Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sisi 23423

Czemu faceci w Polsce są tak słabi? czemu się tak szybko starzeją? i brzydną

Polecane posty

Gość Sisi 23423

Witam! Mam 35 lat, nie chcę się chwalić ale jestem dość atrakcyjna, Mieszkam w sporym bo wojewódzkim mieście, Dokładnie Kielce. Naszła mnie taka Refleksja na temat facetów w naszym kraju po wizycie w Hiszpanii. Tam mimo że ludziom wbrew pozorom nie żyje się dostatniej. Faceci są uśmiechnięci, nastawieni na podryw, na zabawę, zadbani, mający pachnące zarosty, chodzący na siłownie. U nas granica atrakcyjności dla faceta to 30 lat. Potem to już łysina, brzuch, podgardle, perfumy to jakieś tanie tandetne, nie daj Boże wąsy (ohyda). Przekrwione oczy, czerwony nos. Oczywiście wyjątki się zdarzają ale no rzadko. I jeszcze jedno jestem singlem, mam 35 lat widze że faceci zwracają na mnie uwagę czy to w pracy, czy na przystanku, czy sklepię. Ile do mnie podeszło zagadać? Kilku! Natomiast tych kilku miało 20 lat. Faceci w moim wieku to tragedia. Brzydcy, nieśmiali, Po prostu u nas nie ma atrakcyjnych pewnych siebie mężczyzn

Gość gość
Dziewczyno ! masz 35 lat i czego ty oczekujesz? że faceci w wieku po 30 stce będą za tobą latali? Podryw to jest dla gówniarzy. Facet koło 30 stki musi myśleć o życiu, praca, nie ma czasu na siłownię, kosemtyczkę, solarium i niewiadomo co Bo na to mało kogo stać Faceci w twoim wieku myślą o życiu a nie podyrwaniu podstarzałych panienek

Gość gość
Poczekaj do 50 tki! Jak byłam we Włoszech rok temu. Szłam ulicą i nie mogłam się nadziwić faceci około 50 lat. Pewni siebie, w koszulach, z torsem na wierzchu, Zadbani weseli. U nas 50 latkowie to już dziadki do grobu :)

Gość gość
Też zauważyłam że po 30 większość ma już spory brzuch, wielu łysieje albo się ogólnie zapuszcza itd ale zdecydowanie nie wszyscy:P Może c***ewni siebie i atrakcyjni w twoim wieku mają żony i nie są nastawieni na podryw i zabawę?

Gość gość
Jak mnie wkurwiają takie paniusie czemu polscy faceci są brzydcy! A temu Bo zapierdalają za psie pieniądze po 12 godzin dzienie i nie mają czasu na przeglądanie się w lustrze. U nas słońce nie świeci 360 dni w roku (MOŻE OPRÓCZ 2015 ROKU) U nas ludzie pracują od świtu do nocy. I piją alkohol. Taki hiszpan włoch czy inny w ciągu całego życia wypije mniej wódki niż Polak w ciągu roku

Gość Sisi 23423
Może, ale nie uważacie, że czas zmienić w naszej mentalności coś? Zobaczcie, W cale nie jest tak że W hiszpani panuje dobrobyt Tam jest okropna bieda, ludzie naprawdę tracą pracę. Ale do póki mają z czego żyć. Bawią się bo wiedzą że życie jest krótkie, że młodość mija. 40 letni panowie paradujący na plaży, opaleni , zadbani aż miło popatrzeć a u nas? wiecie jak u nas wyglądają plaże? Facet obładowany piwem, jakąs kiełbasa z grila owłosiony z brzuchem No naprawdę totalnie aseksualnie.

Gość gość
prawda jest taka, że Polacy o siebie nie dbają taka kultura. Piwo Wódka leje się co tydzien no to jak mają o siebie dbać? Prawda jest taka że żeby spotkać atrakcyjnego faceta po 30 stce to naprawdę szok !

Gość gość
20 LAT TEMU BYŁO GORZEJ, MOJE DROGIE. Jak ja dzisaj patrze na facetów 20 - 30 lat to zwyczajnie żal mam tyle lat co mam. Jestem już w takim wieku że żaden młody chłopak się mną nie zaintresuje a szkoda! No bo 20 lat temu kiedy kończyłam 30 lat. Faceci wyglądali obleśnie swetry, brzuchy, wąsy, zero perfum Dzisaj są 10 razy bardziej zadbanii.

Gość gość
Jesteś stara i na 100% nie atrakcyjna dla ludzi w wieku ok 25lat. To ci zeręczam. Większość kobiet wygląds tragicznie po 30stce. Także nie wiwm co ty jarasz, możę zmyj 0,5kg tapety z twarzy, sztuczne rzęsy oraz przestań chodzić co 2tyg do kosmetyczki/fryzjera, a nawet nie będziesz przeciętna.

Gość gość
Jeśli chodzi o spożycie alkoholu to może to niektórych zdziwi ale jesteśmy poniżej średniej UE:o a to że u nas nie ma kultury picia i sporo pijaków na ulicach to już inna sprawa

Gość gość
Jesteś singlem? Czyli jesteś facetem, hahahha. Inteligencją to ty nie grzeszysz na pewno, "singlu". Ty niestety możesz już tylko liczyć na facetów w okolicy 40lat, bo żaden 30latek sobie nie weźmie starszej, bo za 5 lat bez botoksu, to już nie będzie na czym oka zawiesić.

Gość gość
Niewolnicy tak maja ze szybko sie starzeją niestety.

Gość gość
Inny klimat niż w Hiszpanii, tam jest cieplej i czyste powietrze. Dlatego się wolniej starzeją.

Gość gość
gość dziś Uwierz mi gościu nie wiem jak ona wygląda, ale to że ma 35 lat to nie znaczy że jest nie atrakcyjna dla 20 latków Bo jest i to bardzo :) Chłopaki w tym wieku, szukają starszych od siebie. Wiesz co dla 23 latka znaczy romans z 13 lat starszą od siebie kobieta? wiesz co to jest MILF? to są kobiety które dają takiego czadu w łóżku że wychodzisz na miekkich nogach.

Gość gość
Na ROmans ma szanse z młodszymi czemu nie xD Lubie takie tapeciary, Ale na związek to odpada, Nie oszukuj się. Jak szukasz męża to pare lat starszego od siebie.

Gość gość
Oj tam no 35 lat to nie jest tak dużo jeszcze, jak młodo wygląda to luz. Ale no ona ewidentnie szuka gości do zabawy przecież mówi że nie ma z kim romansować

Gość gość
hiszpanie to nieroby i lenie, mieszkają z mamusią, nie pracują, mają czasu w hooj, to i stresu zero, pozatym tam socjal ciągną, w PL takich cudów nie ma. To tamci uśmiechnięci no bo czemu nie. Ale on poderwie ale za obiad ty zapłacisz, bo oni niby z czego? Iluzja dziewczyno, tylko iluzja.

Gość gość
Młodzi chcieli tylko zaliczyć pewnie jakąś starą i sfrustrowaną życiowo kobietę. Jak bab ma pod 40 i nie jest mężata to wiadomo, że lubi te tematy.

Gość gość
Ja mam 25 lat, jestem facetem, nie piję praktycznie alkoholu, papierosów nie palę, chyba, że raz na jakiś czas sobie zapalę, wyglądam na 19-20 lat. Piję czerwone herbaty, jak widzę, że brzuch mi rośnie. Ogólnie nienawidzę mieć brzucha jak piwosz, ale dziewczyn i kobiet nie podrywam.

Gość gość
też bym był zadbany i uśmiechnięty jakby mnie ktoś utrzymywał a ja bym sobie lasował. Idź zobacz gdzie i z kim oni mieszkają i co mają. A mają zero. Nie myślą o jutro, lekkoduchy. A że mają pare ciuchów i podrywają, to każdy debil może tak zrobić jak nie ma obowiązków, tylko żyje z pracy obcych. Hiszpania to bankrut, grecja to samo, i też byli luzaki, a teraz co???

Gość gość
Ja mam 22 lata w sklepie pytają sie mnie o dowód. I jedyne jakie d**y zaliczam to właśnie takie jak ona. 30 - 50 LAT . Wolne, Łatwe. Często urodą nie grzeszą, ale mają fajne piersi, duże uda co mi się podoba, Ogólnie mają coś z kobiety co jara takich jak ja. W Warszawie jest tego pełno, wystarczy znać knajpy Siadasz sobie i taka nie wyżyta mamuśka wybiera sobie młodego sam robi pierwszy krok.

Gość gość
Młody chce ją tylko zaliczyć. Widać, że zachodnie seriale wyprały jej umysł. To związku to ona się nie nadaje.

Gość Sisi 23423
Mówiłam że oni nic nie mają, że bieda jest większa niż w Polsce. Ale co my mamy? Powiedzcie mi co mamy? Przecież nie żyjemy na wyższym standardzie a oszczędzamy na perfumach, wycieczkach, imprezach czym się da bo rodzina, bo to bo tamto. Jasne, że rodzinę trzeba założyć ale czy trzeba to robić w wieku 25 lat? Nie można się pobawić życiem do 40 stki? Odłożyć trochę kasy a dopiero potem ładowac się w pieluchy itp Ludzie korzystajmy z życia, bo co nam przyjdzie z tego że będziemy mieli trochę więcej kasy od tego hiszpana jak on będzie miał piękne życie a my niczego

Gość gość
grecy też, tylko wino i imprezy, a teraz doopa, pasa zaciskają i niedługo ich docisną do końca jak kasa się skończy, jak może istnieć kraj gdzie 3/4 ludzi pracuje dla rządu, i przekręty księgowe robią, no ludzie

Gość gość
To bierz sobie tego uśmięchniętego hiszpana tylko ty będziesz wszystko fundować, ale za to on uśmiechnięty, i szpare ci wyliże.

Gość gość
Posłuchajcie mnie panowie, To jest typowy przykład Ratowania młodości. Tylko u niej to dość szybko bo 35 lat. To jest tak że laski koło 40 skti zwłaszcza te rozwódki, albo panny. Łapią ostatnie chwile młodości, i zaczyna się jazda: Kosmetyki, Solarium, siłownia, diety, imprezki, i najważniejsze seks z kim popadnie :) Nie kłame, jak zyjecie w dużych miastach to napewno to widzicie takie zjawisko. Jak w mniejszych to moze tego tak bardzo nie ma bo kobiety nie są tak wyzywolone, Ale takie mamuśki ****ają się ile wlezie z kim popadnie. Taki gość między 20 a 30 rokiem zycia jak się umie zakrecić to ma roboty na każdy dzień tygodnia. One na 2 spotkaniu proponują seks i to gdzie popadnie auto, kibel. No cóż żałosne to jest bo wszędzie krąży opinia że to facetą odbija po 40 stce ale to nie prawda. Oczywiście taka mamuśka jeszcze musi mieć co pokazać. Ale na więcej niż seks to nie licz :)

Gość gość
Też często wyjeżdżam do ciepłych krajów i mam to samo zdanie na temat Polaków. Nasi do pięt im nie dorastają. CI południowcy weseli, uśmiechnięci, zadbani, no i przede wszystkim wrodzona uroda która praktycznie nie przemija. Oni nawet jako panowie po 50 często wyglądają bardzo atrakcyjnie. A Polacy 30 i to ich czas się konczy. Uraoda to jedno ale Polacy ni potrafią się nawet ubrać:) non stop te same kolor- lato, wiosna, zima, czern, granat i szary kolor. Ciuchy to samo, jakieś zwykłe adidasy i dżinsy każdego dnia. No koniecznie bluza z kapturem jak uchodźcy :)

Gość Sisi 23423
po co te hejty? Zazdrościcie że umie się ktoś bawić? Wybrałam życie że chce się bawić do 40 stki i ubolewam że w tym kraju mało jest facetów, którzy mieliby na tyle testosteronu żeby mi towarzyszyć. Uwierz mi że kasa dla mnie jest problemem, Jestem księgową i żyje mi się dobrze, jakbyście coś czytali to wiedzielibyście że dzisiaj księgowych jest potrzeba wszędzie :) więc zleceń mam i mam co robić nawet w piątek wieczorem dziwne że chce się trochę rozerwać? sama na to zapracowałam mam za co to sie bawię. A że w kraju są same miękkie faje, to nie moja wina Jak byście czytali to ubolewam że w moim wieku są sami zapuszczeni dziadziusie a nie faceci Więc wynika z tego że nie szukam młodego kochanka a w swoim wieku czytać! a nie wyzywać

Gość gość
Bo polacy są praktyczni i muszą planować na przód, bo tu zima i co potem? a taki hiszpan to się lansuje cały rok, zero planowania czegokolwiek, gdzie upadnie tam śpi, co znajdzie to zje bo tam rośnie cały rok wszystko, więc o czym tu mowa

Gość prawictwo pospolite 152
a ty niby wyglądasz jak 18-latka? Kobieta kogo chcesz oszukać .. Chyba sama siebie ? https://www.youtube.com/v/kjpkj0r7iZM myślisz ze wystarczy sie pomalować to już będziesz 18-tka, smieszna jesteś