Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wscieklyojciec

Przez syna mam komornika na karku!

Polecane posty

Gość wscieklyojciec

Wczoraj zapukał do nas komornik przez mojego 19 letniego synalka! Okazało się, ze syn 4 lata temu jechał autobusem bez biletu, dostał karę, o której nikomu nie powiedział. Komornik zajął nam telewizor, ale niestety nie mam dokumentów, by potwierdzić, ze telewizor jest mój i żony, a nie syna. Syn pracuje w innym województwie i tam tez u dalszej rodziny mieszka. Do domu nie przychodziły nigdy pisma, dlatego nie wiedzieliśmy, zę syn w wieku 16 lat dostał tą karę, aż do wczoraj! Co zrobić, by odzyskac telewizor?

Gość gość
Powództwo przeciwegzekucyjne do sadu. I nie wpuszczaj wiecej komornika do domu, nie masz takiego obowiazku

Gość wscieklyojciec
Wpuściłem, bo nie wiedziałem, o co chodzi, w jakiej sprawie ten komornik! Nie sądziłem, ze po 4 latach przyjdzie za dług syna- 150 zł zabrać mi telewizor. A syn jak wróci do domu to i tak zrobię mu awanturę i odda mi co do grosza! Wiem, zę gówniarz miał wtedy 16 lat, ale gdyby powiedział, to byśmy zapłacili z żoną tę karę! A teraz on nawet sobie nie przypomina, jak go złapali te 4 lata temu.

Witaj moi znajomi mieli podobna sytuacje za syna masakra co w tym kraju sie dzieje nic nie wiesz a za wszystko chca kase ...;/ pomogla im ta firma takze podsylam tobie adres strony skontaktuj sie jak naszybciej bo nie ma co czekac a oni sa skuteczni , mam nadzieje ze tobie szybko rowniez pomoga jak i moim znajomym polecam z doswiadczenia:) http://www.basqar.com