Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćblizniaczki

Czworo dzieci i małe mieszkanie

Polecane posty

Gość Inneva
gość dziś Każdy ma swoją prawdę, a raczej zdanie... Nie myl jednego z drugim. Fakt - to co się stało, Prawda to nei opinia, zdanie, czy racja. Ludzie zapamiętajcie to sobie -.-

Gość gośćbliznaiczki
gość dziś Wiele razy tu czytam o ciasnych kuchniach, czy łazienkach, żalu że nie ma się sypialni, a co dopiero 6 osobowa rodzina na dwóch pokojach? Autorko, może wepchnij wszystkich do jednego, a drugi wynajmijcie? x Swietnyy pomysł może jeszcze balkon wynajme :P dzieki za info

Gość gość
autorko czego szczekasz? przecież podobno nie zwracasz uwagi na docinki :) na logiczne porady czy propozycje nie odpisujesz i nie pytasz, a odpowiadasz WYŁĄCZNIE na docinki przyje/bany trollu.

Gość gośćbliznaiczki
Ojej a ja myslałam ze to porada była z wynajeciem pokoju :P

Gość Anoo1982
Zawsze mnie zastanawia jak w dzisiejszych czasach można zaliczyć wpadkę?

Gość gość
No tak bo jak każde dziecko ma własny pokój jest takie szczęsliwe x Każdy marzy o własnym kącie, duży czy mały, zaraz tu dorobisz swoją teorię o tym, że najszczęsliwsze są dzieci, które pokoj dzielą z innymi.

Gość gość
A pomijając to, że to prowokacja. Tak, każdemu może sie zdarzyć wpadka. I własnie dlatego wg mnie mądry człowiek ma o 1 dziecko mniej niż może sobie pozwolić. Czyli jak mam warunki na 3 to płodzę 2 itd w trakcie jednak przecież większość osób polepsza swoje warunki więc wtedy można to trzecie (podczas gdy faktycznie było by kogoś stać na czwórkę). To naprawdę takie skomplikowane PRZEWIDZIEĆ, że można wpaść? Mieć pewien margines bezpieczeństwa? Wg mnie tak własnie zachowują się odpowiedzialni ludzie. I jakoś nie widze w otoczeniu problemów i upychania dzieciaków po kątach. A nikt wcale nie jest milionerem. Zwyczajnie ludzie MYŚLĄ

Gość gośćbliznaiczki
Anoo1982 dziś Zawsze mnie zastanawia jak w dzisiejszych czasach można zaliczyć wpadkę? x pozyjesz zobaczysz i wyskrobiesz :P

Gość gośćbliznaiczki
Dobrze ze są cztery kąty w pokoju , bo gdzie ja upchnęłabym te czworo dzieci :P

Gość gość
Trollować to też trzeba umieć, laska.

Gość gość
Już Ci mówię. Napalony mąż twierdzi, że dziś długo wytrzyma i mu nie poleci, zdąży wyjąć w porę, a to przy poprzednich ciążach nie tak łatwo było zajść, to Bóg wybiera, czy żołnierzyk zdąży w porę dolecieć do jajeczka, więc żona liczy na któreś z powyższych i daje.. Autorko, nie dostaniesz nobla za to, ze z uporem maniaka powtarzasz, że się nie wyskrobiesz, bo mózg już wyskrobałaś. Naprawdę nie żal Ci swoich dzieci? Chciałabyś żyć tak, jak one będą żyć? Szczerze.

Gość Anoo1982
gość dziś hehe dziękuje za wyjaśnienie :)))

Gość gość
ona na 4 nie skonczy , mezus doleci i nastepne

Gość gośćbliznaiczki
gość dziś ona na 4 nie skonczy , mezus doleci i nastepne x oczywiscie skoro juz beda dwa łozeczka to trzeba ten fakt wykorzystac :P

Gość gośćbliznaiczki
gość dziś Już Ci mówię. Napalony mąż twierdzi, że dziś długo wytrzyma i mu nie poleci, zdąży wyjąć w porę, a to przy poprzednich ciążach nie tak łatwo było zajść, to Bóg wybiera, czy żołnierzyk zdąży w porę dolecieć do jajeczka, więc żona liczy na któreś z powyższych i daje.. x rozumiem ze to autopsji :P i to niby " wierzaca " pisze ech.....

Gość gość
przestancie odpowiadac na PROWOKACJE! nie widzicie, ze autorka caly czas sie odgryza, by ciagnac topik??

Gość gość
słabe to prowo, musisz się dłuuuuugo uczyć

Gość gośćbliznaiczki
gość dziś przestancie odpowiadac na PROWOKACJE! nie widzicie, ze autorka caly czas sie odgryza, by ciagnac topik?? x nie no pewnie bede płakac z powodu kafeteryjnych idiotek co szczekaja i ujadaja bo są anonimowe :P prosze cie :P

Gość gośćmatkapolkakotarkowa
żaden problem, możesz każdemu dziecku wydzielić kącik za kotarką :)

Gość gośćbliznaiczki
gośćmatkapolkakotarkowa dziś żaden problem, możesz każdemu dziecku wydzielić kącik za kotarką usmiech.gif x a skad ten pomysł ze dziecko musi ! miec swój pokój ? ew kotarkę ? hę ?

Gość gość
Z kotarami, to nie głupi pomysł, zawsze można zaaranżować przymierzalnię, nawet rodzice będą mieli swój kotarowy kąt do prokreacji.

Gość gość
a skad ten pomysł ze dziecko musi ! miec swój pokój ? ew kotarkę ? hę ? x a skąd ten pomysł że dzieci muszą być upchane jak świnie w chlewie?

Gość gość
Debilu czy dwoje dzieci to upchanie swin w chlewie ?

Gość gość
nie, no dziecko nie musi mieć swojego pokoju ale upychanie czwórki do jednego mikro pokoiku to już przegięcie. Ja miałam pokój z siostrą, a moi bracia mieli razem, też nas była czwórka :) ale ty jesteś taka wesolutka i pewna swego, że w sumie czworo możesz umieścić w jednym, bo przecież dziecko nie musi mieć swojego pokoju, a jak Bóg da piąte, szóste to też tam wciśniesz, bo dziecko nie musi mieć własnego kąta, co tam :) byle tapczany się pomieściły i dały rozłożyć :o

Gość gość
Gość 14.09 a tam od razu tapczany, piankowe materace za kotarą będą stały, a na noc się je położy albo jeszcze można grube puzzle piankowe na podłogę położyć, to będzie mniej korowodu.

Gość gość
gość dziś no chyba czworo debilu.

Gość gośćbliznaiczki
Rzucają się na mnie bezpłodne baby, iddzie na tematu o invitro

Gość gość
Nie rozpłodowa dziuniu :) To ty się rzucasz na kobiety z jednym czy dwojgiem dzieci i z normalnymi warunkami mieszkaniowymi :)

Gość gość
gośćbliznaiczki dziś Rzucają się na mnie bezpłodne baby, iddzie na tematu o invitro x a ty sobie idź sobie piąte zaplanuj w tym swoim kurniku hahahahaha :P

Gość gośćbliznaiczki
Ja swoje pytanie skierowałam do mam będących w podobnej sytuacji, nie prosiłam o opinię nadętych kwok z jednym dzieckiem na 100 m