Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

MamaMloda39 to tępa, małoletnia matka

Polecane posty

Gość gość
Zrozum ze to nie żadne kompleksy. Ona po prostu nie rozumie, że ktoś inny może robić coś inaczej niż ona i też będzie dobrze. Wszystko musi być tak jak u niej i wtedy jest ok. Widzisz, ty się starasz z odpieluchowaniem, a twoje dziecko widocznie jeszcze nie jest gotowe. Ona tego nie rozumie bo wg niej wszystko zależy od rodzica, no i "JEJ córka zajarzyła, więc ONA kompletnie nie rozumie jak inne mogą nie zajarzyc

Gość gość
Same też pouczacie, oceniacie, komentujecie, wymądrzacie się i do tego wyzywacie na milionie tematów tyle, że się nie logujecie. Nie jesteście lepsze od niej. Taka prawda. Siebie warte kretynki.

Gość gość
No i dwie stare gruchy nie zrozumiały o co chodzi w temacie i przechwalaja się swoimi starymi dzieciakami.

Gość gość
13:37 taka prawda :O ona już też się nie loguje

Gość gość
No i dwie stare gruchy nie zrozumiały o co chodzi w temacie i przechwalaja się swoimi starymi dzieciakami. Może lepiej przechwalać się starymi dzieciakami,niż o każde g****o w sprawie dzieci pytać na kafe.Sorry ale matka dojrzała matka nie pyta na kafe o tak prozaiczne rzeczy czy zacząć roczne dziecko sadzać na nocnik??Sorry ale wy się z tymi waszymi dzieciakami cackacie jak z jajem.Potem takie ciepłe kluchy,to ble,na dwór to ci nie wyjdzie bez mamusi tylko komputer,telefon i inne gadżety.

Gość gość
Nigdy na kafe nie pytałam o nic w kwestii dziecka, wiec pudło, wariatko [cześć ]

Gość gość
gość dziś ty za to widać jaka "dojrzała" jesteś ile jeszcze będziesz pisac o tym o czym pisze Mloda? ile jeszcze razy napiszesz o jej nocniku. Sama tu przesiadujesz i się udzielasz i nie wiadomo co tu wypisujesz, bo się nie logujesz. Pewnie niejeden kretynizm z twojej gęby poleciał, a rżniesz damesę, że hoho. Prawda jest taka, że tu niezbyt wiele normalnych osób wchodzi. Rzadko można z kimś fajnie popisać, bo zaraz przyłażą ropuchy i zaczynają się nagonki, pyskówy i rozliczanie tego co kto i kiedy powiedział jak się nie daj Boże logował :o

Swoja droga moje życie musi być naprawdę bardzo ciekawe skoro z taka uwaga sledzicie każdy mój post, godzine oraz dzień kiedy wystawilam komentarz... mało tego zlot czarownic sięgnął aż trzech stron :)

Gość gość
gość dziś ale nawiedzona debilka :o jakie analizy tego co i gdzie napisała Ty się dobrze czujesz?

Gość gość
MamaMloda39 dziś Swoja droga moje życie musi być naprawdę bardzo ciekawe skoro z taka uwaga sledzicie każdy mój post, godzine oraz dzień kiedy wystawilam komentarz... mało tego zlot czarownic sięgnął aż trzech stron usmiech.gif xxxxxxxxxxxxxxxxxx Po pierwsze, to nikt cie nie musi śledzić bo ty wszędzie jesteś. Po drugie, to nie schlebiaj sobie z tym ciekawym życiem:O 23 lata jeden dzieciak niemowa w domu, drugi w drodze, niemalże bez pracy, zniszczone ciało, zszyte luźne krocze. Faktycznie wygrałas życie

Gość gość
No skoro jej odpisujesz i widzisz gdzie i kiedy jest musisz być tu tyle samo lub jeszcze więcej :) 2,5 latek niemówiący to nic nienormalnego, zszyte krocze? ma ponad 70% rodzących naturalnie. To że udało jej się finansowo jako 23 móc pozwolić sobie na 2 dzieci - tylko zazdrościć.

Gość gość
ty za to wygralas zycie - jestes kafeteryjnym hejterem 🖐️ to jest dramat

Gość gość
i uwielbiam to:D

Gość gość
gość dziś ty za to widać jaka "dojrzała" jesteś ile jeszcze będziesz pisac o tym o czym pisze Mloda? ile jeszcze razy napiszesz o jej nocniku. Sama tu przesiadujesz i się udzielasz i nie wiadomo co tu wypisujesz, bo się nie logujesz. Pewnie niejeden kretynizm z twojej gęby poleciał, a rżniesz damesę, że hoho. Prawda jest taka, że tu niezbyt wiele normalnych osób wchodzi. Rzadko można z kimś fajnie popisać, bo zaraz przyłażą ropuchy i zaczynają się nagonki, pyskówy i rozliczanie tego co kto i kiedy powiedział jak się nie daj Boże logował pechowiec.gif' Przede wszystkim nie z gęby po pierwsze bo zerknij jak piszesz i o kim to świadczy,drugie pisanie stare gruchy też o czymś świadczy.Niejednego byście się mogły i od tych starych gr***** od tej młodej nauczyć. W niektórych wypadkach nie powinna dzieci porównywać oczywiście,natomiast dziecko to nie jajko może gryźć mając 10miesięcy,może też uczyć się jeść samo,nie musi też lać w pieluchy do 4lat. Dziewczyny sorry ale gdybyście te dzieci miały 20-25 lat temu osrane by chodziły po pas.

Gość gość
gość dziś no ja ja jej jeszcze w żadnym temacie nie widziałam, a jestem tu regularnie 3 razy w tygodniu i przeglądam wiele tematów. Gdyby nie ten temat nie wiedziałabym, że taka osoba istnieje. Myślę, że pomarańczowego gościa jest znacznie więcej wszędzie i bredzi dużo gorzej niż młodaMama39 ;)

Gość gość
ty wyżej czyli mamusiu, loguj sie bo ta obrona samej siebie ci nie wychodzi

Gość gość
aha rozumiem, że w twojej głowie nie mieści się, że można jej nie pojeżdżać? twoim zdaniem można ją tylko jechać, bo jak tego nie robisz to znaczy, że jesteś nią? Myślisz, że wszyscy są takimi debilami i jadą na huuuraaaa - wszyscy na jednego? Gratuluje betonowego łba :) Ja jej nie bronię tylko nie rozumiem tego absurdu napadania na zalogowane forumowiczki. No macie jakąś istną manię i obsesję. Kiedyś było ich tu więcej więc miałyście większe używanie. teraz jak jedna ranna sarenka się znajdzie to no huk

Gość gość
Ale ty nie widzisz, ze mamamloda tego chce? Zobacz jak wdaje się w pyskowki, cały czas miała nick ale niezalogowany, a dziś nagle się zalogowała. Po co to robi? Gdyby była taka dojrzała jaką tu próbuje zgrywać to olałaby to i nie brnęła w to dalej. To jeszcze dzieciak, ktory uwielbia takie akcje

No i niestety jesteś w błędzie. Nie należę do osób które ublizaja innym, ale skoro ktoś podszywa sie pod mój Nick i obraża w moim imieniu to reaguje. Nie po to by wdawać sie w kłótnie zbędne dyskusje a po to aby nadal normalnie prowadzić rozmowy z innymi osobami które nie zjadły wszystkich rozumow.

Gość gość
To nie wiem czy uda ci się z nimi nawiązać wspólny język, bo ty pozjadałas wszystkie rozumy.

Gość gość
Spadaj.

Gość gość
Poszła w ślady rodziców. Ci ją spłodzili jak mieli 17 lat więc patola jest u nich dziedziczna

Gość gość
MlodaMamo jestes??