Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

synowa zrobiła mi awanture dużą prosze o przeczytanie

Polecane posty

Gość gość
dziś Wyobraź sobie, ze moja wypwiedź była ogólna, nie tyczyła się stricte drukarki. Żebyś się nie zdziwiła, co Ci życie przyniesie.

Gość gość
Tak zaborczych żon jeszcze nie widziałam, a co dopiero będzie, jak same będziecie teściowymi, Strach się bać!

Gość gość
17:32 to ty uważaj jakie życzenia w świat wysyłasz, bo lubią one trafiać do nadawcy jak bumerang. tak że uważaj co chlapiesz i nie podnieć się za bardzo swoim podniosłym tonem który lata mi i tak koło wiadomo czego. tak się składa że synowa nie pluła się o pomoc w ważnej sprawie, tylko w kupnie nowego gadżetu dla tesciowej, któ¶a ma jeszcze inne bezdzietne dzieci a jakoś im głowy nie suszy. dlaczego nikt na TO nie zwrócił uwagi? no dlaczego? to dla was takie nieistotne jest?

Gość gość
koło d....y mi twoje smutne życzenia latają. uważaj żeby się do nadawcy nie odwó¶ciły bo to częste. tak że uwazaj co chlapiesz i monitora sobie nie zachlap. nie podnieć się tez podniosłym tonem twej groźby. zachowaj orgazm na wieczór jeśli masz dla kogo. czy nikomu nie dało do myślenia to że synowa opierniczyła tesciowa nie za pomoc w waznej sprawie, tylko byc moze za to że tesciowa wybrała sobie na pomagiera osobę która ma teraz najwięcej obowiązków? dlaczego dzieci innych ktore nie maja dzieci nie poprpsi?? naprawde to dla was takie nieistotny szczegół>?

Gość gość
prowo aż piszczy, ale wy oczywiście jak zawsze msię produkujecie.

Gość gość Eryka
Jestem teściową.Moja synowa jest dyrektorem ma panią do opieki nad dzieckiem, panią do sprzątania i panią do prasowania. Syna nie widzę po 3 miesiące ,jak mogę porozmawiać to po 8 jak jedzie do pracy. jak się o tym dowiedziała to zaczeła opowiadać ,że nie ma kiedy z nim porozmawiać ,tylko o 8 rano i to on ma przeważnie zajęty telefon.....( bo rozmawia ze mną !) Na akademie do szkoły jako babcia chodzi opiekunka, nie pozwala dzieciom zostać u mnie od 10 lat.Mówi ze dzieci mnie nie lubią i nie chcą do mnie iść.... Mam swój majątek zapisać u notariusza na dom dziecka? Nerwy mi puszczają......

Gość oto moje zdanie
ale dlaczego twoja synowa ma cierpieć, bo drugi syn ci zawsze odmawia? Masz fochy do niej, a do drugiego swojego synusia nie? O ciekawe! Może zamiast jechać jej tyłek na kafe to zrób prawo jazdy jak jesteś taaaka aktywna zawodowo. Znalazłaś sobie jelenia, bo "tamten ci odmawia" Masz niezły tupet i to pewnie nie był pierwszy raz kiedy im się wciskasz ze swoją nieudolnością. Dwumiesięczne dziecko potrafi dać do wiwatu, ja sie synowej nie dziwię. Do drugiego synalka miej pretensje i może o nim załóż sobie temat? a może on ma rację, że cię zbywa, bo jesteś upierdliwym, napastliwym babonem i ograniczył kontakty z takim śmierdzącym jajem jak ty?

Gość gość
gość dziś wydanie ciebie na swait to prowo. obudzila sie i przyszla idiotka co zawsze wszedzie prowo węszy. wypier...alaj i daj sie ludziom wypowiadac w tem acie

Gość gość
17:43 rozbawiłaś mnie, dzięki :D :) a to dlatego że moja teściowa tez jest takim śmierdzącym jajem, upierdliwym babonem co odstraszył od siebie przed laty męza, teraz koleżanki i naprawdę nikt nie chce się do niej odzywać bo jest strasznie upierdliwa i złośliwa... no to zaczęła wynajdować byle d**erele, mój mąż był proszony o wbicie gwoździa, wkręcenie żarówki, zamawianie jej pakietu telewizji (a poprzedni jakoś sama sobie zamawiała i jakoś umie ), mój mąż nie lubi dawać się wykorzystywać i ją zbywa od dawna. ale inne dzieci tej kobiety nie zawsze umieją jej odmówić "a bo mamie będzie przykro". rozmawiałam z inną synową tej kobiety, zazdrościła mi że mój nie jest taki miękki jak jej mąż. To daje do myślenia. Czyli jednak baba wykorzystuje jak może. takie baby powinny sobie chłopa poszukać...

Gość gość
No właśnie drugi syn ci zawsze odmawia i jest OK, a synowa tak cię źle potraktowała, że aż musisz się na kafe poskarżyć :o och ta synowa i synowa Może tamtemu synowi tez dałaś się we znaki i teraz woli cie omijać jak krowie g..wno?

Gość gość
17:52 albo obrażała jego żonę i się oddalił. taki napastliwy babon na pewno niejedno już do synowej wypalił....a to że synek już nie ma dla niej czasu, a to że to, a to że tamto...typowe dla starych samotnych bab.. tylko zamiast przekonać do siebie żonę syna i utworzyć nową rodzinę, to tkwi w starych wspomnieniach, sentymentach, "och jak to kiedys bylo wspaniale jak synek przyjezdzal codziennie" - bylo ale sie zbyło. i powtarzanie takich rzeczy synowej tylko ci zaszkodzi. mowie z autopsji. ja mam tesciowa ktora obarcza synowe winą za to że synkowie jak to ona ujęła: "już nie są jej". chłopa oczywiście nie ma.

Gość gość
Majątek zapisać pomocy domowej , niech sie synowa patrzy. U mnie notarialnie zapisałam polowe majątku kierowcy a drugą gosposi , tez mam trochę grosza i nieruchomosci , zachowek bedą musieli dostać ale tylko to dostaną . Synowa , syn i wnuczek ciezko sie zdziwią niedługo.

Gość gość
Czasami obcy wiecej serca okażą niż własna krew , taka prawda.

Gość gość
ponoć najgorsze sa mamusie które po urodzeniu dziecka przelewają całą miłośc na dziecko zapominając że mają tez mężów. O męzach sobie przypominają albo i nie dopiero jak dziecko wyjdzie z domu, albo jak ci mają dosyc i odchodzą. A potem tacy synkowie maja swoje dzieci i sa tak zaabsorbowani mamusiami, że z kolei ich żony nie moga na nich liczyć i znowu przelewają cała miłość na dzieci i koło się toczy.

Gość gość
gość dziś 17:43 rozbawiłaś mnie, dzięki xxx proszę bardzo ja tez mam takie "śmierdzące jajo" za teściowa ale szybko ustawiłam ja w szeregu, no bo kim ona dla mnie jest? Na życie minie daje, niczego jej nie jestem winna, a moim życiem by chciała dyrygować, wszystko komentować i przesiadywać godzinami w weekendy kiedy raptem tylko wtedy mam wolne. Swego czasu to nawet pracę mi chciała wybierać i chciała żebym z nią konsultowała gdzie składam podania. Jakież było jej zdziwienie kiedy ją wyśmiałam. Po roku delikatnych i dyplomatycznych utemperowania jej po prostu stwierdziłam, że to nie ma sensu i szkoda mojego zdrowia więc powiedziałam wprost, że nie jestem jej popychadłem ani własnością i chyba jej sie coś w głowie myli, nic z mężem też jej nie jesteśmy winni wiec za kogo ona w ogóle się ma? i albo się uspokoi albo wnuka będzie tylko w fotografiach oglądać. Ja jestem pewną siebie kobietą wykształconą, pracującą i nie będzie mnie byle miotła ustawiać.

Gość gość
dziś Dokładnie.

Gość gość
18:06 mi moja też pracę wyszukiwała i też sugerowała gdzie mam podanie składać podczas gdy ja juz miałam wtedy pracę na 1/2 etatu i studiowałam. jej troska jest tym dziwniejsza że mój mąż zarabia tyle że uwierzcie, teścowa nie powinna martwić się już o to czy i co ja zarobię.

Gość oto moje zdanie
gość dziś a my w du/pie mamy te wasze majątki. Myślicie, że za byle zapis możecie nami pomiatać i żyć naszym życiem nie godząc się na to, że syn wyfrunął z gniazda? nie rozśmieszaj mnie My się z mężem sami dorobiliśmy, a moja teściowa może te swoje włości na 8 piętrze w betoniaku oddać samemu Rydzykowi byle się trzymała z daleka od ingerowania w nasze życie, w którym nieustannie chce mieszać i włosy ze łba rwie że jej się to nie udaje.

Gość gość
18:21. dokładnie. moja też myśli że czyhamy na te jej 40 metrów na zadooopiu. w dooopie mamy to mieszkanie, naprawdę. na pewnoe nie chcemy go za cenę wtrącania się do wszystkiego. a ona tak by chciała.

Gość gość
oto moje zdanie dziś dobrze gada polać jej!!! :D

Gość gość
Moja siostra po ślubie powiedziała do teściowej mamo. A teściowa rzuciła się żeby mówić po imieniu albo pani. I syniwa winna. Siostra płakała po ślubie.

Gość gość
18:21, 18:22 Chodzi o wiecej niż zgromadzicie do końca życia , moze u was to zapyziałe 40 sqm to cos . Kończę temat , decyzja podjęta , sprawy uregulowane koniec niedaleki :(

Gość gość
18:31 mysle ze synowi i synowej koło doopy lata twoja majętność i nawet nie chcą nic dostać skoro mają cie w d. logiczne. tak ze nie rozczerujesz ich, jedynie zrobisz cos naturalnego

Gość gość
18:31 a ty tam g....o wiesz o tym ile zgromadzimy albo ile już mamy zgromadzone. zdziwiłabyś sie. nie potrzebuję spadku po teściowej by mieć w życiu z górki.

Gość gość
Koleżanka dba o chora teściowa a mąż jej syn się ciaga po barach. A nie lubiła koleżanki kiedyś synuś dobry. A teraz co trzeba stara jedzą się opiekować. Razem mieszkają. Ale i tak gada jej nadal ze to chłop i tego potrzebuje. Bo nie chce się przyznać do błędu.

Gość gość
Moja teściowa jest naprawdę majętna , nie mieszkamy w Polsce także wierze Pani ze chodzi o duży majątek . Teściowa bardzo mnie lubi i ja ją tez kocham naprawdę z całego serca. Zawsze była dla mnie dobra i miła .

Gość gość
Moi dziadkowie tesciowie mamy nie chcieli aby mama była wpisana do gospodarki ziemi rolnej która dali tacie. A mama mamy i tata mamie ziemi też nie dali tylko siostrze drugiej i jej mężowi. A tesciowie mamy moi dziadkowie się gniewali że nie dali mamie i tacie ich zieciowi. TO PODLE

Gość oto moje zdanie
gość dziś [18:31 No właśnie durna babo napisałam, że ani za zapyziałe mieszkanko w bloku ani nawet za złoty pałac nie zrobi ze mnie popychadła i mam gdzieś jakikolwiek majątek i jeżeli zapis tego na obcych zapewni mi spokój od tego babona to super! Nich nawet menelom z dworca zapisuje. Poza tym co mnie obchodzi komu ty swoje "miliuny" oddajesz? Mam cię w du/pie tak jak moją teściową. Uwierz mi twoja synowa też woli w kibel wpuścić te twoje sztaby złota bylebyś tylko dała jej spokój. Taka jest prawda o was - babach,które tupią nóżkami, bo syn śmiał wylecieć z gniazda, a synowa nie chce żebyście nią dyrygowały. A udław się tym swoim pałacem i "milunami" nikogo nie obchodzisz.

Gość gość
Wiecie ze wiele małżeństw według statystyk rozbija się prze tesciowo