Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Witam Darmowa Wrozba Tarota

Polecane posty

Gość gość
Czy moj maz mnie zdradza? Kasia

Gość gość
Lub co zrobic zeby sytuacja sie poprawila?P19882612

Gość gość
Anna - Bruce; As pucharow odw - mysli o odrodzeniu relacji, o powrocie 3 pucharow - jakas trzecia osoba w relacji, moze ten pan byc formalnie zajety, lub wybierac pomiedzy dwoma opcjami Papiez - powazne uczucie, ktore rozwijalo sie powoli, plany zalozenia rodziny, ale to nie jest dobra karta na uczucia, wszystko siedzi mu w glowie. Eremita - uczucie pustki i osamotnienia Odwrocony rycerz mieczy i as mieczy - dystans uczuciowy, podjecie stanowczej decyzji po przemysleniach, chlod. Odciecie uczuc.

Gość gość
Bruce nie jest formalnie zajęty, ale jest w za bliskich układach z byłą żoną, o czym nie wiedziałam (dlatego odeszłam)

Gość gość
Anna - Igor Postrzega Pania jako atrakcyjna kobiete, ale troche zdystansowana (7 denarow + krolowa bulaw.) Mysli o powaznym zalegalizowanym, formalnym zwiazku (as denarow + papiez)prawdziwe uczucie, ktore rozwija sie powoli. Ten mezczyzna bedzie sie staral i walczyl, wychodzil z inicjatywa ( 6 bulaw). Sad ostateczny - uczucia; poważne uczucie.. choć jeszcze długa droga do pełni szczęścia.. ale często ozdrowienie pokazuje, wyleczyliśmy się z czegoś.. Sąd to dobra karta, oznacza "przejrzenie na oczy".. cokolwiek się stanie, dobrze na tym wyjdziemy.. choć nie od razu to dostrzeżemy.. tak to wyszlo.

Gość gość
dziękuję, mam jeszcze jedno pytanie, bo chcę się jakoś odseparować od tej sytuacji, czy znajdę pracę w Wielkiej Brytanii, i jeśli tak w jakiej dziedzinie szukać, żebym była zadowolona, pozdrawiam, Anna

Gość gość
Czy cos sie u mnie zmieni w najblizszej przyszlosci, w pracy, w zyciu osobistym? Dorota 24.10.80

Gość gość
Bruce nie jest formalnie zajęty, ale jest w za bliskich układach z byłą żoną, o czym nie wiedziałam (dlatego odeszłam) X Rozumiem, patrzac na karty obydwaj Panowie darza Pania szczerym uczuciem, ten Bruce pokazuje sie tylko jako samotny, zraniony i rozczarowany... mam do niego lepsze przeczucia, ale to juz Pani dokona wyboru :) pozdrawiam :)

Gość gość
Witam wrozko, wróżyłaś już mi tutaj, pytalam o zmiany w życiu osobostym.. czy moglabym mieć jeszcze jedno pytanie? Czy mężczyzna z mojej przeszłości, którego darzę uczuciem wróci do mnie jeszcze? czy odezwie się do mnie, czy o mnie myśli, czy może to ja powinnam wykonać jakiś krok w jego kierunku? Pozdrawiam serdecznie. Mam na imię Magda, a data ur. to 24.06.90

Gość gość
gość dziś ja również pozdrawiam

Gość gość
Co dalej z moim malzenstwem? Magdalena 23.06.1984 Grzegorz 25.12.1978 X Karty pozytywne Zwiazek stabilny i prawdziwe uczucie (as denarow ) partner Pania kocha, prawdziwe szczere uczucie, ale problem z mowieniem o uczuciach (krol pucharow) Pani jako cesarzowa - atrakcyjna kobieta, matka. 3 puchary - jedno dziecko lub jakas 3 osoba w relacji, ale patrzac na karty to mysle, ze raczej powiekszenie rodziny. Moc - sila charakteru, pokonanie przeszkod. Pozytywna wrozba. Pierwsza karta to bylo 5 pucharow - smutek, strata, zaloba negatywne emocje, ale jak widac reszta pozytywnie usmiech.gif widze to pozytywnie usmiech.gif Dziekuje Ci bardzo kochana. Niestety to nie dziecko, a trzecia osoba, ale mam nadzieje, ze bedzie jak piszesz i maz sie opamieta

Gość gość
Damian skorpion, kiedy dojdzie do spotkania z edytą, czy ona chce ze mną kontaktu? Będę wdzięczny za odpowiedź

Gość gość
dziękuję, mam jeszcze jedno pytanie, bo chcę się jakoś odseparować od tej sytuacji, czy znajdę pracę w Wielkiej Brytanii, i jeśli tak w jakiej dziedzinie szukać, żebym była zadowolona, pozdrawiam, Anna X Jesli chodzi o znalezienie pracy.. 1 odw ksiezyc - nierealne oczekiwania, plany i marzenia. Moze tu chodzic o kwestie finansowe 2. Odw sad ostateczny - nowa praca nowe plany, jest szansa, tylko potrzeba dzialania. Jest tez mozliwy powrot do miejsca, w ktorym kiedys bylismy..pracowalismy.. 3) giermek bulaw - ma Pani przy sobie kogos kto Pani pomoze, to jest ktos mlodszy, przyjaciel, zyczliwa osoba. Dobre nowiny i wsparcie, wiec moze to byc jakas praca po znajomosci :)

Gość gość
21.08.87r... Ale czy jednak dojdzie do czegoś między nami? Z tym mężczyzna,o którego pytałam.. Pracuje z mym mężem. Kiedyś zabiegał o mnie..( Lew) mój znak.

Gość gość
Anna - praca bedzie zwiazana na pewno z kontaktami z ludzmi (8bulaw) nie bedzie to wymarzone stanowisko 10 mieczy lub będzie to bardziej praca umyslowa, niz fizyczna. Mag; wklejam opis ogolny dla zawodu - praca przy komputerze, biuro. Dużo się używa "mowy" czyli się gada dużo ;) gestykuluje się, pokazuje, akwizytor również (sprzedaż, wychwalenie zalet produktu), wszelkie firmy w których głównie się rozmawia przez telefon , marketing, poczta, Mag ma "gadane", ma dar wymowy i to wykorzystuje w pracy.. biura wszelkiego rodzaju, tam gdzie ludzie "przy biurkach pracują" ;) takze gastronomia; kucharz, piekarz.

Gość gość
dziękuję

Gość gość
Zostałam pominieta Elzbieta ,Katarzyna.

Gość gość
24.05.79,Elzbieta Katarzyna.Uczucia. X Trudna relacja, duzo klamstw i niedpowiedzen (7 mieczy) poczatek obiecujacy, fascynacja, zauroczenie (2puchary) spotkanie z kims z przeszlosci odrodzenie uczuc (as pucharow) albo rozstania i powroty. Trudny partner zamkniety w sobie i nieczuly cesarz + paz mieczy. Odw moc - bezsilnosc w sytuacji, diabel - duze przyciaganie fizyczne. Wyglada mi to na ciagle rozstania i powroty, a relacja dosyc uzalezniajaca i niezbyt zdrowa. Pozdrawiam.

Gość gość
:-)no i ?

Gość gość
Czy moj maz mnie zdradza? Kasia X Prosze podac date urodzenia

Gość gość
Czy moj mąż mnie zdradza? Kasia 25.11.1981

Gość gość
Elzbieta,Katarzyna *Czy cos sie w tej relacji wyklaruje.?mam na mysli osobe ktorą darzę silnym uczuciem.Mam problem z osobą z dalekiej przeszłosci,przesladuje mnie.Dziekuję.

Gość gość
usmiech.gif no i ? X Pytala pani ogolnie o uczucia takie karty wyszly, jesli jest zwiazek to tak jak napisalam, jesli nie to zauroczenie poczatek, odrodzenie uczuc, duzy pociag fizyczny..:)

Gość gość
Damian skorpion, kiedy dojdzie do spotkania z edytą, czy ona chce ze mną kontaktu? Będę wdzięczny za odpowiedź X 1) giermek - przyjazn, wiez, zauroczenie 2) slonce - bedzie spotkanie 3) as mieczy - koniecznosc przeanalizowania sytuacji, rozmyslanie, kierowanie sie rozumem 4) umiarkowanie odw - potrzeba cierpliwosci, spokoju, rownowagi. 5) smierc - zmiana obecnej sytuacji o 180 stopni 6 i 7 ) 8 bulaw + 8 mieczy bedzie kontakt, smsowy, internetowy, telefoniczny, bedzie poprawa sytuacji.

Gość gość
Witam, zostalam pominieta chyba ;) Czy cos sie u mnie zmieni w najblizszej przyszlosci, w pracy, w zyciu osobistym, czy ktos mnie kiedys wreszcie szczerze pokocha? Dorota 24.10.80

Gość gość
Damian skorpion, kiedy dojdzie do spotkania z edytą, czy ona chce ze mną kontaktu? Będę wdzięczny za odpowiedz X Czy Pan zna ta osobe na zywo ? Wydaje mi sie, ze dojdzie do spotkania, jest wiez i przyiazanie raczej nic powaznego, ale to spotkanie nie wyjdzie tak jakby Pan chcial...bedzie jakies zderzenie z rzeczywistoscia...potem spokoj, cierpliwosc ,ale tez zmiana sytuacji, kontakt internetowy zostanie podtrzymany :)

Gość gość
Ominela mnie Pani... Witam wrozko, wróżyłaś już mi tutaj, pytalam o zmiany w życiu osobostym.. czy moglabym mieć jeszcze jedno pytanie? Czy mężczyzna z mojej przeszłości, którego darzę uczuciem wróci do mnie jeszcze? czy odezwie się do mnie, czy o mnie myśli, czy może to ja powinnam wykonać jakiś krok w jego kierunku? Pozdrawiam serdecznie. Mam na imię Magda, a data ur. to 24.06.90

Gość gość
Witam, zostalam pominieta chyba oczko.gif Czy cos sie u mnie zmieni w najblizszej przyszlosci, w pracy, w zyciu osobistym, czy ktos mnie kiedys wreszcie szczerze pokocha? Dorota 24.10.80 X Zapytalam ogolnie o zmiany Jest mezczyzna niestaly w uczuciach, osoba czarujaca, ale niepewna (rycerz pucharow) szybkie zauroczenia, ale tez szybkie rozczarowania.. czuje sie Pani osamotniona, potrzeba odpoczynku, urlopu, smutek i przygnebienie (odw 4 mieczy) 2 bulaw + 2 mieczy+ ksiezyc niezdecydowanie i wahanie, analizy, rozmyslanie, bujanie w oblokach, zycie w swiecie marzen. 9 pucharow - szansa na relacje bez zobowiazan, spotykanie sie, jest seks, ale nic powaznego z tego nie bedzie. Moc - generalnie ma Pani w sobie duza sile, aby wszystko co Pani zaplanuje udalo sie :)

Gość gość
Czy odpowie Pani na pytanie zadanego godz ( 20.05) Czekam :-) Chyba P.mnie pomimela.