Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wedlug was niatrakcyjna kobieta to jaka?

Polecane posty

Gość gość

Mhm?

Gość gość
Ruda

Gość gość
Jak dla mnie kobietę czynią nieatrakcyjną fizycznie następujące cechy: - nadwaga - ZNACZNE defekty w obrębie twarzy typu bardzo duży nos, fatalny zgryz itd Jeśli kobieta nie ma żadnej z tych cech to jest dla mnie co najmniej przeciętna.

Gość gość
z twarza nie teges.wlosy mozna ufarbowac/sciac/zapuscic.gruba kobieta moze schudnac.ale rysow twarzy sie nie zmieni, mozna co najwyzej koloryt cery i rzesy

Gość gość
nadwaga nie zawsze czyni nieatrakcyjna.jest duzo zaokraglonych kobiet o ladnej twarzy, ale szczuplej z psia morda nie mozna nazwac atrakcyjna

Gość gość
Niemniej gruba jest dla mnie nieatrakcyjna mimo że teoretycznie może schudnąć.

Gość gość
Zaniedbana, z brzydką cera, nadwagą, odrostami, ubrana w worek pokutny.

Gość gość
Haha co to psia morda? :D

Gość gość
Czyli grube nie sa atrakcyjne z tego wynika? A chude 45 waga w takim razie tak?

Gość gość
gruba gruba i głupia bardzo głupia

Gość gość
Jeśli mówisz o chudości prawdziwie anorektycznej to też nie jest dla mnie atrakcyjna. Natomiast bardzo szczupła ale nie chorobowo owszem.

Gość gość
Ja mam kolezanke 45 kg i nie jest anorektyczka jest poprostu szczupla anorektyczki to takie co waza po nizej 40. Ale osobiscie takie szczuple mi sie nie podobaja.

Gość gość
Hmmm napewno z : widoczną nadwagą/bardzo chudą taka na granicy anoreksji,z brzydką twarzą, albo bardzo zaniedbana

Gość gość
Natomiast bardzo chude dziewczyny, ale takie, ze nie rzuca sie to w oczy, ze chora, anorektyczka itd mogą być atrakcyjne, moim zdaniem jednak lepiej być zbyt szczupłym niż zbyt grubym

Gość gość
Przesadzacie kobiety z waga, bo nie wiecie, ze od niej nic nie zależy . Jedyne co robicie to sie katujecie glodowkami i odwadniacie a tkanka tłuszczowa zostaje dalej albo jakieś brzydkie rozstępy i wisząca skóra . Chudość nie oznacza szczupłości . Ja przy 164 wazę 58 i wyglądam lepiej niż 54 bo ćwiczę i chodzę na siłownie, mam zrobiony tyłek piękne kształty i prawie nic tkanki tłuszczowej . Dla mnie nieatrakcyjna kobieta to kobieta leniwa i niezadbana, ponieważ twarz zależy od genów ale jak ktos jest tłusty i nie jest chory to jest dla mnie na maksa nieatrakcyjny.

Gość gość
Od osoby z brzydką twarzą tez nie wiele zależy np ,albo z nie wiem krzywymi nogami ,ale ładne to nie jest tak samo jak nadawaga i co poradzisz :P Najładniejsza sylwetka to szczupła i proporcjonalna