Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Klawy77

Sprawdz, czy masz bardzo kosmate mysli:D

Polecane posty

Gość gość
Klawy77 wczoraj Adausta.gif , widze ze ktos mnie chce uprzedzicsmiech.gif , ale nie pozwole, bede sie bil o Ciebiejezyk.gifcool.gif X mam złe wieści:classic_cool: kilku na kafe cię uprzedziło :D

Gość gość
Nie irytuj się po popuscisz. Nowa Ada szuka kolejnego bolca :-P

Gość gość
Pisała z Ciotkami i nagle ich nie zna?

Gość gość
Oczywiście Ada nie byłą wtedy Adą, zatem do"Ady" jesteś pierwszy Klawy o ja prdl:) Lubisz resztki dla niepoznaki wrzucone w bigos:) misia a misia be misia konface:D

Gość gość
gość dziś Znowu cały dzień będziesz hejtował a w nocy zalogujesz się na swoim temacie rzece tchórzu? Do ilu kobiet tu startowałeś i cię olały chamie?

Gość gość
gość dziś Ty siedzisz tu od dawna przypominasz nicki które dawno tu nie piszą bo dość mieli takich debili jak ty nie masz własnego życia głupi ciulu? A może ty kurrfa zaloguj się na swój nick? O co ci chodzi? zawsze wszystko niszczysz? chyba tak , dlatego jesteś taki samotny i znienawidzony. Idź podbij swój temat rzekę chamie x haha dokładnie ku\rwa, pier\doleni hipokryci :P

Gość gość
Ten psychol Widmo będzie siedział na tym forume aż wszystkich zniechęci i wykończy prześladowaniem. Rzyg na niego

Gość gość
"Ada" nie olewa to znaczy tfu Ada owszem:D Żenujące kootasy wkładające w wirtualną popielniczkę:)

Gość gość
Lecz się wyrzutku

Gość gość
prawda boli stara 85 ?

Gość gość
Zarzucasz krupo że inni siedzą a ty co? Leżysz? Siedzisz tu i gnijesz seksbombo dokładnie jak ja i reszta forume:D Winda , chu/je mu/je:classic_cool: Nie będę już pisać, faktycznie podnosić topik a gunvo:D

gość dziś Klawy77 wczoraj Adausta.gif , widze ze ktos mnie chce uprzedzicsmiech.gif , ale nie pozwole, bede sie bil o Ciebiejezyk.gifcool.gif X mam złe wieścicool.gif kilku na kafe cię uprzedziło X Dzieki za info 🖐️, dobry przyjaciel z Ciebie :D,ale dla mnie Ada moze sie bzykac z kim chce i kiedy chce :D, w ogole mi to nie przeszkadza, wrecz przeciwnie z przyjemnoscia poczytam o jej wyczynach :classic_cool:

Gość gość
Klawy to nikt inny jak GoścDE :D Kiedyś stalkował silene :D

Autorkaaa, milego spedzania czasu w ogrodku :D,moze potrzebujesz meskiej reki? :Dprzyszedlbym do Ciebie zdjal podkoszulek i zrobil porzadek w :D...ogrodku :classic_cool: Przepraszam ze tak pozno odpisuje dla Ciebie, obiecuje poprawe :D

Gość gość
hahahaha ale ktoś tu ma naj\ebane we łbie widać że nie ma życia poza kafe :P

Gość gość
Nie ma życia j wymyśla nicki :-O

Gość gośćautorkaaa
Nie obiecuj:) każde zachowanie o czymś świadczy. Nie jesteś głupi jeśli wziąłeś pod uwagę że mogłam poczuć się zignorowana. Co do pytania...a i owszem. Nie wszystko da radę zrobić delikatnymi kobiecymi dłońmi:) ale racja...po zdjęciu podkoszulka (tylko) mógłbyś zająć się tylko ogródkiem :classic_cool: Klawy;)

Autorka, nie pozwalasz mi na zbyt wiele:D, fajne jest spotkac ludzi roznego pokroju, tzn. do tanca i rozanca:D, pozartowa, posmiac sie i zrelaksowac:D. Mysle, ze moglibysmy popisac w wolnej chwili:D, ale nie do poludnia bo pracuje;), chetnie wieczorem:D

Gość gośćautorkaaa
Na wszystko trzeba sobie zasłużyć:)

Co moglbym dla Ciebie zrobic?:D W ogrodku pomoc? nie, moze masaz?:P

Gość gośćautorkaaa
Może na początek zdradź jakie masz ze mną skojarzenia?:)

Wlasnie zastanawialem sie skad my sie znamy:D, ze zapamietalas mnie a nawet lubisz:D

Gość gośćautorkaaa
Karim...cześć:) Zaryzykuję Klawy:)

Nie ma ryzyka, chyba ze jest cos czego nie wiem a powinienem wiedziec:D X Sorry Karim, ale to nie okej przychodzac na moj topik przerywasz nam rozmowe:D

Gość gośćautorkaaa
Mam wolną chwilę i postanowiłam tutaj się zrelaksować Karim, ale ja nie dla Ciebie bo ani blondynka, ani dziewica, ani w podobnym do Ciebie wieku (chyba):) Klawy obawiasz się czegoś i dlatego unikasz odpowiedzi?:)