Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mamy jak dbacie o swoje ciało

Polecane posty

Gość gość

Jak w temacie, czyli jak dbacie o swoje ciało ale raczej pytam w sensie ćwiczeń, jedzenia niż kosmetyków. Cwiczycie regularnie? Macie na to czas? Ja staram się dbać o siebie i formę regularnie pływając (2-3 razy w tygodniu), w zasadzie nie używam samochodu, chodzę dużo piechotą, i 2 razy w tygodniu ćwiczę w domu z ciężarkami bo nie lubię siłowni. Nie narzekam na swoje ciało. Jest ok. Dzięki pływaniu nie mam cellulitu. Mam 34 lata i chyba dobrze się czuje sama ze sobą. Mam 175 cm i ważę 57 kg

Gość gość
Ja przed ciążą chodziłam na siłownie,treningi boksu,chodziłam na długie spacery i biegałam co drugi dzień. Zdrowe odżywnianie to podstawa. Teraz gdy jestem w ciąży pływam raz lub dwa razy w tygodniu oczywiście jeżeli dobrze sie czuje bo z tym różnie bywa. Przed ciążą ważyłam 42 kg ,teraz mam już 7,5 kg na plusie aczkolwiek po porodzie szybko zrzuce :)

Gość gość
Ja ćwiczę codziennie w domu, na siłowni albo na zajęciach fitness. Oprócz tego biegam, ale ostatnio rzadko mi się chce. Może wraz z przyjściem wiosny bardziej się zmobilizuję.

Gość fitja
ojej, same fitneski :) I bardzo dobrze. Ja sporo spaceruje, staram sie troche cwiczyc. Gorzej z jedzeniem - jakoś wszystkiego mi się chce. A wieczorem masuje sie podczas kapieli szorstka rekawica i wklepuje ujedrniajace/wyszczuplajace/antycellulitowe cuda. Teraz na półeczce stoi www.happybabby.pl/swiat-mamy/pielegnacja-ciala/kremy-wyszczuplajace-i-ujedrniajace/tolpa-dermo-body-mum---krem-ujedrniajacy-brzuch-uda-posladki-50-ml,p14423 Szczegolnie brzuszek go potrzebuje;)

Zanim zaszlam w druga ciąże duzo spacerowalam z córką i wieczorami chodziłam na silownie powietrzna pod domem. Po porodzie planuje zajęcia fitness

przede wszytskim ćwiczenia i zdrowa dieta, dodatkowo staram się dbac o ciało, teraz np, mam z bielendy badajze slim cellu corrector, to ujędrnia mi ciało i nawilża lepeij niż niejedn balsam, czas także robie sobie masaże i kapiele w olejkach

Dokładnie, zdrowa dieta i ruch najważniejsze :) Oprócz tego używam peelingu kawowego i też mam preparat z bielendy z tej serii slim cellu corrector, one w połączeniu dobrze radzą sobie z cellulitem i ujędrniają ciało

Gość gość
Ta seria antycellulitowa z Bielendy to chyba coś nowego? Jakie preparaty wchodzą w jej skład i gdzie je można dostać, bo w rossamnnie jest nowa oferta, ale Bielendy nie widziałam.

Gość gość
Spadaj z te reklama

Gość gość
Mam dziecko, nie mam rozstępów, 158 cm wzrostu, 46 kg. Nie ćwiczę, tańczę okazjonalnie :D smaruję się zwykłym balsamem nawilżającym. Nic mi nigdzie nie zwisa, ciało jędrne i gładkie :)

Gość gość
14.49 pogadamy za pare lat. Moja bratowa tez tak mowila a teraz ma 35 lat i WSZYSTKO jej zwisa. wygląda ohydnie

Gość gość
hehe żal dupkę ścisnął ? :D taka genetyka kochana, nic mi nie będzie zwisać :) mam 32 lata wystarczy zdrowo jeść i prowadzić normalny zdrowy tryb życia. Jak się za 20 lat pomarszczę to też się przejmować tym nie będę, wiek ma swoje prawa :) narazie jestem zgrabna i powabna i nie zanosi się na zmiany :)