Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Witam Darmowa Wrozba Tarota

Polecane posty

Gość gość
1) odwrocone 7 pucharow - Odwrócona: Przebudzenie. Świadome dążenie do jednego celu. Rozsądny wybór. Cel starań wydaje się bliski. Konieczność wytężonej uwagi. Rozwianie fałszywych wyobrażeń. Rezygnacja z nierealnego. Porada osoby doświadczonej. Wyjaśnienia. 2) 5 mieczy - w kwestii zdrowia bóle głowy, badanie, analiza stanu zdrowia, udział osób trzecich w temacie naszego zdrowia, wpływ ich na stan naszego zdrowia, moze sie to odnosic do zdrowia plodu. 3) Odwrocony księzyc - ksiezyc oznacza ciaze, jako, ze jest odwrocony to dalej moze oznaczac brak ciazy, lub komplikacje Nie widać poronienia :)

Gość gość
Musi Pani byc cierpliwa, wszystko sie okaze :) Ale, gdy zapytalam o poronienie to wyszlo odwrocone 9 denarow - ktore normalnie oznacza ciaze, a druga karta mag ciaza w ciagu roku, ale to tylko karty, wiec mysle, ze wszystko bedzie dobrze ;]

Gość gość
Dalej karty pokazuja brak ciazy, ale to tylko karty, a ja sie na tym az tak nie znam, wiec lekarze sie Pania na pewno dobrze zajma i bedzie w porzadku :)

Gość gość
Pani Paulina 1) odwrócony Giermek Denarów -Osoba, która nie zamierza niczego zrobić żeby się czegoś nauczyć. Powierzchowna wiedza, łapówkarstwo, hazard, kłopoty finansowe, dochody z nielegalnej działalności. W uczuciach manipulacje w celu rozkochania dla celów materialnych, chęć dominacji w związku, wykorzystywanie 2) odwrócone 8 pucharów - Statyczna sytuacja, ustabilizowany tryb życia, brak czasu na samotność Zwiększona aktywność, praca społeczna. Pozostanie w niesatysfakcjonującym związku lub bycie w konkubinacie. Może się zdarzyć, że jedno z partnerów zostanie porzucone. 3) 4 mieczy -Przymusowy odpoczynek, izolacja spowodowana chorobą lub inną przyczyną losową. Konieczność poukładania sobie spraw i sposobu postępowania Nie można niczego robić na siłę, można spodziewać się sytuacji, że sprawa o którą pytamy znajdzie rozwiązanie bez naszego udziału. Karta ta oznacza również planowanie rozbudowy domu, zawieranie małżeństwa z rozsądku lub chwilową rozłąkę by zastanowić się nad związkiem. Ostrzega, że powstaje wymuszona dość bezpieczna sytuacja ale pozbawiająca nas możliwości spontanicznych zachowań.

Gość gość
wrozba.tarota@gmail.com

Gość gość
Jeśli można, to chciałam się dowiedzieć, czy w miarę krótkim czasie znajdę nową pracę, z góry dziękuję

Gość gość
Mam jeszcze jedno pytanie, czy w miarę szybko znajdę nową pracę? Nika 12.01.94 z góry dziękuję :3

Gość gość
Pani Niko Bardzo dobre karty :) znowu As pucharow dla Pani :) 1) As Pucharow - Karta ta ma wyłącznie pozytywne znaczenie, jeśli chodzi o sprawy zawodowe. Jest to szczególnie pozytywna karta jeśli chodzi o działalność artystyczną, twórczą i taką, w której wymagana jest kreatywność. Karta ta oznacza inspirację, wenę twórczą, natchnienie, radość tworzenia. Może także oznaczać oddawanie się pracy, która sprawia nam przyjemność, która cieszy i pasjonuje. Niezależnie o co pytamy, as pucharów nigdy nie oznacza czegoś negatywnego ani smutnego, wręcz przeciwnie, nasze plany mają szansę się udać, możemy liczyć na dobry nastrój i energię. 2) Kolo fortuny - Cechy ogólne – Nauka przystosowania, wiara w dobry los, ufność w dobrodziejstwo przeznaczenia, realizacja planów, koncentracja na wybranym celu, odwaga i determinacja do tworzenia czegoś nowego, zadowolenie, aktywność, twórcze natchnienie, wytrwałość, umiejętność wykorzystania życiowej szansy, mobilność, improwizacja. Kiedy pojawia się ta karta możemy mieć pewność że coś nowego wkracza w nasze życie. Będzie się działo… Jednak czy będzie to niespodziewane szczęście czy niepomyślne zdarzenie, zależy od nas. Jeśli odważnie podchodzimy do życia i realizujemy to co nam przyniesie,nie chowając głowy w piasek, dostaniemy grant od losu. Może to być jakaś druga szansa, niespodzianka która w cudowny sposób odmieni nasze życie albo wprawiliśmy w ruch pozytywną energię(podejmując odważne decyzje) i właśnie obecnie zadziałała nowym zdarzeniem. Teraz życie potoczy się w zawrotnym tempie a my musimy dostosować się do tego, zaufać przeznaczeniu, płynąć z nurtem, nie robić gwałtownych ruchów i nie obawiać się zmian. Na tej drodze czekają nas miłe zdarzenia i niespodzianki albo diametralna zmiana drogi życiowej. Koło Fortuny może oznaczać więc spełnienie i osiągnięcie wymarzonego celu we wszystkich aspektach życia oraz wszelkie wygrane losowe. 3) Krolowa Denarow - Ogólne znaczenie: zapowiedź poprawy finansów i bezpieczeństwa materialnego, pomoc finansowa od kobiety, umiejętność przebaczania i zgodnego współżycia oraz kierowania ludźmi.

Gość gość
Magdalena 20.01.1991 Mam jeszcze pytanie w zwiazku z ta ciąża jak zareaguje na to moja rodzina ??? Jeszcze nie wiedza bo niepewne tp takie czy cos będzie x tego.

Gość gość
Dziekuje za wróżbę. Ewelina

Gość gość
Ale to sa tylko interpretacje, a jak ja widze Pani karty to juz mowie. Aktualnie ma Pani teraz dobry okres w relacjach z ludzmi , bardziej jest Pani skupiona na uczuciach, byc moze jest Pani nawet zakochana, tak czy inaczej uklada sie w sferze osobistej/milosnej. Oznacza to tez kreatywnosc, nowe pomysly - as pucharow Potem mamy Kolo Fortuny - to jest przeznaczenie, niespodzianki, wymagana jest cierpliwosc nie na wszystko mamy wplyw, jakies wygrane, poprawa finansow, praca z przypadku, dar od losu. I trzecia karta opisuje albo Pania zadowolona ze swojej sytuacji materialnej, albo kobiete, ktora Pania finansowo wspomoze. Tak czy inaczej wszystko pozytywnie, wiec prosze szukac pracy i myslec pozytywnie. Pozdrawiam :)

Gość gość
Pani Magdo musi Pani zaczekac na opinie lekarzy, mi wczoraj wychodzily ciaze, ale odwrocone, wiec to moze oznaczac rownie dobrze komplikacje. Musi Pani zaczekac te trzy tygodnie i powtorzyc badania, pozdrawiam :) Trzeba byc dobrej mysli i mniej stresu zycze :)

Gość gość
A moze pani postawic karty na moje realcje rodzinne ? Magdalena 20.01.1991

Gość gość
Witam. Dziekuje za wrozbe to ja Paulina 26.12.1988 tylko nie rozumiem o co w niej chodzi? Chodzilo mi o nowa prace Czy podjac wyzwania Czy raczej pozostac przy starej pracy? Pani pisalam mi chyba mojego obecnego szefa, tak wnioskuje i sporo sie zgadza. Pisalam mi Pani na koncu o chorobie izolacji, to chodzi o mnie czy o niego? Ja choruje , ale wszystko jest pod kontrola chodzi tu o mnie? Bardzo prosze odpowiedziec na mojego posta:)

Gość gość
Rzeczywiscie, nie zauwazylam chyba Pani pytania i wyslalam ogolny opis. Pierwsza karta pokazuje aktualna sytuację, a nastepne konsekwencje. 4 mieczy w sprawach zawodowych - Jeżeli chodzi o prace i sprawy zawodowe to 4 Miecze- są to często korzystne warunki pracy. Lecz sugerowany jest urlop. Zatrzymanie , udanie się w kierunku zdrowia. a odwrócone 8 pucharów - Karta odwrócona: Mówi, że okłamujmy sami siebie, tkwimy w sytuacji, która emocjonalnie nie jest dla nas korzystna. Choć pewne sprawy nie są rozwiązane, to nie chcemy tego porzucić i pozwalamy, aby to cię wyczerpało, pogłębiamy więc swe rozczarowania. Boimy się odejść od trudnych doświadczeń, mimo że wiemy, że tak stać się musi. Przynosi to beznadziejne sytuacje, powolne dryfowanie, ograniczenia, uwikłanie w zdarzenia, które mogą być zbyt skomplikowane. Karta oznacza niepewność co do przyszłości i niezdecydowanie, w którym kierunku się udać. Pogłębia niezadowolenie dlatego, że nie mamy pojęcia, co zrobić, aby naprawić sytuację, zależność emocjonalna uniemożliwia dokonanie zmian. Karta pokazuje niekorzystne działanie innych osób, musisz więc sam zmierzyć się z faktami i nauczyć radzić sobie z nimi.

Gość gość
Napiszę Pani jak teraz widzę tę sytuację 1) Ma Pani problemy z szefem, ten Pan z pierwszego opisu 2) Odwrócone 8 pucharów - działanie innych osob jest dla Pani niekorzystne, jest Pani coraz bardziej sfrustrowana i rozczarowana pracą, ale nie potrafi Pani podjąć konkretnej decyzji co może doprowadzić do tego, że będzie Pani potrzebować urlopu, odpoczynku od pracy - 4 mieczy, żeby przemyśleć wszelkie sprawy... jest to trudne, ponieważ praca jest dla Pani korzystna, najprawdopodobniej chodzi nie o kwestie finansowe... mogę postawić Pani karty jeszcze raz..

Gość gość
Pytałam juz o kilka rzeczy, dziękuję za poprzednie odpowiedzi, chciałabym zapytać jeszcze jak widać w przyszłości relacje z tym mezczyzna, czy w ogóle ona nastąpi jeszcze, ja Agnieszka 24.07.93 a on M. 24.04.91r proszę o wróżbę :)

Gość gość
A ja chciałam zapytać jeszcze czy wyjadę za granicę?do pracy?.S.79.

Gość gość
Pani Agnieszka 1) 9 bulaw - Problemy, którym trzeba sprostać, samo ochrona, wytrwałość, odwaga i determinacja, odpowiedni moment na długoterminowe plany. Karta określa kogoś kto nikomu nie ufa, i jest nad wyraz ostrożny. Dobre zdrowie i miłość platoniczna. W związkach kłopoty, wrogość partnerów wobec siebie i niekorzystny wpływ osób trzecich, zazdrość. Wskazana ostrożność przed osobami postępującymi nieuczciwie. 2) odwrocony Rycerz Denarow - Człowiek niezainteresowany pracą, depresyjny, słabo zorientowany w sprawach finansów. Malkontent 3) 9 denarow - dojrzała osobowość, realistyczne cele, poleganie na sobie, podejmowanie właściwych decyzji, koncentracja. Niestety karta ta jeśli chodzi o związki nie jest pomyślna. Symbolizuje samotność we dwoje, bycie ze sobą z przyzwyczajenia i z wygodnictwa. Marzenia o idealnym partnerze. Karty nie sa pomyslne dla Pani zwiazku z tym Panem.

Gość gość
Pani S 1) Odwrocone 8 mieczy - Problem z asertywnością ale sytuacja zaczyna się poprawiać dzięki pozbyciu się lęków i ograniczeń. Nowe podejście do problemów, usunięcie przeszkód, jasne poglądy na drogę życiową. Owocne negocjacje, pojednanie. 2) Giermek Denarow - Spokojny, praktyczny, refleksyjny, pracowity, dokładny i pilny, ktoś kto się nieustannie doszkala, student, mól książkowy. Ktoś kto poszerza wiedzę celem doskonalenia się w zdobywaniu pieniędzy. Osoba niezależna, inteligentna, tolerancyjna, schludna, dbająca o swój wygląd. Pełen dobroci przyjaciel, lojalny, godny zaufania z poczuciem humoru. W ogólnym znaczeniu : dobre wiadomości związane z finansami lub kształceniem. Może oznaczać zawiadomienie o pracy lub pomyślnie zdane wszelkie egzaminy. 3) Odwrocone kolo fortuny - Karta odwrócona – Niewykorzystanie nadarzającej się okazji, niedostrzeganie zmienności losu, przekonanie o prześladującym fatum i braku wpływu na swój los, czarnowidztwo, ciągłe obawy, konflikty, podejrzliwość, marazm. Karta w tej pozycji oznacza, że nie mamy żadnego wpływu na bieg wydarzeń, możemy ze spokojem czekać tylko na odmianę losu. Potem zrobić coś ze swoim życiem żeby kolejny raz nie doświadczyć przykrych niespodzianek. Wedlug kart Pani nie pojedzie, ale wszystko zalezy od Pani.

Gość Szeptunka77
www.magiamilosnaochronna.simplesite.pl magia miłosna, ochronna, intencjonalna, zdrowotna, somatyka i płodność

Gość gość
Ania 22 12 1981 Czy będę jeszcze szczęśliwa

Gość gość
Pani Ania 1) Odwrocona Cesarzowa - Karta odwrócona- brak wiary we własne możliwości, bierność, naiwność, marzycielstwo, zmienność nastrojów, depresja, niemożność zrozumienia innych, lęki, niepewność, egoizm, powierzchowność, nieuczciwość w postępowaniu, zaskakujące okoliczności na które nie ma się wpływu, kłopoty przez starsze kobiety. Karta odwrócona- Oznacza brak intuicji, brak inicjatywy, niepowodzenia, ukryte intencje, niestabilność uczuciowa, melancholia, kompleksy, pedanteria, toksyczny związek, brak poczucia bezpieczeństwa. 2) Krol Pucharow - oznacza jakiegos kochajacego Pania mezczyzne, ktory ma problem z wyrazaniem uczuc. Ogólnie znaczenie: Zapowiedź głębokiej zmiany w sferze uczuć lub jakichś dobrych pomysłów, wykorzystanie intuicji do rozwiązania problemów, sprawa o której się zapomniało powraca ze zdwojoną siłą, podróż drogą morską, podróż poślubna. W uczuciach: osoba zakochana, urokliwa ale niestała, sprawdzająca się w roli kochanka(ki),ulegająca silniejszemu partnerowi. 3) 9 Pucharow - Szczęśliwa karta, można powiedzieć że karta spełnionych marzeń. Satysfakcjonująca praca, bardzo dobre dochody, bezpieczeństwo finansowe, szczęśliwa wygrana w gry losowe. Doskonałe zdrowie, przyjemności zmysłowe, pomyślność we wszelkich relacjach z ludźmi. Szczęśliwy związek uczuciowy i przyjacielski. Miłość ciepła i spełniona.

Gość gość
Nie wiem czy Pani jest w zwiazku, ale najwyrazniej sie Pani zakocha w jakims mezczyznie :)

Gość gość
A czy ja będę szczęśliwa? Proszę o ogólna wróżbę na najbliższe miesiące :) Magda 24061990

Gość gość
Ania 22 12 1981 A czy będę jeszcze miała dzieci?

Gość gość
Pani Ania pokazaly sie problemy dotyczace finansow, nie bylo nic o dzieciach. Pozdrawiam. A Pani Magda, niestety ja klade karty od bodajze 2 tyg i niestety jeszcze takiego czegos nie potrafie. Pozdrawiam :)

Gość gość
No to powiedz mi chociaż czy w miłości coś się u mnie polepszy w najbliższym czasie? Czy widac jakiś związek albo chociaż początki jakiejś znajomości? Pozdrawiam, Magda

Gość gość
Pani Magda 1) Rydwan - Znaczenie ogólne – karta Rydwanu ma proste przesłanie i mówi, że każdy z nas jest kowalem swojego losu i ponosi odpowiedzialność za własne życie. Nie wolno poddawać się biegowi zdarzeń, biernie stać odgrywając rolę ofiary będąc jedynie obserwatorem. Rydwan to bardzo pozytywna karta bo gwarantuje, że każdy ma w sobie potrzebne atuty, aby iść przez życie świadomie i odważnie, generując zdarzenia według własnego planu. Przy pomocy silnej motywacji, wiary i woli można osiągnąć co się zamierzyło. Nawet jeśli czasem na coś nie będziemy mieli wpływu, możemy wybrać samodzielnie jak poradzimy sobie z problemem. Karta symbolizuje czas szybkich zmian, nowe możliwości i postęp. To jest moment żeby pogodzić wszystkie atrybuty dojrzałej osobowości; bystry umysł, mądrość, rozsądek, energię, odwagę, emocje, uczucia i sprawne ciało i dokonać postępu w swoim życiu. W tym momencie wszystko zależy od nas. Przykładowe zdarzenia symbolizujące kartę: podróż po kraju, ważna podróż od której będzie zależała przyszłość, kupno samochodu, zmiana miejsca zamieszkania, przeprowadzka, ważna rozmowa, zaskakująca wiadomość, podejmowanie decyzji za kogoś kto sobie nie radzi, pomyślnie zdane egzaminy, awans w karierze zawodowej, odzyskanie pieniędzy od dłużnika, prestiż i sława, ogólnie dobra passa. W uczuciach przywrócenie zaniechanych relacji, pojawienie się partnera dla samotnej kobiety. 2) 9 pucharow - Szczęśliwa karta, można powiedzieć że karta spełnionych marzeń. Satysfakcjonująca praca, bardzo dobre dochody, bezpieczeństwo finansowe, szczęśliwa wygrana w gry losowe. Doskonałe zdrowie, przyjemności zmysłowe, pomyślność we wszelkich relacjach z ludźmi. Szczęśliwy związek uczuciowy i przyjacielski. Miłość ciepła i spełniona. 3) Krol Denarow - Człowiek dobrze sytuowany, doświadczony w sprawach finansów, dominujący, prawy, mądry, wyrozumiały i pomocny, o wysokiej kulturze osobistej. Ma wyrafinowany gust, może być mecenasem kultury, sztuki czy nauki. Osoba o twórczym, analitycznym umyśle, rzeczowa i zrównoważona emocjonalnie, hojna, bystra i przenikliwa nie stroniąca od przyjemności życia. Znaczenie ogólne: Ktoś wpływowy, sukces finansowy, rada dotycząca finansów, mądre inwestycje, własność, ciężka praca, możliwość pomocy ze strony sponsora, działanie nie na pokaz. W uczuciach majętny, światowy i wpływowy partner dzięki któremu można smakować beztroskie życie. Lojalny, prawy i pomocny przyjaciel

Gość gość
ojej dziekuje, jaka pozytywna wrozba :) Magda