Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Klawy77

Sprawdz, czy masz bardzo kosmate mysli:D

Polecane posty

Gość gośćautorkaaa
Ależ proszę, poznawaj:) nawet w takiej formie wbrew pozorom można się czegoś o kimś dowiedzieć.

Niczego sie nie obawiam, wszystko Ci powiem:D, ale nie rozumiem pytania, ze mam Ciebie z kims kojarzyc?:). Doprawdy nie wiem jak Ci na to odpowiedziec:)

Gość gośćautorkaaa
To nie jest pytanie o kojarzenie z konkretną osobą:) ale o skojarzenia po prostu...pierwsza myśl, skojarzenia na podstawie tego co i jak piszę itd.

Gość gośćautorkaaa
Pytaj:) z reguły odpowiadam na pytania.

1 Czy chcialabys mnie blizej poznac? 2 Czy przeszkadza Ci moje pochodzenie i fakt ze jestem muzulmaninem? 3 Czego oczekujesz od mezczyzny?

Wiesz nie myslalem o tym, kiedy wszedlem na Twoj topik i mi odpisalas to bardzo bylem zaskoczony:D. Ale pozniej pomyslalem, ze to musi byc fajna dziewczyna:D, moze gdzies tam w locie wymienilismy kilka zdan. Czytajac Twoj topik odbieram Cie jako szczera i konkretna osobe, wiedzaca czego chce. Twoje pisanie wygladalo na bardzo przyjazne:D

Gość gość
Dark , już nie bawisz się w Don Adriano Lopeza?

Gość gośćautorkaaa
1. Nie bardziej niż to możliwe tutaj. 2. Samo pochodzenie i wyznanie...nie. 3. Obecnie...lojalności, szacunku i zrozumienia.

Gość gośćautorkaaa
To bardzo miłe Klawy;) a nie przeszło Ci przez myśl że to może być tylko taka piękna otoczka?:)

Moze tak byc, ale po co tak robic? Zazwyczaj ludzie zachowuja sie tak jakimi sa, owszem mozna grac na dwa fronty:D, ale czekaj, teraz sobie przypominam, ze pisalas w jednym ze swoich postow, ze 'moze mam cos do ukrycia'. Kochana nie przeszkadza mi to kim jestes:D, podejmuje sie pisania z kazdym sympatycznym czlowiekiem:D.

Gość gośćautorkaaa
Spróbuj mnie przekonać, choć już samo to pytanie świadczy o tym że niedojrzały jesteś:)

Gość gośćautorkaaa
Uważnie czytasz:) umiesz też słuchać? A co do reszty to musisz sam się przekonać, jeśli chcesz.

Gość gośćautorkaaa
Uważnie czytasz:) umiesz też słuchać? A co do reszty to sam musisz się przekonać, jeśli chcesz.

Tak wiem zaraz napiszesz mi ze jestem naiwny:D, a moze dobrze sie bawie;)? X Staram sie okazywac szacunek rozmowcy z ktorym pisze:D

Gość gośćautorkaaa
To nie do Ciebie Klawy:) nie wiem jak w ogóle mogłeś tak to odebrać.

Gość gośćautorkaaa
Naiwny? Nie. Nie napisałabym tego. Jesteś pozytywny a ja lubię takich ludzi:)

Juz widze jak punktuje u Ciebie:D, moze zasluze na male co nieco:P X Intrygujesz mnie:P

Gość gośćautorkaaa
Co nieco za odpowiednią ilość punktów?:)

Z pewnoscia juz zdobylem wymagana ilosc punktow:D, przeciez zdolny jestem:classic_cool: X Karim, bo w tym caly jest ambarans zeby DWOJE chcialo naraz:P

Gość gośćautorkaaa
Gdyby tak było Klawy to rozmawialibyśmy gdzie indziej:) Karim a po czym tak sądzisz?

Kochana, zawsze do mnie mozesz napisac na @ :D, ale tylko taka znajomosc preferuje:D X Eh zartownis ze mnie:D, bede sie staral i zdobywal kolejne punkty:D