma pasje zyciowe.

Moje pasje nikogo nigdy nie interesowały.

A co do łapania syfa - ja nie mówię o hurtowym, przygodnym zaliczaniu dziewcząt, ale o przelotnych znajomościach z dziewczynami, które nie szukają poważnych związków.

Gość gość
gość 2016.02.15 Nie jest, bo wybierasz łatwe egzemplarze Skoro przespały się w tobą tak szybko. I pewnie coś brały Dzisiejsze studentki piją i coś ćpają od lat nastoletnich, mózgi mają wypalone, stąd ten słaby osąd. xxx Studentki to ty na oczy nie widziałaś tłumoku. Studenci muszą się uczyć, żeby być studentami, bo ci co się nie uczą i tracą czas na byle gowno już dawno nie są studentami tylko tanimi szmatami jak ty

Tak, bo student nie ma czasu na zabawę :D