Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

synowa zrobiła mi awanture dużą prosze o przeczytanie

Polecane posty

Gość gość
Uspokojcie sie autirka zrizumiala nie jest zla. Pogidza sie

Gość gość
A ja myślę, że czas odciąć pępowinę mamusiu. Syn ma swoje życie i trzeba to uszanować. Są taksówki i wszędzie opinii można zasięgnąć na temat sprzętu.

Gość gość
Chodzi o wiecej niż zgromadzicie do końca życia xxx a ja to mam gdzieś i wolałabym mieć święty spokój niż tesciowa która mi sra na głowę ale obiecuje majątek za to. Ja mam swój honor ale ty nowobogacka buraczyco pojęcia o tym nie masz. Myślisz, że wszystkim się oczy świecą do dolarów i tylko tym żyją? Całe życie pazerna byłaś, tylko tym się jarałaś i myślałaś, że sobie wszystkich kupisz jak pieski i że ci wszystko wolno. Wybacz ale ze mnie byś sobie nie zrobiła chłopca do bicia nawet za 100mln dolarów. Co myślałaś że padnę z wrażenia jak napiszesz ile to masz majątku? a spier/d/a/l/a/j!

Gość gość
Oj żal wam, ze inni kaskę dostaną podle l********gi :D

Gość gość
oto moje zdanie dziś gość dziś [18:31 No właśnie durna babo napisałam, że ani za zapyziałe mieszkanko w bloku ani nawet za złoty pałac nie zrobi ze mnie popychadła i mam gdzieś jakikolwiek majątek i jeżeli zapis tego na obcych zapewni mi spokój od tego babona to super! Nich nawet menelom z dworca zapisuje. Poza tym co mnie obchodzi komu ty swoje "miliuny" oddajesz? Mam cię w du/pie tak jak moją teściową. Uwierz mi twoja synowa też woli w kibel wpuścić te twoje sztaby złota bylebyś tylko dała jej spokój. Taka jest prawda o was - babach,które tupią nóżkami, bo syn śmiał wylecieć z gniazda, a synowa nie chce żebyście nią dyrygowały. A udław się tym swoim pałacem i "milunami" nikogo nie obchodzisz. xx Jezu, dziewczyno! kocham cię :D spłakałam się ze śmiechu :D

Gość gość
Matka ma prawo dysponować swoim majątkiem tak jak chce wulgarna szantrapo, tobie nikt nic nie da l********gu obsrany.

Gość gość
moja teściowa (która nie traktowała mnie dobrze przez pare pierwszych lat) kiedyś jak byliśmy u niej wzięła mnie na stronę, otworzyła szkatułki i zaczęła wyjmować zloto jakie przez lata nagrodzmadziła i bardzo się tym podniecała. Pomyslałam sobie wtedy że kobiecie sie chyba wydaje że komuna się jeszcze nie skonczyła, kiedy to szczytem krezusostwa były złote zęby i kolczyki. wyjęła 4 pierścionki, kilka par kolczyków, jakieś sygnety i chwaliła się jakie to kiedyś drogie było i jakie to ona pamiątki ma bo złoto to złoto ....

Gość gość
gość dziś Oj żal wam, ze inni kaskę dostaną podle l********gi xxx o czym ty bredzisz śmierdzielu w zaawansowanej menopauzie? Jacy "inni", przecież ja bym tej kasy i tak nie dostała nie jestem jej synową więc tak czy siak "inni" by ją dostali. Gdzie tu niby żal, że gosposia dostanie, a ja nie? Ja jej nawet nie znam :P

Gość gość
dodała też że "tyle złota to innym ludziom nawet się nie śniło" nie no myślałam że yebnę. podniecała sie że to nie wszystko, że część złota "spoczywa" u jej brata za miastem

Gość gość
Dobrze kobieta napisała , u mnie tez matkę samą zostawili tyle co telefon od czasu do czasu ale po pogrzebie to szperali i szukali chvj wie czego. Tylko w tej sytuacji mieszkanie i złoto dostała chrześnica , ktora opiekowała sie chrzestna . Nie było im w smak buhaha...

Gość gość
no pewnie, bo mi się nawet nie śniło mieć parę pierścionków po babce i kolczyki ze złota. takie to BUGACTWA

Gość gość
gość dziś Matka ma prawo dysponować swoim majątkiem tak jak chce wulgarna szantrapo, tobie nikt nic nie da l********gu obsrany. xxx a czy ja mówię, że nie ma prawa dysponować swoją kasą? wprost przeciwnie! napisałam, że w nosie mam cudze majątki i te śmierdzące trupem baby, które owymi majątkami chcą szczuć hahahaha Swoją drogą jakie to żałosne skoro za nic w świecie nawet za miliony ich dzieci ich nie chcą kochać. Niezłe suczydła muszą z nich być. :D ps. la/chociąg to cię robił

Gość gość
Oj u sąsiadów tez szukali i szperali po pogrzebie , tyle ze nic nie znaleźli bo babka wszystko sprzedała i posanatoriach jeździła 4 razy w roku :D

Gość gość
Przynajmniej kobieta zdrowie podleczyla :D , Chociaż i tak jak wszyscy końcówka w piachu , wam tez to pisane wulgarne l********gi .

Gość gość
gość dziś O tak ja też znam ten temat :P te pierścianki i kulczyki od ruskich to istne precjoza :P Już się ślinię na te klejnoty po teściowej buahahahahahhahaha

Gość gość
Do rzeczy, wróćmy do tematu: teściowa, autorka tematu, powinna dać synowi spokój. sobota (cała) gdy dizecko jest jeszcze bardzo absrbujące to nie jest dobry pomysł na zakupy.

Gość gość
gość dziś [19:02 a spier/dalaj ty z tymi swoimi rodzinnymi opowieściami o złocie. Kobieto ,myślisz, że ludzie biżuterii nie widzieli? Ja mam przedwojenną biżuterię z diamentami, perłami i szafirami po prababce i takie rzeczy się w banku trzyma, a nie w komunistycznej meblościance w pudełku po herbacie między kryształami, a kroplami na wzdęcia :P Czym ty tu chcesz świecić idiotko? ruskimi pierścionkami i sygnetami z komuny?

Gość gość
19:06 no moja teściowa ma chyba rozum jak orzeszek ziemny...bo myśli że ja złota na oczy nie widziałam.. chwaliła sie też że jej siotra ma kolię o wartości dobrego wozu... chyba nie miała na myśli drabiniastego? :P

Gość gość
Jedyne pamiatki tesciowa mânie ma to po swojej teściowej medaliki świeczniki rozance i książeczki z modkitwami i obrazki święte. Mówiła ze będą nasze po jej śmierci. I wezimiemy bo jesteśmy wiezacy. Mówiła ze medakikami rozancani obrazkami podzielimy się cała rodzina.

Gość gość
A ja nie lubię złota i nie niszę to dla starych bab. Ja mam srebro

Gość gość
19:10 po mojej teściowej to niemożliwe. Ona modlitwenika nie tyka, do kościoła nie chodzi, a gromadzi tylko złoto i mamonę. i patrzy też innym na ręce ile inni mają.

Gość gość
dziś moja teściowa jest tak chamska że wyśmiała w mojej obecności srebro, mówiąc że srebro to "szajs" po czym wszystkim swoim synowym na święta pokupiła srebro. SUPER prezent kur..a mać. ja tam lubie srebro ale jak ktos mi pokazuje że srebro to dla niego gorszy sort a potem mi cos takiego kupuje to daje mi do zrozumienia ze jestem śmieciem dla niego. bardzo, bardzo nietaktowne

Gość gość
Ja mam pamiątkę po dziadku zeszyt stary z jego napisanymi piosenkami. Mama chciała w piecu spalić a ja zabrałam sobie. Dziadek sam je napisał. To pamiątka sentymentalna.

Gość gość
Nie gorszy. Ale lepiej wygląda ładniej elegancko. A złoto chyba nie. Jak komu się podoba

Gość gość
Autorko twoj syn to c**a a nie facet. Zona i dziecko to jest najwazniejsza rodzina . W sobotę zamiast spędzić czas z rodziną jedzie z mamusia po drukarke? Co ty ulomna jedtes i nie potrafisz sama drukarki kupic?

Gość gość
tu padło kluczowe wg mjiendlancalej sytuacji stwierdzenie: wnuczka płakała cały dzień... nie obrażajsięna synowa, bo pewnie była kłębkiem nerwów przez płacz córki przez cały dzień i ją poniosło... jak moja córka miala 2 miesiące i wyłącznie to wkurzalam się na męża, że spoznial się 5min z pracy... chciałam oddac jąna ręce komukolwiek, zeby choć przez chwilę odpocząć. A jakby mi mąż powiedział, żego pół soboty nie będzie to bym rozszarpała ;)

Gość gość
Na tym świecie sa dobre dzieci i dobre teściowe , wy do nich nie należycie. Nie ma kultury i delikatności , same babochlopy.

Gość gość
ja mam 2 dzieci już odchowanych ale rozumiem Twoja synowa. Kiedy dziecko caly dzień placze z cyckow leje się mleko a krocze boli to wszytsko czlowiekia wk/ur/wia a już fakt, ze meza pol soboty nie ma to już bym chyba ze skory wyszla. Nie dziw się jej , ze tak zareagowala. Nawe powiem, ze trochę jej wspolczuje bo mój starszy syn tez tak się wqydzieral jak twoja wnuczka i uwierz to koszmar jest. Ani się umyc ani cos zjeść tylko caly czas wyjec wyje. :(

Gość gość
Jesteście zawistne i chore, ciekawe ile czasu ten wasz przyciśnięty butem mąż wytrzyma! Nie macie nic wspólnego z normalnymi ludźmi, a przynajmniej większość!

Gość gość
Oczywiscie ze racje ma synowa. Moze zbyt ekspresyjnie to wyrazila ale pewnie byla wsciekla, zmeczona, 2 miesiace po porodzie ma do tego prawo. A maz jest jak d.upa od s.rania od tego zeby swoj wolny czas poswiecac dziecku a nie latac za jakimis wymysłami mamusi. Tesciowa mogla poczekac na dogodny moment, poprosic drugiego syna, poprosic kogos znajomego a w najgorszym wypadku poprosic o wyszukanie dobrego modelu w sieci i sama pojsc zamowic z dostawa do domu. Jak sie chce to zawsze jest jakies wyjscie ale to jest takie trucie d.upy synowi dla samego trucia