Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziewczyny czemu wy godzicie się na mieszkanie z facetem przed ślubem?

Polecane posty

Gość gość

Nie rozumiem tej mody:-( Zero szacunku to po pierwsze, po drugie odbieracie sobie to co najfajniejsze czyli randkowanie, po trzecie jak pokazują statystyki pary które mieszkały przed slubem rozwodzą się tak samo jak i te co nie mieszkały. WIEC PO CO???? Po co godzicie się na to by być praczką, sprzątaczką , pełnić rolę żony ale nie mając nawet pierścionka na palcu. SZANUJCIE SIE

Gość gość
A co ma pierscionek do szacunku? Po slubie mozna byc praczka a przed nie. Po slubie kesk to juz szanowanie sie a przed nie? Albo nawiedzony katol albo troll

Gość gość
Namysłów to miasto powiatowe w województwie opolskim w powiecie namysłowskim ma 16 tysięcy mieszkańców i tablice rejestracyjne ona

Gość gość
A) mam inny model zwiazku niz Ty - gratuluje checi bycia sluzaca z obraczka :D normalnie szczyt marzen. ja nigdy nie bylam i nie bede cudzą sprzataczka. Zenujace jest ze uwazasz, ze po slubie to juz mozna. Dla mnie to taki sam brak szacunku obojetnie komu kobieta usluguje,czy partnerowi czy mezowi B) sama nie chce slubu X Jeszcze Ci na cos odpowiedziec?

Gość gość
Jeśli według Ciebie posiadanie waginy zobowiązuje do prania i sprzątania, to współczuję. Podział ról, słyszałaś tą egzotyczną nazwe? I gdzie tu widzisz brak szacunku? Bo ktoś chce poznać przyzwyczajenia partnera? Bo 2 ludzi się kocha?

Nigdy nie byłam fanką randkowania, męczyło mnie to i nudziło zawsze. Mój ex na randkach był cudownym facetem, dopiero po zamieszkaniu razem wyszło szydło z worka. Wtedy obiecałam sobie, że nigdy, przenigdy nie wyjdę za mąż bez wcześniejszego mieszkania razem. Jak zaplanowałam, tak zrobiłam. Nigdy w życiu nie byłam niczyją służącą i dalej nie jestem.

Gość gość
a co ma szanowanie sie do mieszkania z drugim czlowiekiem hahahah ale debilny temat ja apeluje dziewczyny mieszkajcie i poznawajcie sie przed slubem bo pozniej moze byc porazka! ( ja tak mialam z pierwszym mezem)

Gość gość
Przestańcie udawać- większość z was ryczy w poduszkę bo lata mijają a facet nie myśli nawet o tym żeby się oświadczyć. No ale lepiej udwac twardą i pisać ze wszytsko jest super nie?:-D

Gość gość
Tak, nie mam co robic tylko klamac na kafe. Moje zyciowe osiągnięcie :D Po co pytasz skoro wiesz lepiej? To Ty w swoim zapewne bardzo udanym zwiazku spedzasz czas na wpychaniu nochala w cudze, nie ja.

Gość gość
gość dziś Skąd założenie, że każda czeka na oświadczyny i marzy o ślubie?

Gość zimny kubeł wody
Naprawde NIE ZNASZ człowieka aż z nim mieszkasz, nie wiem jak można brać ślub z kimś kogo się nie zna. I mówie to jako facet.

Gość gość
Ja juz tu kiedys pisalam, ze mnie slub nigdy nie jaral (ani w dzieciństwie ani w dorosłości). To mi jakas laska wmawiala, ze klamie, ze dla kazdej slub jest wazny, ze ja sie oszukuje sama itp w ogole, ze sama nie wiem co mysle :P Z nimi nie pogadasz bo uwazaja, ze skoro one marzyly o bialej sukni to kazda musiala marzyc.

Gość facet to pisze nie baba
gość dziś jak facet pissda to po co z nim siedzą? z drugiej strony jakie zwierze chce samo iść do niewoli? Mieszkasz z facetem rok, dwa, jak nie ma problemów i zgoda a facet się ociąga zachodzisz w ciąże i po sprawie. Nie widze wielkiego problemu.

Ja chciałam zamieszkać z partnerem przed ślubem, żeby zoabczył jak ze mną cieżko i zastanowił się czy da radę. Zupełnie inaczej przebywa się z kimś 3h dziennie, a inaczej jest jak się mieszka.

:D ja już jestem mężatką, więc mnie ten problem nie dotyczy. Ale nie czekałam długo na oświadczyny. Prawdę mówiąc, w ogóle nie czekałam :D

Gość gość
Pomysł zamieszkania razem wyszedł ode mnie. Jak można planować wspólną przyszłość jak się nawet razem nie mieszka?

Gość brak dziewic w białym
gość dziś >> te białe suknie to i tak pic na wode, bo kiedyś reprezentowały niewinność i czystość, a teraz mało która jest dziewicą aż po ślubie, większość roohało stado ciapatych a te białe suknie zakładają, kłamstwo od picu na samym początku

Gość gość
To juz swoja droga, ze niektore uprawiaja seks, ale "mieszkanie bez pierscionka to brak szacunku".

Gość gość
białe suknie to nowy wymysł (raptem koniec 19 wieku), a bzdura o czytości jeszcze nowszy :D

Gość stare głupie czasy
to starodawne zwyczaje, tak jak seks po ślubie, jak można nie wypróbować panny/faceta i brać ją na całe życie? To jak zakup tira bananów i potem modlitwa żeby były smaczne. A jak hydraulika nie pasuje to co???

Jakie statystyki? Dla mnie brak mieszkania z facetem przed slubem jest zupelnie sprzeczny ze zdrowym rozsadkiem. Jak inaczej mamy sprawdzic czy do siebie pasujemy, dotrzec sie, poznac swoje irytujace nawyki i postarac sie je zmienic? Co jesli po slubie wyszlo by cos, czego nie moglabym zaakceptowac? Oczywiscie nadal moze wyjsc, ale szanse na to sa mniejsze :P. I nigdy nie bylam sluzaca, dzielimy sie obowiazkami, wiec moge tylko serdecznie wspolczuc.

Gość gość
Ale co ciebie to obchodzi nie wtrącaj się w życie innych żyj własnym życiem, mnie np. nie obchodzi że jesteś eunuchem bez dziewczyny.

Gość gość
gość dziś >>> sranie w banie, to kup auto bez przejechania się, trzeba być debilem

Gość gość
brak dziewic w białym dziś Ja będę brała ślub w czarnej, mimo, że jestem dziewicą i co mi zrobisz?

Gość tyle powiem wam
każdy niech robi co uważa i aby mu na dobre wyszło, tyle powiem

Gość gość
gość dziś >>>> Nic. Powodzenia

Gość gość
a ja w białej chociaż dziewicą nie jestem ;)

Gość gość
W dooopie mam sluby i blyskotki na paluchy. A sporzataczka i kucharka nie bylabym ani przed ani po slubie. Czasy sredniowiecza sie skonczyly ;)

Gość gość
tylko skończone desperatki godzą się na mieszkanie z facetem bez ślubu. doskonale wiedzą, że facet się nie ożeni, a one chcą przy nim warować jak suki :D

Gość gość
Ha ha ha znam taką co facet jej powiedział że się nie ożeni z nią bo jego matka się nie zgadza na ten ślub a ona dalej z nim mieszka bo nie wyobraża sobie życia bez niego