Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dzisiaj takie czasy ze sporo kobiet leci na kase. SMUTNE TO.

Polecane posty

Gość gość

Mezczyzna z dobrym charakterem ale malo przebojowy i przystojny moze liczyc co najwyzej na przyjazn, i to tez tylko z przecietna z wygladu kobieta.

Gość gość
portfel nie uroda się liczy :)

Gość gość
uważasz, że zwracanie uwagi za możliwości finansowe faceta jest czymś niewłaściwym, ale ocenianie kobiet po wyglądzie i wielkości cycków już jest w porządku i naturalne? :D Jezu jaki z ciebie frajer, nic dziwnego że jesteś sam. Nie dość, że brzydki, biedny, to jeszcze przytępawy. Co ty chcesz zaoferować atrakcyjnej kobiecie?

Gość gość
Dla mnie dobrze że lecą na kasę bo mam jej duzo

Gość gość
to wez sobie brzydka ,a nie ladna,przecietna.. AUTORZE zebys Ty chociaz mial kase,to moblbys tak mowic,ale ty zbytnio kasy nie masz,nie jestes prawdziwym bogaczem ... WLASNIE najczesciej ci faceci z niezbyt duza kasa,mowia ze baby leca na kase..ZEBY ON CHOCIAZ KASE MIAL... ;) i to gloszenie"ze byb leca na kase" z ust takich facetow,jest wrecz smieszne,zalosne zarazem,bo ja rozumiem prawdziwych bogaczy,,,

Gość gość
Chyba bez zawodu, tępe, próżniackie lalunie, albo takie bezrobotne matki z dziećmi, z różnych tatusiów

Gość gość
zebys TY chociaz mial ta kase !!! a nie rozzalony bedak wyglasza takie tezy ;) ;)

Gość gość
dalbym kobiecie prawdziwe uczucie, prawdziwa troske i opieke, prawdziwe partnerstwo :(

Gość gość
takie życie. szukamy stabilizacji.

Gość gość
następny zakompleksiony facio. Kobieta lecąca na kasę to zło a niby dlaczego? Skoro wy tłumaczycie ogladanie się za każda spódniczką i romanse tym, że to wasz instynkt i nie panujecie nad tym bo taka wasza natura, to zrozum głąbie że kobiety szukają bogatych samców dzięki którym dzieciom niczego nie zabraknie, bo w naturze samicy jest zapewnienie potomstwu wszystkiego co najlepsze.

Gość Angina 88
Troska i opieka przejawia się też w zapewnieniu stabilizacji życiowej, i bytu materialnego. A Ty nie masz wymagań wobec kobiet?.

Gość gość
Takie życie chcesz mieć panią to pracuj na nią:D

Gość gość
A ile minimum powinien zarabiać facet?

Gość gość
A Ty sam na co lecisz? Poleciałbyś na biedną, przeciętną z wyglądu kobietę z zajefajnym charakterem? Wymagacie od lasek super wyglądu a to sporo kosztuje, czasu i pieniążków. Więc one lecą na bogatych właśnie dlatego, że chcą sprostać Waszym wymaganiom!!! BTW na takie zachowanie kobiet narzekają wyłącznie biedni brzydale, startujący do ślicznych, bogatych i ZEPSUTYCH DZIUNIEK :P

Gość gość
gość dziś - zależy ile ma lat i jakie ma wymagania, jeśli powyżej 30-tki i chce kobietę poniżej 30-tki i ładną to do 5000 netto wzwyż.

Gość gość
O tym, że kobiety lecą na kasę, najwięcej gadają ci mężczyźni, którzy kasy nie mają. Jak to jest, że brzydki gołod***ec i ciapa szuka pięknej i przebojowej kobiety, najlepiej jeszcze zamożnej? Trzeba celować w swoją półkę, żeby potem nie przeżywać tego typu rozczarowań. Kobieta na siebie zarobi, ale chce mieć partnera, który zapewni byt ich wspólnemu potomstwu. To nie jest "lecenie na kasę" tylko rozsądek. Miłość też jest ważna, ale nią nie nakarmisz dzieci ani nie zapłacisz rachunków. Nasi przodkowie byli mądrzy. Klasa średnia nie wiązała się z biedotą, inteligent nie brał za żonę chłopki (no, chyba że był krakowskim artystą ;) ). Tak więc i my szukajmy życiowych partnerów wśród sobie podobnych.

Mialam taka kolezanke poznala faceta kupowal jej wszystko, przelewal kase na konto, do Wloch zabral , miala perfumy po 350 zl itp chwalila sie ciagle ale oni nawet sie nie pokazywali razem, mieszkali ze sb normalnie, tak niby go kochala ze z innym flirtowala potajemnie ciagnelo ja do tej milosci gdzie chlopak mogl jej co najwyzej kupic kwiatka na dzien kobiet a nie jak tamten wycieczki po swiecie, zalosne ewidentnie leciala na hajsy.

Gość gość
A faceci ma co liczą na wygląd itp. A inne brzydkie dobre kobiety są opluwane wyśmiewane. I co facet wymaga bigini seksu modelki. A małżeństwo mu tylko też na seksie polnego. A jak nie to poleci do kochanki. Bo zmarniwana po porifach kobieta gi nie interesuje.

Gość gość
dużo lasek tak robi, stary od zarabiania, młody od sypiania :D

Gość gość
A może ten co ma kasę jest normalny pracowity odpowiedzialny. A ten co nie ma tylko piwko. I do pracy nie chce len iść. I jak z takim mieć gromadke dzieci.

Gość gość
Nie wyobrażam sobie związku z kobietą bez wykształcenia, kasy i pozycji społecznej. Po co mi taka baba? Przecież to ułomek socjalny z którym nie można szczęśliwie układać przyszłości. Takie baby to odpadki, których żaden zdrowo rozsądny mężczyzna nie chce.

Gość gość
A żona Stara od uslugiwania a kochanką młodą od spania i obsypywania jej komplementami i prezentami.

Gość gość
Gdyby kobiety tak leciały na kasę, jak tu mizogini z kafe twierdzą, to tylko ci bogaci mężczyźni mieliby żony/dziewczyny/kochanki. :D Przecież większość zarabia nie więcej niż średnią krajową, a sami nie są. No, chyba że wg autora leci na kasę, każda, która wymaga od faceta, żeby przynosił do domu jakiekolwiek pieniądze. :D

Gość gość
A co kobiecie da biedny menel z piwem pod monopolem.

Gość gość
Są takie co nie lecą na kasę ale faceci ich nie chcą, bo są nie dość ładne. Facetów interesuja TYLKO I WŁĄCZNIE czego chcą najatrakcyjniejsze kobiety, a one maja na ogół spore wymagania. Sami zepsuliście te najłądniejsze a teraz sie dziwicie, że przebierają i traktują was jak bankomaty :DDDD A poza tym dzieci muszą coś jeść gdy matka nie pracuje (porody i czas opieki nad dzieckiem).

Gość gość
To zacznij rodzic dzieci gromade siedzieć latami w domu przy garach. A żona twoja niech zarabia. I zobaczysz żeby ci wtedy kasy nie dawała jak byś się czuł. Dobrze że ja zarabiam dobrą kasę. 15 tys. Jestem kontrolerem ruchu lotniczego. I nie znam faceta który by zarabiał więcej ode mnie. Tacy faceci się mnie boją bo więcej zarabiam.

Gość gość
gość dziś A po co mnie chłop bez wykształcenia, dobrej pracy i zaradności? Żebym całe życie klepała z nim biedę i żeby ściągał mnie do swojego poziomu? To działa w obie strony. Adwokat nie zwiąże się z kasjerką z marketu, a kierowniczka z korpo nie wyjdzie za magazyniera. Proste.

Gość gość
Trole z kafeterii wykrzywiają rzeczywistość. Potem ktoś sie tego naczyta i ma okropny obraz kobiet, ludzi w ogóle. Przestańcie głupie skzodniki pisac takei bzdury, że każda kobieta jest taka owaka, bo to kłamstwa. Obserwacje należy czerpać z życia a nie łykać głupie teorie troli.

Gość gość
14:58 Już nie przesadzaj. Są małżeństwa gdzie zona ma lepszą pozycję, to nie jest takie proste jak budowa cepa, niektórzy rzeczywiście wierzą w miłość i nawet jej doświadczają.

Gość gość
A dla mnie odpadkiem to facet który sobie nie ugotuje nie upieze. Ja zarabiam pracuje. I nie wyobrażam aby za siebie i za faceta domem się zajmować. Ale wy jesteście tacy ze chcecie Chuj wie czego od kobiety. Same wymagania.