Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Witam Darmowa Wrozba Tarota

Polecane posty

Gość gość
Odpowiem jak najszybciej w wolnej chwili. W razie pytan wrozba.tarota@gmail.com

Gość gość
Up

Gość gość
Sylwia czeka na wrozbe :-)

Gość gość
Wrozko a kiedy znajdziesz te chwile?

Gość gość
Do ry wieczor .Chciałam spytać kiedy zdam prawojazdy.?Pani 36.

Gość gość
Up

Gość gość
No up.

Gość gość
gość 2016.03.13 Wierzę w to co Pani mowi, bo to prawda, ze jeśli ktoś o nas zle mysli to w jakimś stopniu to odczuwamy, ale nikt nie ma takiej mocy zeby Pani mieszać w życiu. Przede wszystkim musi Pani zmienić sposób myślenia, ponieważ ten czlowiek nie jest dla Pani zadnym zagrozeniem, naprawdę. To tylko wyobraznia i lęki, a one powodują, że ma Pani pozniej koszmary, potem się Pani nie wysypia i stąd brak energii, a nie przez tego mężczyznę! To Pani odpowiada za swoje życie i Pani Nim kieruje. Należy odnaleźć w sobie spokój, porozmawiać z bliskimi, psychologiem, sprobowac modlitwy, zadbać o siebie, o zdrowie, odpowiednia dieta to podstawa..jeśli pije Pani dużo kawy to też ograniczyc, bo wyplukuje magnez, a Pani chyba jest troche takim nerwowym charakterem usmiech.gif Pozdrawiam, wszystko będzie dobrze naprawdę!! :* x No coz,spodziewalam sie takiej odpowiedzi.Dziekuje za mile slowa,ale bede sie musiala zwrocic do kogos innego.A poza tym nie jestem osoba chora psychicznie.

Gość gość
Mi sie juz sprawdzily wróżby tej wróżki. Mojej koleżance takze. Obie jesteśmy zadowolone :)

Gość gość
U mnie dokładnie opisała moją obecną sytuację, w szoku byłam...

Gość gość
Co z tego jak juz nie wróży

Gość gość
gość 2016.03.13 Wierzę w to co Pani mowi, bo to prawda, ze jeśli ktoś o nas zle mysli to w jakimś stopniu to odczuwamy, ale nikt nie ma takiej mocy zeby Pani mieszać w życiu. Przede wszystkim musi Pani zmienić sposób myślenia, ponieważ ten czlowiek nie jest dla Pani zadnym zagrozeniem, naprawdę. To tylko wyobraznia i lęki, a one powodują, że ma Pani pozniej koszmary, potem się Pani nie wysypia i stąd brak energii, a nie przez tego mężczyznę! To Pani odpowiada za swoje życie i Pani Nim kieruje. Należy odnaleźć w sobie spokój, porozmawiać z bliskimi, psychologiem, sprobowac modlitwy, zadbać o siebie, o zdrowie, odpowiednia dieta to podstawa..jeśli pije Pani dużo kawy to też ograniczyc, bo wyplukuje magnez, a Pani chyba jest troche takim nerwowym charakterem usmiech.gif Pozdrawiam, wszystko będzie dobrze naprawdę!! :* x No coz,spodziewalam sie takiej odpowiedzi.Dziekuje za mile slowa,ale bede sie musiala zwrocic do kogos innego.A poza tym nie jestem osoba chora psychicznie. x Wiem, nic takiego nie powiedziałam. Wiele osób korzysta z tego typu usług. Chodziło mi bardziej o to żeby Pani zwróciła się do osoby, która będzie miała wiedzę i spojrzy na sytuację z dystansu :)

Gość gość
Pani Dorota sfera zawodowa 1) 4 buław -Istotne wydarzenia zawodowe, awans lub zatrudnienie na czas określony, ogólnie zmiana dotychczasowego życia, szczęśliwe życie rodzinne, okazje do świętowania. Dobrobyt, wszelkie powodzenie, znalezienie swojego miejsca na ziemi, znaczący etap w życiu. 2) 6 mieczy - Pozostawienie trudnej przeszłości, odejście metaforyczne lub fizyczne. Nowa, lepsza faza życia, rozwiązanie problemów, pogodzenie się z kimś ważnym. Nowe sytuacje i przyjaciele, możliwy romans. Harmonia i spokój w umyśle po okresie wielkiego cierpienia. Możliwa podróż drogą wodną, szczęśliwa zmiana w życiu. 3) papiez - Karta Kapłana oznacza także że decyzja którą właśnie podejmujemy jest słuszna albo ze musimy przystosować się do pewnych zasad, jeśli chcemy aby sprawa o którą pytamy posunęła się do przodu. Kiedy zobaczymy ją w rozkładzie będzie oznaczać wszelkie umowy, kontrakty, ugody, rozejm i legalizacje. Wychodzi na to, że Pani właśnie znalazła/zmieniła pracę lub w najbliższym czasie otrzyma Pani stałe zatrudnienie Dalsze karty, ktorych interpretacji już nie podaję pokazują ogólnie, że ma Pani problem z dyscypliną i brak u Pani nawyku pracy, wskazuje też na powolne działanie i trzeba nad tym zapanować. Pozdrawiam :)

Gość gość
Pan Łukasz - jakiej sfery dotyczy pytanie? Ogolnie 1) 6 bulaw - Jedna z najlepszych kart symbolizująca zwycięstwo i sukcesy w każdej dziedzinie życia. Oznacza zabawę, świętowanie, popularność i sympatię otoczenia, chęć pomagania, pomoc od przyjaciół, nauczanie innych, praca o jakiej się marzyło, szczęśliwe sytuacje 2) odwrocony giermek mieczy - Człowiek na pozór uroczy i ujmujący ale nie należy mu wierzyć, jest nieszczery. Na dodatek kłótliwy, niedyskretny, nadpobudliwy, nerwowy. W ogólnym znaczeniu: szpiegowanie, podstęp, oszustwo, złośliwości i pomówienia, złe wiadomości, fałszywy wspólnik lub przyjaciel. Plotki, pochopnie wyciągane wnioski, brak wnikliwości w osądach, problem z nałogami. 3) odwrocone 8 pucharow - Statyczna sytuacja, ustabilizowany tryb życia, brak czasu na samotność Zwiększona aktywność, praca społeczna. Pozostanie w niesatysfakcjonującym związku lub bycie w konkubinacie. Może się zdarzyć, że jedno z partnerów zostanie porzucone. dalsze karty pokazuja znowu plotki klamstwa i zlosliwosci zwiazane z dawnym przyjacielem, znajomym, nic powaznego, ogolnie karty pozytywne, pozdrawiam ;]

Gość gość
gość 2016.03.13 Czy on się odezwie? Ja 10.04.92 On 4.11.88 1) rycerz denarów - Człowiek dobrze sytuowany, ceniący sobie komfort i spokój, kompetentny, zaradny, ostrożny i rozważny. Stabilny emocjonalnie tradycjonalista, godny zaufania przyjaciel. Wyjątkowo sumienny i pracowity potrafi działać metodycznie 2) as pucharow - Najszczęśliwsza karta w Tarocie, symbolizuje wszystko co dla człowieka ważne. Powodzenie osobiste i finansowe.Początek pięknej, czystej miłości, renesans uczuć w istniejącym związku Jeśli to jest nowo poznana osoba, to jest to bardzo dobry moment na nawiązanie trwałej relacji (przyjaźń, romans) Jeśli państwo utraciliście kontakt to karta wskazuje na odnowienie relacji, powrót uczuć. Bardzo pozytywna karta. 3) 8 buław - ta karta mówi o kontakcie, to może być kontakt telefoniczny, internetowy. Niespodziewane dobre wiadomości, smsy, telefony, miłe kontakty, szczęśliwe sploty okoliczności Jak najbardziej sie odezwie wg kart :)

Gość gość
W ogole dopiero teraz sie zorientowalam po dacie urodzenia, ze to Pani Judyta :), czy ten 4.11 to byly chlopak? tak jak pisalam na mailu gdzie tez wyszedl as pucharow wskazuje to na odnowienie relacji i kontakt bedzie, ale to jest troche niestabilna relacja (rozstania - powroty ) wiec jesli chce Pani poznac kogos innego to trzeba przemyslec tę sytuację, pozdrawiam. :))

Gość gość
Chyba mnie Pani z kimś pomyliła :) nie Judyta a ten 4.11 to nie były chłopak ale przez jakiś czas intensywnie pisaliśmy i spotkaliśmy się kilka razy po czym nagle kontakt się urwał.

Gość gość
Co drugą osobe ta wrozka omija bez sensu..

Gość gość
Danusia 8.01.1986 proszę o,wróżbę ponownie. Ogólnie.

Gość gość
Sylwia czeka

Gość gość
A co ze mną? Moje pytanie z poprzedniej strony zostało pominięte. Dominik 22.11.1992

Gość gość
Chyba mnie Pani z kimś pomyliła usmiech.gif nie Judyta a ten 4.11 to nie były chłopak ale przez jakiś czas intensywnie pisaliśmy i spotkaliśmy się kilka razy po czym nagle kontakt się urwał X tak pomylilam :) Przepraszam, juz mi sie miesza. Ale na pewno sie odezwie pozytywne karty :)

Gość gość
To mozesz mi wrozko postawic karty na sfere uczuciowa ? Czy czekaja mnie w najblizszym czasie jakies zmiany ? Sandra, 30.7.1986

Gość Patrik
Patrik 30.1.1983 prosi ponownie o wróżbę na sprawy uczuciowe.

Gość gość
Pani Sandra 1) 4 puchary - Wycofanie się z życia, marazm, wyczerpanie, poczucie pustki po intensywnych trudnych przeżyciach, czarnowidztwo jako skutek przykrych zdarzeń z przeszłości. Czas wyciszenia, kontemplacji, poczucie niezrozumienia przez innych. Ciepła ale niesatysfakcjonująca posadka, bez możliwości dalszego rozwoju. W związkach rutyna i nuda, potrzeba nowych bodźców aby go ożywić. 2) 3 mieczy - Tradycyjna interpretacja to zawód miłosny, zranienie emocjonalne, ból, rozpacz z powodu rozstania z bliską osobą, łzy, przygnębienie,. powtarzanie tych samych błędów. To sytuacja kiedy trzeba coś zburzyć aby zacząć coś nowego, bardziej wartościowego. Ale karta ta mówi też o pamięciowym przyswajaniu wiedzy, podróżach związanych z nauką lub pracą. Artystyczny zawód polegający na słowie mówionym. Umiejętność zapamiętywania cytatów i formułowania wniosków. 3) 9 mieczy - Problemy z emocjami na punkcie minionych zdarzeń, niepokój, bezsenność, stany depresyjne, negatywne myślenie, użalanie się nad sobą, zamartwianie o wszystko i wszystkich, poczucie winy, wyimaginowane problemy ale też pewne ograniczenia. Działania bezkompromisowe jako droga ku życiu bez ograniczeń. W pytaniach o miłość przekonanie, że uczucia i związki ograniczają wolność. Z drugiej strony zamartwianie się o bliskie osoby. Karta w pytaniu o zdrowie ostrzega przed chorobami kobiecymi. Dalsze karty mamy Krol Pucharow - jakis mezczyzna, ktory zywi do Pani uczucia, ale jest emocjonalnie wycofany, odwrocone 8 pucharow - falsz w kontaktach z tym mezczyzna i na koncu 10 mieczy - rozstanie, zerwanie kontaktu z tym Panem jesli sytuacja się nie zmieni moze do tego dojsc.

Gość gość
Pan Patrik Duzo kart monet, wiecej niz tych o uczuciach, ale wysle to co wyszlo.

Gość gość
Pan Patrik 1) odwrocony Wisielec - Karta odwrócona – Wszystko stanęło na głowie i znikąd pomocy? Pustka, samotność i czegoś brak ?No cóż, to wynik tego, że w Twoim życiu zabrakło refleksji i chęci zmiany czegokolwiek. Odwrócona karta ma trudną symbolikę, która oznacza niemożność zachowania równowagi emocjonalnej, zasklepienie się w starych nawykach, wykręty, uciekanie od problemów itp. Rezultatem takiej postawy są przeszkody we wszelkich aspektach życia, wyczerpanie, przemęczenie. Przy słabej psychice może skończyć się apatią, depresją, chorobami, uzależnieniem od alkoholu, narkotyków czy nałogami związanymi z używaniem środków zmieniających świadomość. Mimo wszystko nie martw się zmiany nadejdą 2) 7 monet - Szansa na dobrobyt i rozwój, należy jednak zamiast ciągłego rozmyślania i planowania zabrać się do solidnej pracy. Możliwe że trzeba będzie iść na studia albo ukończyć szkolenie czy kurs. Niezależnie od okoliczności trzeba działać mądrze i rozważnie. Zapowiedź intratnej pracy i dochodów z tego co się lubi robić. Ostrzeżenie aby działać rozważnie niczego nie robić na siłę, efekty będą w odpowiednim czasie. Karta sprzyja działaniom naukowym. W związkach..imponowanie drugiej osobie, interesowność w kontaktach, zastanawianie się czego oczekujemy, cierpliwość, rozsądek. 3) odwrócone 9 monet - Przytłoczenie życiem i problemami, utrata źródła dochodów, zależność finansowa od kogoś ( być może od zamożnych krewnych) lub bycie nowobogackim. Nie odróżnianie dobra od zła, liczy się tylko zysk .Zdrada w przyjaźni i małżeństwie, lub chłodna kalkulacja. Samotność. Problemy ze zdrowiem. Karta może oznaczać kradzież. XX 4) as pucharow - Najszczęśliwsza karta w Tarocie, symbolizuje wszystko co dla człowieka ważne. Powodzenie osobiste i finansowe. 5) 6 bulaw - Jedna z najlepszych kart symbolizująca zwycięstwo i sukcesy w każdej dziedzinie życia. Oznacza zabawę, świętowanie, popularność i sympatię otoczenia, chęć pomagania, pomoc od przyjaciół, nauczanie innych, praca o jakiej się marzyło, szczęśliwe sytuacje 6) odwrocone 9 mieczy - Światełko w tunelu, powolna poprawa sytuacji po przemyśleniach, wiara w lepsze jutro. Świadomość końca jakiegoś etapu w życiu, konieczność rozpoczęcia czegoś od nowa. Wolność od stresu i obaw. Dobre kontakty zawodowe, nauka języków obcych, zagraniczne kontakty. Zatrudnienie w wolnym zawodzie, bez ograniczeń czasowych, twórczość intelektualna. W uczuciach niepewność i emocjonalna przemoc. Wg kart ma Pan teraz problemy finansowe (tak to wyglada), ale wszystko zmieni się niedlugo na lepsze w sferze uczuciowej rownież co pokazują dalsze karty :) Pozdrawiam :)

Gość gość
Pan Dominik Czy Pani Edyta się odezwie 1) 8 pucharów - Karta radykalnych sytuacji. Wcielanie w życie tego, co ważne, zrozumienie sensu cierpienia, cierpliwość. Sprawy dojrzały do poważnych posunięć. Emocje sięgnęły zenitu, pora na zmiany pracy i dotychczasowego sposobu życia. Odejście od raniącego, nieharmonijnego związku. Znudzenie, przytłoczenie, potrzeba spokoju i wyciszenia emocjonalnego, nabrania dystansu..Może oznaczać trójkąt miłosny. 2) Krolowa Mieczy - ta kobieta. Niezwykle silna osobowość, narzucająca swoje zdanie, niezależna, wykształcona, mądra, inteligentna, racjonalna i oschła, nastawiona na karierę. Charakteryzuje ją duże poczucie sprawiedliwości, bywa dobrym doradcą, autorytetem w życiu duchowym. Jako matka potrafi zabezpieczyć byt ale jest chłodna, wymagająca i nie potrafi okazywać uczuć, wychowuje swoje dzieci według książkowych reguł. Ogólne znaczenie: zazwyczaj karta symbolizuje jakąś bolesną stratę wyniszczającą emocjonalnie. Może tez oznaczać krótkotrwałe szczęście z goryczą świadomości że za tę chwilę przyjdzie zapłacić. W relacjach kierowanie się bardziej rozumem, niż uczuciami. 3) odwrocone słonce - jak kladę sobie karty z pytaniem o spotkanie i wychodzi mi odwrocone slonce (bardzo czesto) to u mnie to oznacza, ze z jakichs powodow do spotkania nie dochodzi. Tak, wiec zakladam, ze w najblizszym czasie sie panstwo nie spotkacie. Dalsze karty odwrocona sprawiedliwosc, 7 bulaw i na koncu 5 pucharow. 7 bulaw to karta samotnika, a 5 pucharow to sytuacja po stracie kogos bliskiego. Wg kart w najblizszym czasie się panstwo nie spotkacie, byc moze ona poznala kogos innego (8 pucharow).

Gość gość
Ja także prosze ponownie x 22.11.1992 Dominik Mam pytanie czy osoba z którą coś mnie łączyło tzn tak mi się wydawało ale nie zostało to między nami wyjaśnione, wszystko wskazywało że coś jest. No więc czy ona czuła coś do mnie, jaki ma stosunek teraz do mnie i czy jeszcze się spotkamy? Jej imie to edyta daty dokladnej nie znam wiec nie podam.

Gość gość
Proszę o wróżbe co widac w mojej relacji z tym mezczyzna ja Agnieszka 24.07.93 a on Krzysztof 11.07.86 proszę o wrozbe