Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Polecialam brzydkiego faceta i jestem zadowolona :D

Polecane posty

Gość gość

Zawsze miałam powodzenie, jestem tak 8/10, moze wiecej nawet, on jest niski i z twarzy gora 3/10. Studiuje finanse i rach. wywodze się ze średniej klasy, jego rodzice maja kase. On juz bardzo dobrze zarabia, a dopiero rok po skonczeniu studiow. Zamierzam skończyć studia, ale watpie, że będę zarabiala kokosy. Poza tym dobrze nam się gada, no i ma niezły bajer :D nie jest jakimś sztywniakiem, wręcz odwrotnie. No i macie potwierdzenie, że nie na wygląd się leci leszcze, bo podbijali do mnie o wiele przystojniejsi. Ach zapomnialam, w łóżku żaden nie był lepszy :D

Gość gość
W takim razie lecisz na kasę ? Nie dla każdego wygląd jest ważny. Jednak obojętne co by ktoś mówił wygląd to podstawa. Jak się kogoś nie zna to pierwsze na co się zwraca uwagę to wygląd. Kiepski to nie podbijam.

Gość gość
dokładnie leci na kase, wystarczy że napiala co dla niej najważniejsze czyli to że rok po studiach dobrze zarabia i jego rodzice są majętni :D

Gość gość
tak, to teraz mu powiedz że ma morde 3/10, ale ma kase więc go kochasz

Gość gość
polki to jednak materialistyczne świnie, opinia zasłużona

Gość gość
No przyznaje sie, po części na kase. Co nie zmienia faktu, że nie na wygląd :D I owszem, przy pierwszym spotkaniu to naturalne, że patrzymy jak ktos wygląda, ale chyba jak się z kims zwiazujecie, to raczej musicie go poznać, nie? A średni z wyglądu faceci myślą, że są sami, bo tak wyglądają. Więc powiem Wam, że to dlatego, że macie charakter starego dziada, a nie brzydki ryj :D Ale łatwiej zwalic winę na coś, na co nie mamy wpływu i nic nie robić hehe

Gość gość
tak sobie wmawiaj paniusiu :D

Gość gość
Polecialam brzydkiego faceta... Ciekawe jak dlugo on poleci na ciebie pustaku!

Gość pewnie szybko ci
sie znudzi