Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość NSZZ

Oceńcie moje życie! Czy jestem zerem, przeciętniakiem, czy kimś?

Polecane posty

Gość gość
I teraz najważniejsze. Wszyscy do okola mnie żyją ppdobnie albo i lepiej więc nie zgodzę się z tymi 90%. Nie wierze ze mlody facet pracuje za 2000 przeciez jakas prosta praca fizyczna da ci wiecej. Kierowca czy jakis budowlaniec. Nie wspomne o tym ze bedac samemu możesz wyjechać zagranicę kiedy chcesz. x :D kolejny, który myśli, że wszyscy żyją jak on i jego środowisko. Po prostu nie wystawiasz nosa poza swoje środowisko, co jest normalne. Ale też nie masz ani chęci, ani wyobraźni, by przyjąć, że większość nie ma szans na twój poziom życia. Nie ma szans bo rozbija się albo o okoliczności zewnętrzne, albo cechy osobiste. Tobie wydaje się, że jeżeli tobie się udało, to każdy może to osiągnąć, byle tylko poszedł twoją ścieżką. To jest bzdura. Twoje ścieżka, jest dla ciebie i tobie emocjonalnie i sytuacyjnie podobnych. Inni mają takie Himalaje przeszkód, że nawet sobie tego nie możesz wyobrazić. Ogół zyje byle jak i wyrywa kasę z wielkim trudem. Nie wiem, czy zatrudniasz pracowników, czy masz ich wielu, ale jeśli wielu, to płacisz im z pewnością nie tak wiele, by żyli nawet w ćwierci, tak jak ty.

Gość gość
Sam przechodze krysys, biali umierają, w Polsce tylko gorzej, nikt tego nie zauważa?!?! Bóg pewnie istnieje ale jaki jest sens życia na ziemi?!?! Wiem jedno, jak postanowię się zabić to razem z tymi k*****i złodziejami z polityki, bardzo proszę o słowa otuchy! Żyje od 12 roku dla innych, a mam 23 lata, jestem przystojny i inteligentny ale huj mi z tego, nie wiem co napisać więcej...

Gość gość
ale jaki jest problem? o kasę czy że w czym?

Gość gość
Piszesz jakbyś szukał usprawiedliwienia dla swojej sytuacji i pocieszenia, że nie jesteś jedyną osobą w nieciekawe sytuacji. Niedobrze. Masz złe nastawienie do życia, zero marzeń, celów, ambicji i jesteś niezaradny. Właśnie od takich mężczyzn kobiety trzymają się na kilometr, wygląd jest tu sprawą drugorzędna. 1. Wyprowadz się od rodziców! Nie do pomyślenia, żeby facet po 30 nie był samodzielny. 2. Rozejrzyj się za ciekawsza, lepiej płatna pracą. Zobacz jakie są wymagania których nie spełniasz i zacznij coś robić żeby wypełnić te luki. Na brak czasu nie możesz narzekać, nie masz ŻADNEJ wymówki 3. Zadbaj o siebie i zacznij uprawiać sport, spróbuj różnych rzeczy, na pewno znajdziesz coś dla siebie. Możesz też w ten sposób poznać nowych znajomych, np. z klubu biegaczy 4. Postaw sobie w życiu jakieś cele, np. zwiedzenie 5 europejskich stolic w 2 lata, przebiegniecie polmaratonu w przeciagu roku, zrobienie jakiegoś kursu w 6 miesięcy (cele dalekosiezne) i np. Chodzenie 10000 kroków dziennie, nauka gotowania jednej nowej potrawy na tydzień, utrata 2kg w miesiąc itp (cele krotkosiezne) Nich w życiu nie przychodzi do ludzi, którzy siedzą na d.... I nie mają motywacji żeby coś w swoim życiu zmienić. Jesteś jeszcze młody, całe życie przed tobą, jest o co walczyć. Pamiętaj nie jest jeszcze za późno, musisz tylko chcieć.