Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czuje się Europejczykiem i Polakiem.

Polecane posty

Gość gość

Uważam siebie za człowieka o poglądach w większości prawicowych.Jednak wielu ludzi krzywo na mnie patrzy jak mówię im,że czuję się także Europejczykiem,nie tylko Polakiem. Czy to źle? Kocham całą Europę,kocham także Polskę,jako moją ojczyznę,ale moja ojczyzna to także Europa. Nie mylić proszę kochania z Europy z kochaniem unii europejskiej,pragnę,by ta pseudo organizacja się rozpadła.Także jestem za skutecznym usunięciem islamu z Europy jako źródło agresji i postępującej islamizacji.Uważam,że kultura Europejskia (za kraje z kulturą europejską uważam byłe kraje powstałe po kolonizacji,jak Australia,USA) są lepsze od innych,mamy piękną historię.Moim zdaniem taka kultura arabska nie dorasta nam do pięt.Europa powinna być dla Europejczyków.Multikulti to obłęd :) A wy czym się czujecie?

Gość gość
Europa zdycha na naszych oczach.

Gość gość
Tak ,wiem ,że zdycha. Patrząc na to co się dzieje w np. Francji czuje ból w sercu.... Mam nadzieję,że politycy,którzy tak chętnie zabijają Europę zapłacą kiedyś za to .Niech prawica wejdzie do władzy to taka Merkel dostanie proces.

Gość gość
W Europie jest cenzura. Najbardziej ocenzurowanym krajem jest Szwecja,tam powiedz coś przeciwko migrantom do pójdziesz siedzieć.W pewnym mieście uchodźcy zamordowali Szwedke,obywatele wkurzyli się i chcieli zrobić manifestację na cześć poległej kobiety,władze miasta tego zabroniły ,bo "to może urazić uchodźców" . Szwedzka minister płacze gdy ogłasza ,że Szwecja nie może przyjąć już więcej migrantów (Płacze z bólu,bo chętnie wzięłaby nawet 20 mln) Szwecja wzięła ok 200 tyś uchodźców w 2015 roku...na kraj 9 milionowy.To jest obłęd po prostu.Za 10 lat Szwedzi będą mniejszością. Norwegia 3 dni temu dała ustawę zezwalającą na odgrodzenie się od Szwecji,bo oni wiedzą,że ten kraj padnie za chwile i będzie wewnętrzny chaos. Policja sama przyznała,że nie może już bronić obywateli,rok temu ogłosiła 55 stref no-go w których rządzi Szariat i policja nie ma wpływu. Także to tyle jeśli chodzi o najbardziej rozwalony kraj Europy.Władze Szwecji chętnie dałbym na stos za zdradę narodu i zamiar zniszczenia Szwecji. To wszystko robi lewactwo. Lewactwo to choroba psychiczna polegająca odczuwaniu satysfakcji z postępującego niszczenia danej cywilizacji(najczęściej rodzimej cywilizacji lewicowej osoby) i chęć dalszego niszczenia jej.

Gość gość
Szwecja nie żyje.Zaraz tam na ulicy będzie się krew lać.