Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

MamaMloda39 to tępa, małoletnia matka

Polecane posty

Gość gość

Która w wieku 23 lat jest już drugi raz w ciąży. Siedzi na kafe od rana do wieczora...kiedy nie wejdę ona tu jest. Wchodzę rano jest, po południu jest, wieczorem jest. W każdym dosłownie temacie siedzi i próbuje byc mądrzejsza niż jest. Za naukę sie weź,tłuku. Nie dziwię się twojej teściowej, że cię nie trawi.

Gość gość
Miałam ostatnio taki temat założyć bo mnie tez irytuje to dziewcze:D. Gdzie nie wejde jej wpis. Dziecko ma 2,5 roku ona ma 23 wiec wszystko jasne. Wymądrza się jakby miała 10tke co najmniej. I ona podobno pracuje wielce zawodowo. Ciekawe gdzie. Chyba na kasie w biedrze.

Gość gość
młode to i głupie co poradzisz. Mnie kiedys w jednym temacie wkurzyła swoim głupim gadaniem, że ona sobie nie wyobraża 2,5 letniego dziecka w pampersie, bo jej dzieciak już w tym wieku nie nosił i każdy ma taki być. Ugryzłam się wtedy w język i nic jej nie odpisałam. Nie lubię takich ludzi, którzy uważają, ze u każdego ma byc tak jak u nich. Jedno dziecko przestanie sikać wcześniej a drugie później, ale daremny trud aby przetłumaczyć to takiej osóbce o ciasnym umyśle.

Gość gość
To jest już nas trzy:D też nie lubię czytac jej wpisów bo można odnieść wrażenie że wszystkie rozumy pozjadała

Gość gość
I co z tego, ze zrzuciła pieluchę jak dzieciak nie gada:D:D ostatnio zakładała temat czy się martwic jak dzieciak w tym wieku nie mówi. Ale jak ma gadac skoro matka cały dzień na/p/i/e/r/d/a/l/a w klawiaturę zamiast z nią rozmawiać.

Gość gość
Irytująca dziewucha

Gość gość
Autorka tematu tez chyba zbyt ciekawego zycia nie ma, skoro rano kafe popołudniu kafe i wieczorem to samo :)

Gość gość
I wypowiadają się same co nie maja stałego nicka tylko piszą jako gość:-) ciekawe czy gdybyście wiedziały z kim teraz rozmawiacie i wspólnie nadajecie, a te same osoby w innych tematach miały odmienne zdania niż wy, czy byłaby taka zgoda.dlatego ja tez pisze z gościa bo tu szkoda pisać pod stałym nickiem zaraz cię zjedzą. Najpierw Agatka teraz nastepna ofiara znaleziona a waćpanny same ostrozne aby po nich nie jechac****isza z gościa

Gość gość
Dobrze, ze ty masz ciekawe życie skoro wchodzisz w takie tematy

Gość gość
Bo trzeba być deklem, zeby tu mieć stałego nicka. Chcesz, to sobie załóż

Gość MamaMloda39
Śmieszne jest to ze KAZDA kobieta wypowiadająca sie w stałym nicku jest szykanowana za wyrażenie własnego zdania. Daje sobie rękę noge głowę uciąć ze gdybym pisała z gościa to nikt nie miałby żadnego ale. Tym bardziej iż kilka tematow tak zakladalam przez pośpiech i odpowiedzi było od groma. Drażni was każdy kto jest choć trochę mniej anonimowy. Oczywiście ze łatwiej zjechać kogoś po nicku niż po dacie i godzinie. Swoja droga bardzo mi miło iż nie macie swojego życie i tak namiętnie sledzicie moje wypowiedzi kiedy gdzie i o której cos napisałam :)

Gość MamaMloda39
Poza tym pozdrawiam autora tematu który jak widać mądrością nie grzeszy. Na początek proponuję zapoznać sie ze słownikiem jezyka polskiego oraz przyswojeniem kilku podstawowych słów. Jak mozna nazwać osobę 23 letnia, maloletnia? Jak widać na kafe wszystko jest mozliwe :) i zapomniałam ze przecież tutaj mamy do czynienia z samymi spelnionymi zawodowo kobietami, niezależnymi, na wysokich stanowiskach. A czytając niektóre wypowiedzi zastanawiam sie czy patologia to nie za wysokie jak dla was.. słownictwo gorsze niczym menelnia spod osiedlowego sklepu, o ortografii nawet nie wspominam bo ten portal nie wie ze coś takiego istnieje ;)

Gość gość
Ty tłuku, teraz masz 23 ale w pierwszą ciążę zaszłas mając 19, więc jeszcze dzieciak i pusto pod kopułą. Swoją drogą ludzi nie drażni tak bardzo sam fakt, że piszesz, tylko w jaki sposób to robisz. Jesteś strasznie przemadrzala. Teraz czaisz? Dzieciak zaczął gadac?

Gość gość
Ej ty, młoda mamusia. Kazesz jej zapoznać się że słownikiem, a sama walisz byki. O interpunkcji już nawet nie wspominam....

Gość gość
W ma loim watku tez,sie ciezko wypowiadala ale ktoras dziewczyna szybko sprowadzila ją na ziemie ja tam generalnie nie mam nic do nikogo na kafe pisza co chca i kiedy chca ale hm...sama mam dziecko roczne i o wlasnie teraz jak spi mam chwilke zeby wejsc na kafe czy ogolnie tak poprzeglądać neta a ona fakt caly czas w kazdym wątku... Ja pierdziele ona nie ma innych zajec i obowiazków? Bo przy dwu i pol letnim dziecku to na pewno jest co robić

Gość gość
MamaMloda39 2016.02.26 Moja tak nie miala ale trzydniowke przechodzila raz i w sumie bardzo lekko. Nie pamiętam aby gorączkowala a jeśli tak to musiala być to niska temperatura. Była cała od wysypki rozowa ale nie pokazywała aby ja to swedzialo lub jej dokuczalo. Po 4 dniach doszła do siebie . Ale moja tez bardzo mała była nie Je ten nawet pewna czy miała pełny rok Zgłoś Tak napisala dziewczynie która pytała czy po trzydnióce dziecko może być osłabione. Jak to przeczytałam to po pierwsze zapytalam jej czy na pewno mierzyla goraczke Czy byla u lekarza wykluczyć różyczkę lub szkarlatynę...jej odpowiedź BRAK. Ona pisze chociaż nie ma o niczym zielonego pojęcia. Specjalnie odszukalam jej post teraz dobrze że mialam temat w ulub.

Gość gość
Ona już dziecko do przedszkola poslala żeby mieć czas na kafe. Mała spokojnie mogłaby jeszcze do 3 roku życia siedzieć w chałupie, tym bardziej, że ta też siedzi w domu

Gość gość
kurde to ja chyba zaglądam na inne tematy, bo pierwszy raz słyszę o tej osobie. czy ona ma też niebieskiego nicka? loguje się? podajcie jakiś temat z nią, bo az musze poczytać

Gość gość
To ona nie wie że trzydniówka zawsze przebiega chociaż ze stanem podgorączkowym a wysypka glownie na plecach i brzuchu??? Dla mnie to raczej rożyczka była a poza tym ktora matka jak widzi ze cos sie dzieje z dzieckiem nie lapie w pierwszej kolejnosci termonetru i nie mierzy temperatury ....ja pierdziele... Wspolczuje temu dziecku juz ..no tak jak ona ma takimi rzeczami sie zajmować jak non stop na kafe...żal po prostu żal mi jej dziecka

Gość gość
Wez obojetnie jaki temat na każdym się wypowiada dlugo szukać nie będziesz :-)

Gość gość
MamaMloda39 2016.02.26 Odpieluchowalam przed 2 urodzinami. W sierpniu córka miała drugie urodziny a w czerwcu juz spala bez pieluchy i wolala na nocnik To jej wypowiedz w moim wątku jak pytałam czy zacząć odpieluchowywać i sadzać na nocniczek roczną córeczkę...

Gość gość
WOŁAŁA NA NOCNIK?! ,a podobno jest problem z mową haha no i prosze

Gość gość
ale macie problemy jesteście tak samo popier/dolone jak i ta MamaMloda jedziecie kogoś za głupotę, a same rozprawiacie po nocach o jej nocniku i o tym co napisała gdzieś tam :o ciekawe jakbyście wiedziały z kim piszecie czy byście tak sobie ćwierkały? nieraz te z którymi znalazłyście sobie wspólnego wroga w tym temacie, w innym wyzywały was od kretynek. baby jednak są głupie :o

Gość MamaMloda39
Wiecie co ja sie nie mam zamiaru tłumaczyć tępym strzalom które nie potrafią czytać ze zrozumieniem. Co do dziecka owszem wypowiada kilka słów normalnych a reszte po swojemu, ale to i tak nie temat dla kafeterianek bo przeciesz wasze dzieci dawno przerobily inwokacje pana Tadeusza srajac pod siebie z cyckiem w zębach do 5 roku zycia. Co to ma do rzeczy ile miałam lat zachodzac w ciąże? Niech chociaż jedna rzuci we mnie kamieniem robiąc wcześniej rachunek sumienia. Czy najpierw wzięła ślub i nigdy przenigdy nie uprawiała seksu przedmałżeńskiego i urodziła 5 lat po wspólnym zamieszkaniu. Same gnojace malpy tutaj to te którym nic nie wyszło w życiu i swój jad i frustrację przelewaja na kafe bo w domu albo ojca dziecka brak albo możliwości wyrażenia własnego zdania. Nie potraficie sie zjednoczyć w normalnym watku tylko jechać kogoś za jego plecami. Twierdzicie ze ja nie mam swojego życia? A co wy robicie w swoim ciekawym skoro koło 1 w nocy debatujecie o mnie. Kolejny dowód na to ze ojca dziecka trafił szlag zaraz po wystawieniu aktu urodzenia. Jesteście żałosne i nawet nie zdajecie sobie sprawy jak bardzo. Każdy dla was jest k***a kto ma odmienne zdanie. Cześć jak czapka teraz możecie jechać mnie dalej i sie wyladowywac bo tylko na to was stać. Poszukajcie jeszcze wątków ze mną w roli głównej podobno to tez jest bardzo ciekawe ;)

Gość gość
Brawo MamaMloda. Święta racja. Nie przejmuj sie śmieciami. One z czasem same znikają.. Swoja droga sama miałam czarny nick i za wyrażanie własnych opinii zostałam zrownana z błotem. Tu nie warto zakładać sobie nickow. Pozdrawiam

Gość gość
Mamamloda to ze odpisujesz świadczy tylko o twojej głupocie!!! I tak to jest dziwne ze dwui pól latka mówi kilka słów. Moja od dawna nawija zdaniami i nie znam dziecka w wieku twojej które by nic prawie nie mówilo a to ze siedzisz od rana do nocy na kafe jest prawda. Wystarczy popatrzyć godziny wpisów. No komputera nie oszukasz. Dla mnie ktos w twoim wieku robiący sobie dziecko za dzieckiem soedzac w domu i oddając do przedszkola zeby się mądrzyć na forum internetowym jest dnem.

Gość gość
Ja to w ogóle się dziwnie ze ktos chce tu pisac z nicka. Nie rozumiem dlaczego tak jedziecie po młodych matkach. Co tego ze zaszła w ciążę mając 19 lat? To wcale nie znaczy ze jest głupia i niedojrzała. Karierowiczki stworzyły mode na ciążę po 30. Dlaczego myślicie ze jak ktos urodził młodo to zasługuje tylko na prace w biedronce? Sama skonczylam szkole weekendowo wiec nie mówcie ze nie można. Jak tak czasem czytam te niektóre wypowiedzi "dojrzałych", "wykształconych" kobiet to stwierdzam ze niektóre sa gorsze od tych według was głupich młodych matek. W ogóle przykro ze natki sa dla siebie takie okrutne. Kobiety raczej powinny się wspierać wzajemnie a tutaj sam jad.

Gość gość
Prawda jest taka ze wiele osób szuka sobie tutaj ofiary żeby po prostu odreagować i się powyżywać anonimowo i bez konsekwencji.

Gość gość
Ohoo..młodej matce idzie już piana z pyska:D no proszę, jak twoja córka mówi tylko kilka słów w tym wieku to jest ok i bronisz tego, ale jak dziecko w tym samym wieku lata z pieluchą , to juz się mądrzysz jak tak można. Widzisz tylko czubek własnego nosa, tylko ty ty ty i twoja córka. I przestań juz sobie dopowiadać, bo nikt cię tu od k***w nie wyzywa i po co poruszasz tu jakieś kwestie seksu przedmałżeńskiego? Tak ci gul skoczył, że już z rozpędu piszesz byle co nawet się nie zastanawiając. Dzieciak już widać w przedszkolu bo zaczynasz swoją aktywność....:D

Gość gość
Dzieciak niemowa, a ta oddaje do przedszkola. Przecież ta mała się tam nawet z nikim nie dogada. No ale najważniejsze, ze nasza celebrytka ma spokój i może się wymądrzać na kafe, bo co my tam wiemy:D Łona jest najmądrzejsza i prawda jest tylko jedna (oczywiście ta, według niej) 0