Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

wyjdę za mąż z rozsadku

Polecane posty

Gość gość

Właśnie tak postanowiłam. Więc jeżeli jesteś majetny, samotny, kulturalny wobec kobiet to się tu odezwij. Wiek do 55l. Ja mam 40, niebrzydka, czuła, wierna, rozwodka z jednym dzieckiem starszym.

Gość gość
Wymagasz wiele a dajesz siebie czyli "rozwódkę" zapewne z marnymi dochodami i wykształceniem a do tego jeszcze z bachorem na karku. Myślisz że znajdziesz wielu amatorów?

Gość gość
gość dziś słowo "zapewne "wszystko mówi czyli to, że nic nie wiesz a bijesz pianę. Po 30-ce większość ludzi ma tam jakaś przeszłość a autorka nie napisała, że ma być kawalerem bez zobowiązań.

Gość gość
Czyli wiemy: rozwódka z bachorem. Wiekowa. No to pochwal się ile zarabiasz i jak mieszkasz. Domek, mieszkanko? Autko jakieś masz?

Gość gość
Jestem dość majetna. Wykształcona. No i zależy mi na nie obniżaniu standardu życiowego. Poza tym nie wierzę w miłość A zwłaszcza w tym wieku i po przejściach. Więc jeśliby znalazł się mężczyzna o odpowiednim statusie materialnym i byśmy się darzyli sympatia to bym za niego wyszła. A dlaczego małżeństwo ktoś zapyta. Bo dla mnie to stabilizacja.

Gość gość
Mało jest takich amatorów.

Gość gość
Podbijam temat; )

Gość gość
Podaj email

Gość gość
Podaj. Ja tez jestem zainteresowany. Hubert

Gość gość
O proszę już się cebulaczki biedaczki oburzyly, a wy co z siebie dajecie przepraszam bardzo?? Chcecie miec darmowy regularny seks,ladna i wierna zone , ogarniety dom, dziecko które rodzi i wychowuje kobieta a sami co?? Malo ktory z was jest dobrym i przystojnym kochankiem, majetnym (podział rol jest niezmienny i tu nie ma ulg) i inteligentnym kulturalnym czlowiekiem.

Gość gość
Ludzie ogarnijcie się. Nic wam nie pasuje. Ja mam 38 lat,panna ,bez dzieci,szczupła,niebrzydka,-to jakiego "haka" macie na mnie? Rozwodka-zle,dziecko też źle. Co za ludzie.

Gość gość
A może rozwódka bo mąż był pijakiem albo zdradzał?Różnie się układa w życiu.

Gość gość
13:23 Jak 50 kg na 163 cm to dużo, to nie wiem.Może zagustuj w anorektyczkach :/

Gość gość
jestem kobieta będzie ci ciężko o dobry egzemplarz, ale szukaj.

Gość gość
Nie słuchaj autorko,nie zostaniesz sama. Dużo kobiet po rozwodzie znajduje nowego partnera.Z kolei dużo bezdzietnych panien nie może takowego znaleźć.Nie ma reguły.A zlosliwosciami Się nie przejmuj.To jacyś zakompleksieni i nieszczęśliwi ludzie piszą.Szczęśliwy i zadowolony człowiek nie pisalby takich przykrych rze zy,bo po co?

Gość gość
X yhy :D Niom.I z porażającym intelektem :D

Gość gość
Mogę poznać kogoś wszędzie, również w Internecie. Nie martwię się beznadziejnym odpowiedziami. Maila dla zainteresowanych podam wieczorkiem.

Gość gość
Skoro jesteś majętna, masz dziecko etc. To po co ci jakiś strup "z rozsądku" jaki to w takim razie rozsądek???

Gość gość
Wyjdz za mąż z miłości z dodatkiem rozsądku .Sama miłość nie wystarczy . A sam rozsądek,aby zawrzeć małżeństwo to słaba podwalina.

Gość gość
Po co mi mąż? Bo nie chce samą być na starość. Bo razem jest łatwiej i przyjemniej żyć. Sprawy związane z majątkiem można uregulować notarialnie zeby nie miec klopotow. Oczywiście sam rozsądek nie wystarczy jako podwalina małżeństwa, więc jakąś nic sympatii chciałabym poczuć :)

Gość gość
Podbijam