Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Na teściowe narzekają tu głównie synowe mieszkające u nich na chacie

Polecane posty

Gość gość

Zauważyłyście tę prawidłowość? Co narzekanie na teściową to okazuje się, że marudzą synowe które się sprowadziły do ich domu czy mieszkania. A przynajmniej te 90% przypadków. Skoro wam tak źle czemu nie zabierzecie ze sobą męża z dzieckiem czy dziećmi i nie wprowadzicie się do waszych rodziców?

Gość gość
Oj to chyba daleko idący wniosek, ja z moja nigdy nie mieszkałam a są nomenty ze mam ochotę jej przywalic

Gość gość
Na jakiej podstawie tluku tak wywnioskowalas? Nie mieszkam i nigdy nie mieszkalam i narzekam.

Gość gość
Ja wyprowadziłam się jak najdalej od swojej i narzekam mimo to

Gość gość
Ja z moją mieszkałam prawie rok zanim się wyprowadziliśmy i było dobrze. Sami gotowaliśmy, dokładaliśmy się do mieszkania. Teściowie też bezkonfliktowi. Ale i tak chcieliśmy się jak najszybciej wyprowadzić na swoje.

Gość gość
Nigdy nie mieszkalam z tesciowa, aktualnie mieszkamy 40 km od niej i narzekam. Zadna moja przyjaciolka nie mieszka z tesciowa a narzekaja wszystkie oprocz jednej. Twoja teoria jest do du...py :) w ogole to mieszkanie z tesciami to ja widze tylko na kafe i w serialu o słoikach. z moich znajomych nikt tego nie praktykuje. Ale mieszkam w miescie wojewodzkim, takie pokoleniowe mieszkanie to chyba raczej domena wsi.

Gość gość
nie koniecznie. Ja też mieszkam w mieście wojewódzkim i często ludzie mieszkają z czyimiś rodzicami, albo zaczynających od tego. Chociaż w pewnym momencie każdy chce się wyprowadzić.

Gość gość
2016.02.21 Spróbuj? zobaczysz jak cię pysk będzie bolał.

Gość gość
A ja moją teściowa ilewam, nie narzekam, bo dla mie tej pani nie ma, da się ?Da.

Gość gość
Dobrze że syna którego urodziła i wychowała ta pani nie olewasz.

Gość gość
ale to, ze ta pani urodziła jej męża to nie znaczy, że teraz może jej wejść na głowę i za przeproszeniem nas...ać! Tak wiem skoro teściowa jest zła to znaczy, że synowa sobie zasłużyła tak, tak, nigdy na odwrót. też mam taką wredną teściową choć nigdy z nią nie mieszkałam i śmieszą mnie te teksty, że ona mi męża urodziła i wychowała no i co z tego? ok fajnie ale ja jej nic nie zrobiłam żeby mi wiecznie ubliżała i dogryzała. Zresztą mój mąż sam ją ukrócił w tych zapędach i co? on też zły, bo utemperował matkę swoją rodzicielkę? Serio pozwolilibyście żeby wasi rodzice pogardzali waszymi małżonkami za to, że śmieli się z wami ożenić?

Gość gość
Ja was kobiety nie rozumiem tak te młode jaki starsze.Po co wy sobie wchodzicie w drogę? ja uwazam ze w momencie kiedy syn zakłada rodzinę oddalam sie i nie chcę żadnych bliższych kontaktów.On mimo ze jest synem dalej go kocham ale nie jest mi do niczego potrzebny a jego małżonka tym bardziej. Nie zapraszam na obiadki bo nie myślę nikomu usługiwać,wystarczająco długo obskakiwałam towarzystwo by na stare lata stac przy garach i młodym leniwym gotować żarło by odpoczywali. W tym czasie moge przeczytac fajną książkę albo wyskoczyc z mężem za miasto. Nie odwiedzam,nawet gdyby mnie zapraszali wymigam sie tym ze jestem już umówiona. Oni maja swoje życie a ja swoje. Na zabawianie wnusi tez nie mam ochoty niech robi to ta "lepsza" babcia, teściowa syna.Bliższa koszulka ciała żony syna. Tyle w temacie,wszyscy jesteśmy wtedy zdrowi,nic o sobie nie wiemy. Po co sobie psuć krew widokiem ,by synowa nie mogła spać i dręczyła mi syna:):):)