Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kocham ...

Polecane posty

Gość gość

Kocham chłopaka od siebie 11 lat młodszego ja mam 33 lata on 22 dodam że jest bardzo zazdrosny o mnie i reaguje nerwowo jeśli gadam z innymi chłopakami czy to normalne ?

Gość gość
Skoro do tej pory nikogo nie mial to normalne, jaka bys nie była boi się stracić

Gość gość
a co to za róznica, że on jest młodszy. Jak kochasz to bezwarunkowo i bez względu na wszystko. On jest zazdrosny bo jestes starsza. Boi się, że w każdej chwili możesz sobie wziąc innego, że go zostawisz bo nietraktujesz tego poważnie. Musisz go utwierdzic w przekonaniu ze Ci na nim zalezy.

Gość gość
Jak mam udowodnić pracujemy razem i prawie mieszkamy razem spędziłamy razem 24h na dobę .

Gość gość
Dziwna sytuacja, skoro widzicie się 24h/dobę to nie rozumiem skąd ta niepewność z jego strony. Ma nad Tobą pełną kontrolę. Swoją drogą- ja bym zwariowała tak.

Gość gość
Kocham go bardzo zostawiłam dla niego męża a on z byle czego robi mi awanturę . Ja powoli mam dość takiej sytuacji...

Gość gość
Normalna Ty jestes? Zostawiłaś męża bo myślałaś ze młodszy sie tobą na serio zainteresuje?:D

Gość gość
Zostawiła męża bo go nie kochała*!!! Temat jest inny

Gość gość
Zostawiłaś męża? Oszalałaś... Jesteś starsza, on w swoim życiu pewnie pozna jeszcze masę dziewczyn. Nie twierdzę, że jesteś stara i brzydka, ale w końcu pewnie przyjdzie mu do głowy myśl, że chce kogoś mlodszego.

Gość gość
Normalna .... Kocham go i on mnie tylko bardzo jest zazdrosny o mnie pilnuje cały czas co robie.

Gość gość
ALe to są dziwne czasy, ma męża, ale pozna jakiegoś gówniarza i odchodzi. Nie kochała męża?- to dlaczego wzięła z nim ślub? Skoro wyszła za niego to jakies uczucie musiało byc- zamiast to ratować, robić wszystko żeby było lepiej, odchodzi. Maskara, żałosne!!

Gość gość
Żałosne ? Miałam go oszukiwać to by było w porządku ?

Gość gość
NIE oszukiwać!!! naprawić to. Nie szkoda Ci tych wszystkich lat? Tych wspomnień? Na pewno wiele razem przeżyliście i nagle to wszystko traci znaczenie. Jak to możliwe? Eh, nigdy nie zrozumiem takich ludzi ;(

Gość gość
Dobrze powiem coś na maszym weselu wyzwal moja rodzinę bo był już pjany o naszej rocznicy ślubu zapomniał i o urodzinach moich też zostawił mnie w sylwestra i poszedł z kolegami i każda wolna chwilę spędzał z nimi tak to wyglądało.

Gość gość
1. nie wiedziałas przed ślubem jaki on jest ? 2. na swoim weselu piliście alkohol ? Rozmawiałaś z nim o tym? Owszem, miałaś prawo się pomylić. Każdy w życiu popełnia błędy.

Gość gość
Tak rozmawiałam z nim nie raz kochałam go to nie tak że jestem jakast su..ą! Obiecał mi dużo a robił i tak co chciał.

Gość gość
To szkoda, że on tego nie widział i też nie chciał tego zmienić. A przynajmniej było mu przykro jak odeszlas ?

Gość gość
Tak po 3 miesiacach napisał żebyśmy porozmawiali. A jak mam bardzo chorego ojca i ani razu nie był ze mną w szpitalu nawet go nie odwiedził na mojej głowie bylot wszystko a On aby tylko z domu szybko się ulotnic. Ja broń Boże się nie usprawiedliwiam .

Gość gość
po 3 msc...co za idiota. Jeszcze zobaczy co stracił. Faceci chyba myślą, że oni za wiele nie zrobią, a kobieta do niego wróci, jasne...w marzeniach. Ok, trochę się wyjaśniło. Ale powiedz czy ten obecny chłopak to jest na prawde coś poważnego ? Czy on jest w stanie pokochać Cię tak mocno?

Gość gość
Jest młody fakt ! Jest zazdrosny i to bardzo ale czas pokaże życie mnie bardzo dużo nauczyło naprawdę człowiek pisze tak w skrócie o swoich przeżyciach i się radzi. Dlatego nie jestem zdziwiona twoją relacja na początku.

Gość gość
no jest mi cięko to zrozumieć bo ja uważam, że mężczyzna to JEDEN NA CAŁE ŻYCIE MIMO WSZYSTKO. Zastanawiam się czy rzeczywiście dobrze robisz. Pewnie masz trochę inne myślenie niż on, można powiedzieć poważniejsze. Nie boisz się tego, że on też Cię zostawi? A przecież odrzucenie bardzo boli....

Gość gość
Boje się napewno masz rację o to co będzie czas pokaże. A z drugiej strony mąż nigdy o mnie nie walczył ani nie naprawiał żeby było lepiej zawsze była moja wina nawet jak była bez winy.

Gość gość
A może poszukaj kogoś kto jest bardziej odpowiedni dla Ciebie... Nie mówię, że ten 22-latek jest dzieciakiem,itp, ale w każdym wieku ludzie mają inne wartosci. Dla niego pewnie coś innego jest ważne niż dla Ciebie. Na pewno to się różni i różnić się będzie już zawsze, bo ta różnica wieku zostaje. Jak on chodzi do klubu ze znajomymi to Ty idziesz z nimi ?

Gość gość
On nie spotyka się z nikim jak już gdzieś wychodzimy to tylko z mojej inicjatywy . Nawet jak ja mu powiem żeby gdzieś wyszedł ze znajomymi to zawsze mówi nie woli spędzać ze mną czas.

Gość gość
Oczywiście zrobisz jak zechcesz. Ja nie namawiam Cię do tego, żebyś z nim zerwała. Wydaje mi się, że kobiety są bardziej wrażliwe dlatego zastanów się czy rzeczywiście chciałabyś przechodzić przez to raz jeszcze gdyby nie wyszło...czego CI nie zyczę. Hm, ale wydaje mi się, że zawsze tak nie będzie, niestety. Ile jesteście razem, jeśli mogę wiedzieć ?

Gość gość
Rok i dwa miesiące

Gość gość
i cały czas jesteś z nim bardzo szczęśliwa czy bywały już jakieś większe kłótnie? a co na to Twoi i jego rodzice ?

Gość gość
Były kłótnie on jest bardzo zazdrosny o mnie. Na początku tego nie akceptowali a teraz wszystko jest dobrze relacje są dobre

Gość gość
pewnie jest zazdrosny o to, że może Cię stracić ;) I planujecie wspólną przyszlość? Chcecie wziąć ślub, mieć dzieci ?

Gość gość
O ślubie i dzieciach mówi cały czas. Lecz ja narazie nie chcem jeszcze jeden związek muszę zakończyć.