Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćblizniaczki

Czworo dzieci i małe mieszkanie

Polecane posty

Gość gośćbliznaiczki
gość dziś gośćblizniaczki dziś Slowo patologia zupelnie mnie nie rusza wiec sie nie wyslilajcie . Zas co doilosci dzieci - sorry nie stosuje skrobanek xx och następna "cięta riposta", że niby my takie skrobankowiczki podłe hahaha, a o antykoncepcji nie słyszałaś zapewne jezyk.gif Tak wiemy twój mąż ma wrażliwa pytkę i nie może używać gumek, a ty masz uczulenie no i tabletek czy czegokolwiek też nie możesz stosować bla, bla, bla Pokazałaś kolejny raz jaka jesteś głupia - albo mnożenie się na potęgę albo od razu skrobanki skrobanki... fajnie masz x wiesz dziecko ... skoros taka mądra to wskaz mi 100 % antykoncepcje :P a skrobanki jedank cie uwieraja , no to ładnie masz na sumieniu :P

Gość gość
i sex przy dzieciach w jednym pokoju ale widac autorce to nie przeszkadza , zal dzieci tylko

Gość gość
U mnie spółdzielnia "daje"mieszkania . Licytujesz jednorazowa wpłatę na fundusz remontowy jeśli wygrasz idziesz na najem mieszkania. Płacisz tylko czynsz i rachunki. Dużo mają tych mieszkań i to nie w jakiś starych kamienicach(chociaż tam też)ale w takich zwykłych blokach z lat 80tych. Może poszukaj czegoś takiego w swojej okolicy?

Gość gość
gośćblizniaczki dziś a ty myslisz ze żeruje na UM i rzadam mieszkania bo sama sobie kupic nie moge ? mam wąłsnosciowe mieszkanie - zajrzyj do slownika jesli nie wiesz co to znaczy x dalej pokazuj jaką jesteś debilką i jak nie potrafisz czytać ze zrozumieniem, no opowiedz coś jeszcze o sobie :D Wiedziałaś, że masz małą klitę i nie masz szans na nic innego o czym sama napisałaś i zafundowałaś sobie świadomie mini przedszkole :D BRAWO TY!

Gość gośćbliznaiczki
gość dziś i sex przy dzieciach w jednym pokoju ale widac autorce to nie przeszkadza , zal dzieci tylko x ha ha ha doczytaj :P

Gość gość
10.52----dokładnie!!! Przecież to życie gorsze niż w chlewie, jak zwierzęta pieprzyć się przy dzieciach!!! Aż się rzygać chce!!! I takie zero jeszcze ma czelność się odgryzać normalnym ludziom!!!

Gość gość
Autorko ignoruj obraźliwe komentarze. Jeśli rzeczywiście udałoby się Wam odkładać tą kasę z 500+ to widoki na większe mieszkanie już są. Ale mimo to przeglądaj ogłoszenia, nieraz ludzie chcą zamienić na mniejsze nawet bez wielkiej dopłaty, przeważnie ludzie starsi, którzy chcą mieć mniejszy czynsz. W każdym razie, życzę powodzenia i zdrowych dzieciaków :)

Gość gośćbliznaiczki
dalej pokazuj jaką jesteś debilką i jak nie potrafisz czytać ze zrozumieniem, no opowiedz coś jeszcze o sobie smiech.gif Wiedziałaś, że masz małą klitę i nie masz szans na nic innego o czym sama napisałaś i zafundowałaś sobie świadomie mini przedszkole smiech.gif BRAWO TY! x brawo Ja ! mam śliczne i mądre dzieci wkrótce czworo :P a ty poza owrzodzonym jezykiem nic wiecej dlatego tak ujadasz bu ha ha :P

Gość gośćbliznaiczki
gość dziś 10.52----dokładnie!!! Przecież to życie gorsze niż w chlewie, jak zwierzęta pieprzyć się przy dzieciach!!! Aż się rzygać chce!!! I takie zero jeszcze ma czelność się odgryzać normalnym ludziom!!! x to rzygaj . Duzo rzygaj to moze wreszcie schodniesz tłusciochu :P

Gość gość
tak, tak zrób sobie jeszcze piąte, a owrzodzoną to ty masz peezdę po tylu porodach :P

Gość gość
BUhahahaha!!!! Śliczne i mądre dzieci :D :D :D Na sto procent gnojone w szkole a będzie jeszcze gorzej! Sama pamiętam taką grupkę rodzeństwa w podstawówce, gnojeni na każdym kroku, nawet nauczyciele traktowali ich z góry, mądrzy rodzice machnęli sobie pięcioro dzieciaków w obskurnym mieszkaniu 35 metrów, strach było tam wchodzić :D No ale ciesz się dalej, "mądra" mamusiu, rób więcej dzieci, 4 to za mało :P

Gość gość
P R O W O :D

Gość gośćblizniaczki
gość dziś Autorko ignoruj obraźliwe komentarze. Jeśli rzeczywiście udałoby się Wam odkładać tą kasę z 500+ to widoki na większe mieszkanie już są. Ale mimo to przeglądaj ogłoszenia, nieraz ludzie chcą zamienić na mniejsze nawet bez wielkiej dopłaty, przeważnie ludzie starsi, którzy chcą mieć mniejszy czynsz. W każdym razie, życzę powodzenia i zdrowych dzieciaków usmiech.gif x niedawno własnie starsi Panstwo chcieli sie zamienic na mniejsze bez dopłaty ale mieszkanie całe do remontu . Cała kuchnia , lazienka , podłogi okna . wiec i tak kolejne minimum 50 tys potzrebne na remont

Gość gość
Autorko na co ty liczysz mieszkanie się nie rozciągnie, a kupić większego nie możesz. teraz jakoś to obleci ale wyobraź sobie, że masz 4 nastolatków w domu :o Każdy chce mieć jakiś kąt dla siebie do nauki, do odpoczynku, chce przyprowadzić kolege, koleżankę. W ogóle o dzieciach nie myślisz tylko je bezmyślnie płodzisz.

Gość gość
Boziu co to w ogole jest? Wy w realu tez tacy jestescie wredni? Dobrze ze zdecydowala sie na dziecko.ktos musi rodzic dzieci bo wyginiemy.A ze ma moeszkanie 2pokojowe i akurat bedzie miala 4dzieci to zadna patologia bez przesady...Odkladaj kase jak sie da i kupisz wieksze albo daj Ci boziu nawet dom.Gratuluje ciazy i zycze wszystkiego dobrego autorko.Super ze istnieja tacy ludzie jak Ty,a nie same tepaki dla ktorych posiadanie wlasnego pokoju dla dziecka jest wyznacznikiem normalnosci.Kibicuje Waszej rodzinie.Wszystkiego dobrego!

Gość gośćblizniaczki
gość dziś Autorko na co ty liczysz mieszkanie się nie rozciągnie, a kupić większego nie możesz. teraz jakoś to obleci ale wyobraź sobie, że masz 4 nastolatków w domu pechowiec.gif Każdy chce mieć jakiś kąt dla siebie do nauki, do odpoczynku, chce przyprowadzić kolege, koleżankę. W ogóle o dzieciach nie myślisz tylko je bezmyślnie płodzisz. x no tak bo pzryprowadzenie kolezanki do swojego pokoju to priorytet :P ha ha ha wole płodzic z nadwyzka niż nie płodzic jak ty bo nie masz z kim :P

Gość gość
Bo w dzisiejszych czasach liczy sie tylko co ludzie powiedza, co powiedza koledzy w szkole, co powie sasiadka itd. A muzulmanie mnoza sie na potege i niedlugo to wy szczekaczki bedziecie utrzymywac ich cale hordy, wiec dalej szczekajcie ze kobieta rodzaca 4 to patologia, a muslimy maja rzadko mniej niz 8 dzieci, nie pracuja i chca przejac Europe, a przy nastawieniu niektorych im sie to uda. Juz widze jak bedziecie pouczac ciapatych ze to obciach miec tyle dzieci :D :D :D

Gość gość
autorko!!!! dowiedz się czy twoje miasto nie ma lokali na zbyciu. Ja tak zrobiłam gdzy miałam urodzić drugie dziecko. Miasto 70tys, kupiłam od miasta lokal po eksmitowanej patoli w starym budownictwie gdzie właśnie zawiązała się wspólnota mieszkaniowa! takie lokale to kula u nogi dla miasta więc miasta się ich pozbywają! sprzedałam swoje dwupokojowe mieszkanie na blokowisku, 39m2 za 150.000zł, a od miasta kupiłam w fajnym miejscu, przy parku, mieszkanie w bloku z lat 50-tych, 4-pokojowe, 70m2 za 60.000 tak więc zostało mi jeszcze na remont z górką!! Stanęłam do przetargu w wyznaczonym terminie i udało się. Teraz budynek jest ocieplony, odmalowany, mamy nowy płot, opłacamy firmę dbajacą o czystość w obejściu i o zielen przy domu i czynsz mam mniejszy niż na tym zafajdanym blokowisku. Zorientuj się jak jest u ciebie!

Gość gośćbliznaczki
gość dziś Bo w dzisiejszych czasach liczy sie tylko co ludzie powiedza, co powiedza koledzy w szkole, co powie sasiadka itd. A muzulmanie mnoza sie na potege i niedlugo to wy szczekaczki bedziecie utrzymywac ich cale hordy, wiec dalej szczekajcie ze kobieta rodzaca 4 to patologia, a muslimy maja rzadko mniej niz 8 dzieci, nie pracuja i chca przejac Europe, a przy nastawieniu niektorych im sie to uda. Juz widze jak bedziecie pouczac ciapatych ze to obciach miec tyle dzieci smiech.gifsmiech.gifsmiech.gif x moze u ciebie liczy sie to co powiedza ludzie - mnie to wcale nie obchodzi - mój , moje dzieci , moja sprawa ajak chca to niech sobie pogadaja a wkrótce zapomna temat :P nie obchodzi mnie kogos szczekanie i kogos zycie - chyba ze wymaga pomocy

Gość gość
gośćblizniaczki dziś Nie obruszaj się tak. Taka jest gorzka prawda. Widzę, że żyjesz w samych skrajnościach albo rodzenie do upadłego albo skrobanki, albo gromada dzieciaków albo wyśmiewanie, że ktoś nie ma wcale bo nie ma z kim :o Normalna to ty nie jesteś. Mam dwoje dzieci i czteropokojowe mieszkanie tak wiem to zbrodnia, bo żeby być prawym trzeba mieć czworo, piecioro i najlepiej w kawalerce. Nie ma z kim gadać, Żegnam :o

Gość gość
Nie ma z kim gadać, Żegnam xx i tak nie mialas do powiedzenia nic poza wyzwiskami, wiec po co tu nawet wchodzilas?

Gość gość
gość dziś Bo w dzisiejszych czasach liczy sie tylko co ludzie powiedza, co powiedza koledzy w szkole, co powie sasiadka itd. A muzulmanie mnoza sie na potege xx Co mnie muslimy obchodzą i co mnie sąsiadki obchodzą? Nie mnożę się jak debil na potęgę, bo nie mam takiej ochoty nie dlatego, że patrzę na to co ludzie powiedzą, bo chcę też żyć sobą, a nie wyłącznie dziećmi, bo chce mieć normalną przestrzeń do życia dla dzieci i dla siebie. Teraz jeszcze zacznijcie wyzywać ludzi których dzieci mają własny pokój, a oni sami maja normalną sypialnię i nie śpią w "salonie" albo w kuchni. Całkiem was już porąbało :o

Gość gość
Lubie takie tematy ;) ale to prowo, autorka odpowiada glownie na wyzwiska, a jak ktos jej serio radzi to olewa i nie dopytuje. Nikt w takiej sytuacji by nie tracil okazji by pociagnac kogos za jezyk jak formalnie wyglądają te doplaty, licytacje itp.

Gość rozjana
no coz dopuki dzieci beda malutkie niech beda z wami w pokoju a pozniej no nie wiem wstawicie sobie kozetke do kuchni, tak zeby starsze dzieci mialy swoj pokoj a mlodsze swoj. tych mlodszych absolutnie nie powinniscie upchnac do starszych bo wiadomo starsze beda mialy swoje towarzystwo, chlopaka/dziewczyne. bede chcieli byc sami a nie z malym brzdacem w pokoju.

Gość gość
11.17----nic dodać, nic ująć. Niektórych już całkiem porąbało...

Gość gość
gość dziś powiedziałam tylko, że autorka nie myśli o dzieciach i bezmyślnie się rozmnaża. Jest to cierpka, nieprzyjemna ocena ale wyzwisk tam nie widzę.

Gość gość
Autorko 11.08 realnie ci radzi a ty nic? Żadnych pytań tylko odpisujesz na same wyzwiska hmmm.... MAM CIĘ TROLLICO PROWOKACJA!

Gość gośćbliznaiczki
gość dziś gość dziś powiedziałam tylko, że autorka nie myśli o dzieciach i bezmyślnie się rozmnaża. Jest to cierpka, nieprzyjemna ocena ale wyzwisk tam nie widzę. x pozegnałas sie i pzryszłas . zdecyduj sie :P

Gość gość
'Nie praktykuje skrobanek'-autorko , antykoncepcji też nie. Ja nie zamierzam Cię obrazać, ale współczuję dzieciom, zero intymności, zero miejsca, wieczny bałagan, głośno, zero spokoju, miejsca do nauki, to nie te czasy, gdzie w jednej izbie upychało się dzieci i żyją. Patologia, to odstępstwo od normy, a u Ciebie właśnie tak będzie, do tego wiecznie przemęczona mama, ojciec zaiwaniający z jęzorem na brodzie, bo prezerwatywy się nie chciało założyć. Zapytaj dzieci, czy cieszą się z faktu powiększenia rodziny i pomyśl, jak będą się czuły, gdy koledzy będą chcieli ich odwiedzić, gdy będą opowiadać o wakacjach, na które Wasze dzieci nie pojadą, bo ledwo na podstawy starczy, możesz teraz temu zaprzeczać, ale wiesz, że to dzieci najbardziej ucierpią przez Wasze nieodpowiedzialne zachowanie. Co do samego problemu, to możecie poszukać zadłużonego mieszkania i spłacać co miesiąc czynsz plus zadłużenie.

Gość gość
O, widzę że autorka już zaczyna się pluć, bo ktoś jej prawdę napisał. A to, że jedna jest gruba, a druga nie ma z kim dzieci robić. Sama jesteś przerażona własną głupotą, to zaczynasz atak, a to dopiero początek, bo palcem będziecie wytykani, wtedy staniesz i pokażesz język? bo to na twoim poziomie.