Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

synowa zrobiła mi awanture dużą prosze o przeczytanie

Polecane posty

Gość gość
A ja zauwazam inna absurdalnosc tej sytuacji. Drukarki praktycznie wszystkie na jedno kopyto przeciez! roznia sie tylko tym,ze jedne atramentowe, a drugie laserowe. Ich ceny, zwlaszcza atramentowych tez sa smieszne do 200 zl mozna kupic. Pytanie tez, co wybieralas do cholery z synem caly dzien?! Jedziecie do pierwszego lepszego media marktu i kupujecie. Drukarka tez ciezka nie jest, zreszta czy nie ma u Ciebie taksowek?

Gość gość
Skoro jest Pani aktywna zawodowo, umie Pani obsługiwać komputer to cóż prostszego od poszukania sobie w internecie drukarki i zamówienia jej? 15 minut pracy i ma się drukarkę na drugi dzień w domu

Gość gość
Autorko Jeśli tak się zdarzyło raz to puść to w niepamięć. Ja mam fajną teściowa ale jak urodziłam dziecko to przez kilka miesięcy mnie denerwowała jak coś chciała od męża. Potem głupio mi było bo sama nie wiedziałam o co się na nią złościłam.

Gość gość
Autorko Jeśli tak się zdarzyło raz to puść to w niepamięć. Ja mam fajną teściowa ale jak urodziłam dziecko to przez kilka miesięcy mnie denerwowała jak coś chciała od męża. Potem głupio mi było bo sama nie wiedziałam o co się na nią złościłam.

Gość gość
Nalezalo ci sie stara k****o

Gość gość
Tez uważam ze sie babie w pełni należało

Gość gość
Synowa mogła przesadzić z reakcją, bo była od paru godzin wkurzona, ale w tym co powiedziała miała rację - twój syn powinien być z nią w domu przy dziecku, jeśli już ma wolne. Autorko, drukarkę mogłaś zamówić przez Internet albo wrócić ze sklepu taksówką. Uważaj na to, żeby nie zajmować syna swoją osobą zbyt często. Pracujesz, wiec nie jesteś staruszka wymagająca opieki, bez syna sobie poradzisz.

Gość gość
14:28 wiadomo że chciała swoją osobą zająć synka. Czuje, że rodzina jaką założył syn stanowi już odrębną komórkę...bo jest tam dziecko, taka rodzina spokojnie mogłaby przeżyć we trójkę bez obecności wścibskich babć i ciotek...no i mamusi synka pali się grunt pod nogami więc stara się zawłaszczyć czas syna i poczuć się ważniejsza. Na maksa egosityczne i nierodzinne zachowanie...wspolczuje synowej a znam takie historie bo u mnie w rodzinie była podobna tyle że chodziło o kupno komputera.

Gość gość
ludzie, to jakaś plaga niezaradnych mamusiek-babć aktywnych zawodowo a robiących z siebie ofiary? mojej siostry teściowa teraz co drugi dzień suszy głowę by znaleźć jej dobry internet i pomóc jej zamówić bo jej się abonament kończy... moja siostra jest w ciąży, widze ze tesciowka zaczyna zwracać przez to na siebie bardziej uwgę. dziecinne i smieszne. ludzie, są ulotki, strony w internecie. tak już urobiła mojego męża, że ten mówi, że choć nie ma czasu to "rozumie problem, bo starszego człowieka mogą oszukać". jak oszukać? w umowie jest wszystko napisane, nie mówicie że osoba po studiach wyższych umowy sobie przeczytać nie pottrafi i oferty

Gość gość
mąż mojej siostry urobił mojego męża byśmy my jej pomogli , bo tamten nie ma czasu* - miało być

Gość gość
autorko, czego ty sie spodziewalas? kobieta urodzila 2 miesiace temu a ty jakbys zapomniala jak to jest miec w domu takie male dziecko. skoro jestes zdrowa, aktywna zawodowo to powinnas wiedziec jak kupic drukarke przez internet, albo wybrac jakas przez neta i poprosic syna o szybki odbior.

Gość gość
ale zrozumcie że to jest kobieta która lubi jak ktoś zwraca na nią uwage, ona oczekuje męskiej uwagi. szkoda tylko ze tak ujowy sobie czas wybrała na te walke o uwage synka....trafiła jak kulą w płot...

Gość gość
stara torbo drukarka czy jednak chęć odbrania syncia na dzien caly?