Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość echhhhh

Jak odwieść męża od tzw apostazji?

Polecane posty

Gość pan piachowy ergo grabarz
@rozmowa niekontrolowana do piachu poszedł też Karol Wojtyła, Leon X i Luter. Tak, że ostrożnie :D

Gość gość
niech pani da mu do poczytania broszurkę dostępną pod hasłem : " Zaufajcie Maryi PDF " a tam od strony 35 Maryja mówi dużo o polakach i przyszłości polski.

Gość ju dyta
Kler ostatnio nieco uprościł procedurę, już nie trzeba dwóch świadków. Warto to załatwić szybko i sprawnie. Ja mam to już za sobą i czuję się o wiele lepiej, że nie jestem hipokrytką :) Męża też namówiłam.

Gość unk
Nie dziwię się, że heretyków palono. Gdy czytam słowa Martyny, ręka sama sięga po ogień :classic_cool:

Gość gość
ju dyta dziś Kler ostatnio nieco uprościł procedurę, już nie trzeba dwóch świadków. Warto to załatwić szybko i sprawnie. Ja mam to już za sobą i czuję się o wiele lepiej, że nie jestem hipokrytką usmiech.gif Męża też namówiłam. x Ależ jesteś, jesteś, tylko w innym zakresie :D

Gość gość
gość dziś Oczywiście, że nie jest. Jak ktoś nie czuje się katolikiem, to aby być w zgodzie ze sobą, wychodzi z organizacji. Chciałbyś być członkiem NSDAP? Ja nie. Tak samo z kościołem.

Gość Eiozea
Masz dobrze. Ja wlasnie probuje mojego namowic, aby raz na zawsze zerwal kontakty z ta sekta, przez ktora wymordowano nasza prawdziwa polska wiare, ale glupi boi sie mamusi, co powie.

Gość gość
Twój mąż dostałby ode mnie w pysk za antypolską, lewacką działalność. Otrzeźwiłoby go w minutę. Jebać ateistyczne ścierwa

Gość demon4ae
gość dziś Powiedziałbyś to w mojej obecności, to byś musiał szukać żyrantów. Pod kredyt na zęby.

Gość brawarysta
Ateizm to zło. Działanie antypaństwowe. W państwie prawa byłby zabroniony i surowo karany. Na równi ze zdradą - a więc karą ostateczną.

ju dyta a mogłabyś konkretnie napisać, jak u Ciebie przebiegła apostazja co zrobiłaś/napisałaś, gdzie zaniosłaś, ile to trwało i ile kosztowało?

Gość gość
przeczytaj mu reportaż pewnej amerykanki Mary Baxter pod tytułem "Objawienie z piekła" dostępny w sieci . Ale w czasie czytania szczegółów z piekła należy pamiętać o tym , że to miejsce nie zbudowane jest dla ludzi. Ludzie wbrew woli Bożej zostali swoją samowolą tam zwiedzeni.

Gość Zaczynam mieć was dość
Dlaczego na każdym kroku widzę słowo "ateiści" i "apostazja"? Zaczynam mieć dość tych ludzi. Swołocz cholerna. Uczciwemu człowiekowi by to przez gardło nie przeszło tj bluźnienie Bogu czy wręcz zaprzeczanie że istnieje. Idą święta, a hołota pisze po internecie i bluźni Bogi. Kiedy wreszcie ktoś zareaguje i zacznie skazywać za obrazę uczuć masowo? Może wtedy się zastanowią. A apostazja winna być zniesiona. Nie ma samowoli w takiej sprawie.

Gość apostata katowice
gość dziś Tia, ten wasz "sprawiedliwy Bóg". Stworzył tylko 2 opcje: niebo i piekło. Nieważne, czyś zbrodniarz, morderca, gwałciciel, jak nie wierzysz, pójdziesz do piekła pośród nich. Jak najgorszy z najgorszych. DLaczego ten wasz Bóg nie mógł stworzyć miejsca neutralnego dla takich ludzi, tylko stworzył nieskończone w czasie i potworne miejse dla ludzi niezależnie od stopnia ich "winy"? Na ziemi mówi sie "nie wierz na słowo, ludzie kłamią", ale jak nie uwierzę co mówią księża i jakaś tam książka sprzed 2 tys lat o której ci sami ksieża mówią że jest "święta", to pójdę tam gdzie taki Hitler... Nienawidzę waszej religii.

Gość gość
no i dobrze won lewaku do swojego bohatera stalina i hitlera nikt nie bedzie plakal po tobie Bóg zmartwychwstał i takie szatanskie pomioty nie maja racji bytu juz.

Gość garu
gość dziś Z Panem Bogiem i serdecznościami :D

Gość gość
Bóg nie stworzył piekła dla ludzi tylko dla innych istot. W objawieniu z 2012 roku powiedział , że gdyby przed Adamem i Ewą nie zbudował piekła dla demonów i diabłów , to życie na ziemi byłby niemożliwe. Największa tajemnicą jest to , że ludzie umierający w grzechu tzn bez spowiedzi aż w 50 % samowolnie wybierają piekło. Na tej ostatniej prostej (tzn. po ziemskiej śmierci a przed spotkaniem ze Światłością , demony zwiększają wielokrotnie swoje zwodzicielskie działanie ) Wielu niestety daję się uwieść. Przez wiele stuleci siły zła wmawiały ludzkości , że piekła niema , a teraz kiedy ludzie zmądrzeli wmawiają ,że to Bóg ich tam zrzucił. Natomiast Bóg dla tych co w grzechu ma miłosierny czyściec i nic innego jak niebo nie powinien człowiek pragnąć. Poradzę pani wczytać dostępną w internecie broszurkę , pod hasłem : Zaufajcie Maryi PDF , tam jest wszystko o szczęściu i miłości. Od str. 35 Maryja mówi wiele o sobie.

Gość apostatka niemłoda
gość 2016.03.25 Dzięki takim jak ty nienawidzę Kościoła (a więc wspólnoty ludzi) coraz bardziej i bardziej. Robisz świetną robotę, ale nie tylko ty. Całą moja rozmodlona rodzina, która potrafi zatruć życie, rozmodlone sąsiadki, obgadujące i spiskujące naokoło. Byle dalej od was. Nawet jeśli w piekle.