Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

jak zacząć od nowa ... ????

Polecane posty

Gość gość

mam 25 lat i właśnie zostawił mnie facet po 5 latach. Mieszkaliśmy razem w jego mieszkaniu. było w tym sporo mojej winy ale czasu nie cofne. leczę się na depresję, byłam dla niego nieznośna. w sumie to i tak długo ze mną wytrzymał. jest dobrym człowiekiem i dla niego to dobry wybór. zasługuje na normalną dziewczynę. nieważne. Piszę bo tak naprawdę nie mam nikogo bliskiego a jestem w rozsypce. od wszystkich znajomych odsunelam się przez chorobę, najbliższą przyjaciołka jest za granicą. utkwilam w pustce. ogarnia mnie panika. czuję że sobie sama nie poradzę . mam myśli samobójcze. nie umiem sama żyć. nie mam pieniędzy. swoją pensje w większości wydaje na psychoterapie i leki. nie stać mnie samej na mieszkanie , na nic ... Nie ma mi kto pomoc. Mój tata nie żyje, a mama ledwo się sama utrzymuje. jestem przerażona i nie widzę wyjścia.. chcę wyc. czuję że się nie podniose po tym. Mój narzeczony był moim światem i ten świat zniknął... nie mam siły wstać z łóżka a co dopiero myśleć o przyszłości, szukać mieszkania. Co w ogóle robić, jak zacząć? jak mam zachować resztki godności i nie błagać go żeby dalej był? Niech ktoś napisze..

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować