Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Chloe5

Problem z chłopakiem

Polecane posty

Gość Chloe5

Hej dziewczyny :) Jestem z chlopakiem od 3 lat..jak w każdym związku na początku jest pięknie..a pozniej robią sie schody. Moj chłopak okazał sie strasznie zazdrosny..nie pozwalał mi sie z nikim spotkać..pozniej kłótnie przekształciły sie w uderzenie w twarz..szarpanie..bylo przepraszam juz więcej sie to nie powtórzy..ale powtarza sie to..do dnia dzisiejszego..wiem ze wina leży po obu stronach ale czy powinnam zostac uderzona ?! Teraz słyszę ciągle ty szmato..k*****.pustaku..itd a ja głupia..naiwna..żyje z taka nadzieja ze poprawi sie..ale nie ma widac..poprawy..tylko jego zaleta jest przynoszenie kwiatków..robienie niespodzianek..ale przeciez to nie wszystko..

Gość gość
chłopak ma racje jesteś pustakiem jakby w twoim mózgu tliła się iskierka intelektu nie byłabyś z kim kto cię nie szanuje wyzywa i bije

Gość gość
Zostaw go bo on się nie zmieni! To nie tylko znęcanie się fizyczne ale i psychiczne. Sama byłam w takim związku 10 lat i teraz żałuję że nie zakończylam tego wcześniej. Po jakimś czasie przestał juz nawet przepraszać. Jeśli będziesz w tym trwała, nie będziesz szczęśliwa i może okazać się ze ominie Cie szansa na poznanie kogoś wartościowego...

Gość gość
Czy ty mówisz poważnie? Skarbie... posłuchaj... ja jestem w 8-letnim związku i facet nigdy nie podniósł na mnie ręki. Gdy był zazdrosny, to rozmawialiśmy na ten temat jak cywilizowani ludzie. Nie chodzi o to, że ja chcę Cię odwlekać od tego związku. Ale postaraj się spojrzeć przez chwilę na to dojrzale. Może i on potrzebuje czasu by dojrzeć i nie robić Ci takich rzeczy. Ale czy Ty będziesz z nim szczęśliwa? Robi niespodzianki, owszem... ale najważniejsze później jest wsparcie, pomoc przy dzieciach, akceptacja, wspólna chęć czyjegoś szczęścia. Jeszcze jesteście młodzi.... dajcie sobie czas i przestrzeń na rozwój. Ja też byłam młoda, kiedy wpakowałam się w tak poważny związek. Potem bardzo tego żałowałam, ponieważ chciałam szaleć, lecz nie mogłam ponieważ mój chłopak również był zazdrosny. I powiem Ci, że nie było warto. Dzisiaj jest dziś, jutro go nie ma.