Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Eks mojego faceta wylądowała w szpitalu

Polecane posty

Gość gość

I nie odzywał się do mnie przez dwa dni. Ja pierdolę :( chyba to będzie na tyle z naszego spotykania się, nie chcę być tą drugą...

Gość gość
Siedzi u niej w szpitalu?

Gość gość
Z tego, co wiem, to nie byl u niej. Ale przed chwila pisala, wiec on pewnie pojedzie, "bo się martwi". Nic mi nie powiedzial, widziałam smsy. Jestem rozczarowana w chuj, zalezy mi :/

Gość gość
To zrob na odwrot zaproponuj ze slyszalas iz jego byla wyladowala w szpitalu I ze chetnie ja z nim odwiedzisz on zglupieje ona tez I zda sobie sprawe ze jest twoj :)

Gość gość
Dokładnie zrób jak wyżej. Czemu uciekasz jak mysz w kat? On jest TWÓJ..A nawet jezeli jest myślami z tamtą to nie rób awantury ani nic.. bo poczuje się wygrana. Najwyżej zostaw go za jakiś czas. Ja bym tak zrobiła..

Gość gość
Jestesmy razem krótko, nawet nie wiem, czy ona ma pojęcie, ze istnieje. Nie wyobrażam sobie tam jechac, to byloby dla mnie dziwne... Chyba po prostu poczekam, co on zrobi, czy w ogóle mi powie, ze tam jedzie. Odprowadze go do drzwi i tyle, nie będę się sama odzywać. Nie zamierzam się bic o niego, nie jest pewny, ze chce być ze mną, to nie, najwyżej. Nie będę się przecież prosić o uczucia. Pewnie jestem dla niego za dobra, staram się, pomagam mu, wspieram itd., a tamta urządza mu awantury, kiedys go olala na 2 miesiące, mówi mu, ze jest beznadziejny i nudny. Ech, ale faceci lubią suki.

Gość gość
A ty, to nie suka?

Gość gość
Nie suki lubia gonic kroliczka ;) moj mnie goni 23 lata a teraz robi leniwe pierogi w kuchni ja ogladam film I pisze na kafe ;)

Gość gość
Ona go olewala, zdradzala, teraz ma drugiego faceta "po nim", robila mu problemy po rozstaniu, no jak dla mnie to typowa sucz