Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Na portalu randkowym kobieta 35 letnia jest niewidzialna

Polecane posty

Gość gość
Może zbrzydłaś i tyle... Mam koleżanki w wieku 30 lat co maja nadal duze powodzenie, ale one wygladaja kilka lat mlodziej niz maja

Gość gość
Autorko,to miałaś pecha.Ja jestem mężatką ale lubie poflirtować przez neta a mam 38 lat.Piszą do mnie dużo młodsi a jak facet mi sie spodoba to nawet swoje foto mu wyślę a wtedy to już nie chce sie ode mnie odczepić.Jestem szczupła,ładna,wiem o tym że każdemu sie spodobam.Nikt mi nie daje 38 lat,młodo wyglądam.Mam to po rodzicach.Mają 63 lata i zero siwych włosów,młodo na twarzy wyglądają,są szczupli,energiczni i zadbani.GENY! :)

Gość gość
Prowo!

Gość gość
jak wygladasz w miare mlodo zawsze możesz zanizyc wiek :P a dopiero potem sie przynac jak juz mu sie spodobasz

Gość gość
Tak się wtrace. Szukam koleżanki do wspólnego spędzenia wieczoru, kolacja i klub. Warszawa. Mężczyzna 34 lata.

Gość gość
Był taki temat o 30tkach kilka dni temu. Ktoś tam dał linka do jakiegoś badania z którego wynikało, że faceci nie zależnie od wieku za najbardziej atrakcyjne uważają laski około 20 roku życia. Skoro faceci to wzrokowcy to wniosek jest prosty, że skoro najbardziej dla nich atrakcyjne są 20 latki to dlatego bo widzą róźnice w wyglądzie na niekorzyść starszych. I możecie wyzywać ich od debili, prymitywów i itp, jak to zawsze na takich topikach, to tak samo jak ty miałaś prawo do wybrzydzania jak byłaś młodsza to oni mają prawo wybrzydzać teraz i nie chcieć starszych. A przez wybrzydzanie twoje mam na myśli to, że skoro miałaś tych adoratorów w młodości to statystycznie pewnie połowę ty odrzuciłaś. To jest właśnie to pokręcona logika kobiet, a raczej brak logiki kobiet. Jak ja miałam powodzenie i odrzucałam jednego, drugiego bo coś to jest ok no bo facet to może być odrzucany, a jak przychodzi ten moment, że to ty jesteś odrzucana to już jest wielka niesprawiedliwość. I tak szczerze to tylko wam się wydaje, że wyglądacie młodo i nic się nie zmieniłyście. Wejdź sobie na jakiś portal typu portal randkowy czy fotka i porównaj grupę wiekową kobiet 20-30 a 30+ i szczerze przyznaj, że 30+ prezentuje się dużo, dużo gorzej. Każdy to zauważy. Są wyjątki o tego jak ta laska na plaży co ktoś tam przytoczył, ale to są niestety wyjątki.

Gość gość
Ja bym nie wziął 35 latki, nawet najpiękniejszej na świecie, bo jak ma 35 lat to piękna pobędzie jeszcze przez niedługi czas, a potem katastrofa.

Gość gość
Ja bym nie wziął 35 latki, nawet najpiękniejszej na świecie, bo jak ma 35 lat to piękna pobędzie jeszcze przez niedługi czas, a potem katastrofa. XX hahaha a ty to co nie starzejesz się?? najbardziej zenujący są 40 latkowie którzy szukają 25 latek bo im się wydaje że są piekni i "młodzi" wiecznie. Facet tak samo się starzeje jak kobieta .

Gość gość
Każdy ma swoje 5 minut. Kobiety między 15-27 rokiem życia. Faceci od 23/24 - 60. Kobiety mają trochę gorzej.

Gość gość
Właśnie, że nie. Meżczyźni mają grubszą skórę i więcej mięśni przez co starzeją się później. I nawet jak już te zmarszczki wystąpią to u mężczyzn czasami nawet dodają charakteru, a u kobiet nie. A tak z podwórka. Jakich par widzi się więcej starszy facet, młodsza laska czy na odwrót? I czemu tyle topików o podobnej treści, a jakoś w drugą stronę nie widać - mam 30 lat i żadna dziewczyna mnie przez to nie chce.

Gość gość
Prowo

Gość gość
Może i prowo, ale sytuacja realna.

Gość gość
witam ja jestem mezczyzna 35 letnim i wolalbym do zwiazku 24 latke ale to wynika z faktu ze nie wyszalalem sie wczesniej ani nie mialem kobiety na studiach moje doswiadczenie w zwiazkach jest minimalne

Gość gość
może jakiś kontakt poda autorka? i w jakim jest rejonie, to adoranci będą mogli pisać