Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

JAK SIE NAZYWA TEN FILM ? WIE KTOS ?

Polecane posty

Gość gość

Heej moze to trudne pytanie ale pare lat temu ogladalam taki film i dzis nie wiem jak on sie nazywa , to jest cos w stylu "American Pie" pamietam tylko tyle ze to Ojciec przywiozl ojca do kumplaa czy do kuzyna na wakacje czy na weekend nie pamietam i oni zrobili taka misje ze ten kolega "zaliczy" panienke i robili rozne plany zeby on stracil dziewictwo i wogoole kurde nie wiem :/ panietam ze to byl taki dosyc 'zboczony' film ale i smieszny i wogole , moze ktos wie o jaki mi chodzi ??

Gość gość
nieee bo to bylo bardziej o mlodych chloapakch cos w stylu "nastolatkow" :P :D myslimy dalej ? :D

Wieczny Student - 1,2,3 Wszystkie części American Pie Córka Mojego Szefa Noc Kawalerów Mrówki W Gaciach Eurotrip "Stary, gdzie jest moja bryka ?" Jay i Cichy Bob 100 Dziewczyn i Ja Szalony Akademik

''amerykanskie ciacho'' Amerykańska dziewica, Króliczek, Podryw Na Głupka , Szalony weekend

Gość gość
hahah o jej ile tych filmow ze Ci sie chcialo heheh dziekii teraz widze ze mam zaleglosci i jest duzo filmow ktore musze obejrzec oczywiscie dzieki Tobie :D dziekuuje nie wiem czy jest tu ten o ktory mi chodzilo ale widze ze jest wiele "nowych" dla mnie :D dziekuuje :***

Spoczko :D wystarczy wpisać w wyszukiwarkę "zboczone filmy komediowe" :D 🖐️

Gość gość
kretynizm!!!

Sądzę, że zamiast oglądać kolejne durne filmy, powinnaś ten czas poświęcić na przeczytanie kilku książek. Twój styl wypowiedzi powala...