Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KRuS

Czy interesuje was że Wałęsa był TW BOLKIEM?

Polecane posty

Gość KRuS

Od kilku dni, jest regularny atak na człowieka który przeszedł do historii na dobre w 2000 r. kiedy po przegranej w wyborach odszedł od Polityki. To że był Bolkiem każdy wie! Ale co z tego złamał się i przeszedł na dobrą stronę mocy. Czy to coś złego? Nic złego wręcz przeciwnie każdy upada a żeby potem się podnieść! Więc moi drodzy nie niszczmy legendy bo wczoraj dzwoniła moja ciotka z Francji, że ludzie na ulicy jej się pytają czy to prawda! Nie niszczmy tego co mamy. Kogo interesuje to co było w roku 70 jak większości z nas nie było na świecie

Gość gość
Ja pamiętam te czasy, i wiem jak działała bezpieka, zrobili by wszystko, żeby na siłe kogoś wciągnąć, zobaczcie filmy z dawnych lat jak byle jakie słowo było traktowane jako donos. Wałesa rozmawiał a skąd miał wiedzieć jak to wykorzystają? Jest nie winny. Jest Legendą. XX w. miał kilku bohaterów on jest jednym z nich

Gość gość
serio wierzycie że ta opasła morda nie była sb-ekiem? To było wiadome od wielu lat a on okłamywał ludzi na siłe

Gość gość
Może i miał kiedyś jakąś współpracę a że teraz u władzy są jego wrogowie to będzie to rozdmuchane ponad miarę. Wałęsa nie pełni już żadnej funkcji państwowej i mało kogo obchodzi, szkoda tylko że niszczy się jedynego żyjącego rozpoznawalnego na świecie Polaka. To nam teraz tylko zaszkodzi i w niczym nie pomoże.

Gość gość
Mnie to nie interesuje. Polakiem wielkim jest i basta. Ma za to jednego śmiertelnego wroga - Jarka K. a ta gnida zdolna jest do wszystkiego.

Gość gość
Namysłów to miasto powiatowe w województwie opolskim w powiecie namysłowskim ma 16 tysięcy mieszkańców i tablice rejestracyjne ona a Justin bieber ma polskie korzenie