Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Witam Darmowa Wrozba Tarota

Polecane posty

Gość gość
Bardzo proszę :)

Gość gość
Bardzo dziękuję. Trochę mnie to przeraziło, ale muszę się ogarnąć. Coś w tym jest, nie będę mieć przedłużonej umowy w pracy, więc będę czegoś szukać. Jeszcze raz dziękuję. Nika

Gość gość
Chciałabym pani zapytać jak interpretować pani karty, z tych trzech które pani przedstawiła, czy to pokazuje przeszłość, teraźniejszość, przyszłość czy jak?

Gość gość
Pani Niko śmierć zawsze oznacza koniec czegoś, ale jak wynika z kart ten niepomyślny teraz okres będzie dla Pani szansą na poprawę sytuacji, być może znalezienie lepszej pracy. Dziekuję, cieszę się, że mogłam pomóc :) Ostatnia karta pokazujaca jak skonczy sie ta sytuacja jest dla Pani baaaaardzo pomyślna :) Pozdrawiam

Gość gość
Zazwyczaj karty pokazują aktualna sytuację, a dwie nastepne konsekwencje jeśli nic nie zmienimy :) A bywa tak w niektórych przypadkach, że odnoszą się do całego problemu. O, który rozkład jest to pytanie? Wysłałam przed chwilą dwa, które wręcz sobie zaprzeczały nie rozumiem dlaczego, więc podałam po prostu interpretacje. Pozdrawiam :)

Gość gość
Chodziło mi o mój rozkład Agnieszka 24.07.93, ostatnio miałam okres w życiu ze nie wierzyłam w poprawę losu, że znajdę prace itd ogólnie z całym życiem i ta pierwsza karta się zgadza , ale dzis robiłam coś w tym kierunku złożyłam podanie o staż i jestem ciekawa czy go dostane mam nadzieje ze coś się ruszy ale z drugiej strony brak mi wiary boje się mieć nadzieję że znów będzie nic z tego

Gość gość
Karty sa pozytywne, wiec myślę, że wszystko będzie dobrze, aczkolwiek właśnie widać to w Pani rozkładzie. Pierwsza karta pokazuję osobę mająca problemy, a następne sukces i powodzenie. Niepotrzebnie Pani się zadręcza, bo wszystko się ułoży.

Gość gość
Z Pani terazniejszych dzialan wyplyna takie korzysci jakie sa widoczne w dwoch nastepnych kartach :) więc proszę być dobrej myśli i aplikować o staże pozdrawiam :)

Gość gość
Dziękuję za odpowiedz:) pozdrawiam :)

Gość gość
czeka cierpienie bo za grzechy trzeba cierpiec a raczej poniesc konsekwencje własnych grzechów a ze bedziecie cierpiec to macie jak w banku tylko nie wiadomo kiedy sie zgłosi szatan po odbiór

Gość gość
27.10.94 Klaudia sfera uczuc

Gość gość
ja ze wruzyłem cierpie 5 lat

Gość gość
Jasne trzeba cierpieć za grzechy co to za bzdury!!!! Małe dzieci które mają raka widać bardzo dużo nagrzeszyly!!!! Szukasz przyczyny cierpienia i wmawiasz sobie ze cierpisz za grzechy!! Nie prawda ile było ludzi którzy krzywdzili wielu ludzi itd a są szczęśliwi do końca życia!! Ilu ludzi skrzywdzilo innych a im się ulozylo a tamtym którzy krzywdzili wcale nie są szczęśliwi!!! Bzdury kompletne. Wkoncu wszyscy umrzemy, okaże się, że tam nic nie ma i tyle z tego będzie .

Gość gość
Co myśli o mnie była dziewczyna męża?Marta

Gość gość
Czy proszę o wróżbe czy nie to i tak cierpię jedno licho!!! Jak nie prosiłam o wróżby to tez szczęścia nie miałam, żadnej różnicy nie ma.

Gość gość
Dobrze, ale proszę o imie i date urodzenia

Gość gość
wróżby co łaska robi numerolog kamensun@gmail.com

Gość gość
Marta 29.06.87

Gość gość
Ta z 19.19 co myśli o mnie i o moim mężu była jego dziewczyna

Gość gość
Pani Marta Raczej z tego co widać w kartach ta kobieta jest zadowolona z sytuacji 1) Sąd ostateczny - zaczynanie życie od nowa, wyjście z każdej opresji, szczęśliwe zakończenie każdej sprawy, zmiana na lepsze, pozytywne osiągnięcia i sukces, spełnienie, szansa na nowe ułożenie życia, pozytywne zmiany w życiu, pomyślne zakończenie spraw. 2) Odwrocone 10 pucharow - Odwrócona: Kłopoty rodzinne. Nieszczęście. Nienawiść, złość, rozdrażnienie. Walka. Strata przyjaciela. Ingerencja rodziny, przyjaciół lub znajomych w nasze sprawy. Manipulacja. Złe zamiary. Zazdrość i jej skutki. 3) Rydwan - W uczuciach przywrócenie zaniechanych relacji, pojawienie się partnera dla samotnej kobiety. Myśle, ze jesli odczuwaja panstwo jakies problemy z ingerencja w panstwa sprawy wszystko się zmieni kiedy tak kobieta kogos pozna :)

Gość gość
Pani Klaudia pamietam Pania 1) Krolowa Buław -Sympatyczna, pełna werwy i humoru, wyrozumiała, empatyczna, interesująca i ciekawa osoba. Dobra cierpliwa matka, inteligentna, niezwykle namiętna i atrakcyjna partnerka dominująca w związku. Dzielna, uczciwa, dynamiczna postać potrafiąca zjednywać sobie ludzi. Wspierająca i kochająca. Najczęściej posiada dużo kontaktów, lubiana i ceniona. Ogólne znaczenie: posiadamy cechy tej postaci i warto byłoby ruszyć z planowanym projektem być twórczym i energicznym, rozwijać talenty. 2) Giermek Buław - Osoba o młodzieńczych cechach: żywotna i *****iwa. Lojalny i wierny przyjaciel, możliwe że student. Nieoczekiwane, ważne i dobre nowiny, propozycja pomocy. albo pracy. Stały kontakt z bliskimi osobami będącymi w oddaleniu. Interesujące wydarzenia, nowa wiedza. Gwałtowny i namiętny romans. Niedojrzałe uczucia. 3) odwrócone 10 buław - Znużenie ,depresja, przeciążenie, krzywdząca odpowiedzialność, wyczerpanie, dążenie do nieosiągalnych celów, niechęć do zmian, intrygi. Trudne warunki w pracy, brak możliwości rozwoju, wiele niedokończonych spraw hamuje rozwój. W uczuciach nieszczęścia na tle zazdrości. Konieczność odcięcia się od przeszłości.

Gość gość
wrozba.tarota@gmail.com

Gość gość
Ja tez bardzo prosze, jestem na zakrecie nie wiem jaka decyzjie podjac, prosze Mi pomoc , chodzi o prace, nie wiem Czy podjac tego ryzyka Paulina26.12.1988

Gość gość
witam to jeszcze ja magdalena 20.01.1991. Pani mi wrozyla odnosnie ciazy... Bylam u lekarza ale jak na razie nie ma zarodka jest tylko pecherzyk ciazowy a to 6 tydzien... wiec wątpliwe czy cos z tego bedzie w dodatku mam bole brzucha jakbyzblizal sie okres i bóle krzyza... moze dlatego ciaza w kartach nie wyszla

Gość gość
Mialam to samo co Pani, moze to oznaczac puste jajo plodowe jesli nie widac ciazy pozamacicznej wtedy niedlugo Pani poroni, tak jak jak czulam...u mnie tez nie bylo widac zarodka, a jak sie zaczal zmniejszac pecherzyk to lekarz sam mi powiedzial co to oznacza. Jak Pani pozniej kladlam karty to wyszlo, ze ciaza najwczesniej w najblizszym roku. Pozdrawiam i zycze zdrowia!

Gość gość
Dopoki u Pani nie zacznie sie zmniejszac pecherzyk moze to oznaczac ciaze pozamaciczna. Trzymam kciuki za Pania!

Gość gość
czyli kładła Pani karty na moja osobę raz jeszcze? Proszę powiedziec co wyszło z tą ciążą. Okropnie sie czuję... jeden lekarz 3 dni temu stwierdzil zarys zarodka a dzis innan lekarka na usg stwierdzila brak echa zarodka a to 6 tydzien cykle mam regularne co do dnia... i w dodatku pecherzyk powiedziala ze jest maly... kazala przyjsc za 3 tygodnie. mam mocne bóle brzucha... sama juz nie wiem :( moj mezczyzna mial badanie nasienia i wyszly slabo *****iwe plemniki moze to dlatego....

Gość gość
Nie raz jeszcze tylko wtedy kiedy pytalam czy jest Pani w ciazy to nie bylo kart na terazniejsza ciaze...przegrzebalam caly internet i jedyne co znalazlam to, ze ciaza bedzie pozniej, najwczesniej w najblizszym roku...ale juz nie wspominalam, bo wolalam zeby Pani poszla do lekarza, a ja sama az w takie wrozby nie wierze, wiec jak Pani mi mowila o tym tescie to dla mnie logicznie bylo 100% ciaza...ale karty nie pokazaly... zaraz Pani sprawdze jeszcze raz.

Gość gość
teraz wyszly 1) odwrocone 7 pucharow 2) 5 mieczy 3) odwrocony ksiezyc Teraz wyszedl ksiezyc on sam w sobie oznacza ciaze, ale jest odwrocony... nie wiem jak to interpretowac, musze sprawdzic.