Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jestem zakochana w narcyzie

Polecane posty

Gość gość

Jak w temacie nie wiem co robic? Ten facet wczesniej manipulowal mna gral. Teraz od jakicch kilku miesiecy zmienil.ske stsounek jego do mnie zaprzyjaznilosmy sie super sie nam gadalo. Ostatnio wyznal mi ze chce czegos powaznego, ja z tego wzgledu ze wczesniej zachowywal.sie tak wobec mnie odrzucilam go.ppniewaz nie bylam wbstanie zaufac mu po.tym jak wczesnjej jakies dziwne strategie na mnie stosowal. On sie przyznal.do tego ze tak bylo ale ze teraz juz od dawna zadnej strategi na mnie nie stosuje. W.kazdym razke nie moglam . No i dzien pozniej on z zalu zaczal wyrzucac mi wszystko wygadywac straszne rzeczy, wscieklam.sie.i ppwoedzialam.ze.to.koniec. Jednak minelo troche czasu a ja znow tesknie za.nim rozmawialam z.nim on powiedzial.ze mnie kocha ze za.kazdym razem jak chce sie.zblizyc ro go.odrzucam, a ja po.prostj nie chce by mnie tak traktowal.nie chce byc skrzywdzona boje sie w.to wejsc a jednoczesnie.nie potrafie tego.zakonczyc. Miotam sie z.myslami tesknie albo czuje zlosc i lapie dystans. Jeszcze on twierdzi ze to co posal.to.z.troski.bo widzi ze sxhodze na zla.droge a ja ze naeet nie jest w stanie.sie.przyznac ze pisal to w gniewie. Mam wrazenie ze.znowu probuje mna manipulowac. Ja juz nie wiem co robic. Kocham go tak.samo nawet.dobrze to wszystko sie.nie zaczelo a.juz soe.konczy. Nie wiem co mam robic. Nieb ktos napisze.kto mial.stycznosc z.narcyzem wiem.ze.woekszosc komenatrzy bedzie.na nie by sobie darowac ale jak.pozbyv wie tej yesknoty.. moze.warto.chociaz.sprobowac i.sie przekonac dac szanse? Co myslicie?

Gość gość sylwia
Matko..jedyna masz gorszy problem z klawiaturą niż ja.

Gość gość
Hehe wybacz pisze w emocjach i z telefonu;)

Gość gość
mam to samo,gierki i manipulacje,ale wiem jedno ja takiej osobie nie dam swojego życia,wybiore bezpiecznego pewniaka,ale to nie moja rada

Gość gość
Up

Gość gość
daj szanse bo tak robią zakompleksieni i lękliwi ,ja po prostu nie mam już na to siły ,przerabiałam coś takiego i ich zaufanie to laaaata rozmów ale warto jak masz szczęście

Gość gość
On powiedzial ze.sobie nie dam rady bez.niego wiec sie zdenerwowalam.i.zapytalm czemu tak.sadzi co inni w.sobie maja specjalnego czego ja nie mam. On odpowiedzial ze.silny charaktwr. Pieprzony chuj celowo.mna.manipuluje chce zebgm.taka.byla.slaba i.niepwena siebie jak moge.byc z lims.kto we mnie nie wierzy podklada mi.llody ppd.nogi. normalny facet powoedzialby ze.mis.ie uda i wspoeral.mnie we wszystkim. Nie chce go.w.moim.zycii.nie warto kosztem siebie nigdy. Pieprzony.d**ek zeruje na.moich slabosciach i.braku pewnosci siebie... Teraz niech mniw ktos wesprze.powieszcie zebym nie wracala.za.wszelka.cene ze.to.byla.manipulavja z jego steony prosze.potrzebuje tego..

Gość gość
daj mi swoje gg,porównamy wredotę tekstów które mają Cię z nim związać i osłabić :-) mam dokładnie ten sam przypadek ,załóż jakiś fikcyjny albo daj mi maila ,stworzymy portret psychologiczny łajzy :-)

Gość gość
Z chęcią, 57079123

Gość gość
Czekam na odzew