Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

pytanie tylko do mezczyzn za 100pkt

Polecane posty

Gość gość

Czasami na ulicy widzę parę trzymającą się za rękę, facet niczego sobie, a czyma za rękę taka gruba ropuchę, z tłustymi, klakami brzydka, i widzi w niej cały świat, a piękne kobiety niektóre są samotne np. ja. Faceci czym się kierujecie wybierając materiał na żonę, bo widzę ze i te brzydkie maja szanse na za maz pójście a czasami jak jest ładna i mila kobietka to nikt jej niechce, od czego to wszystko zależy???? piszcie

Gość gość
powód jest prosty mężczyźni boją się takich podrywać bo mają zbyt wygórowana wymagania co do mężczyzn a takie zazwyczaj zdradzają mają bogata przeszłość seksualna

Gość gość
Przeczytaj to co napisałaś i sama się zastanów

podrywanie kobiet to jest wytwor cywilizacji, nie naturalne nawiazywanie relacji, tysiac lat temu podrywali tylko ci co potem g****ili, dzisiaj za g**** idzie sie do pierdla

Gość gość
moze miec fetysz a moze sie sparzyl na tzw ladnej ladna laska to ryzyko zdrady a zaden facet tego nie chce

Gość gość
normalni wolą przecietne czy brzydkie bo u takich mają szanse a te *****cze, przystojniaki podrywają piękne kobiety dlatego trudno jest wam znaleść porządnego faceta

Gość gość
no ja nikogo nie zdradzam jak już poznam faceta a dlaczego się mnie boja pytanie jak nie gryzę?? przecież sami często mówicie ze chcecie zadbana ,no i jestem zadbana na swój sposób, a jednak i te z tłustą dupa i tłustymi klakami większe maja powodzenie dlaczego??

Gość gość
Nie hejtując- niezła samoocena ;) A odnośnie Twojej wypowiedzi, na świecie są jeszcze poważni dżentelmeni, którzy niekoniecznie lecą na wygląd, bo piękniejszy jest dla nich charakter, a nie śliczna buźka i wubujałe ego. Poza tym wszystko zależy od gustu. Każdy facet ma swój wymarzony ideał w głowie, ale serce nie sługa i może wylądować na ślubnym kobiercu z całkowitym przeciwieństwem swojego nierealnego zazwyczaj ideału. Pozdrawiam, mężczyzna, 3 lata po ślubie z kobietą absolutnie przeczącą ideałowi z liceum. ;)

Gość gość
gość dziś atrakcyjne chcą tylko przystojniaków boją się odrzucenia dlatego kobiety nie mogą trafić

Gość gość
ja jestem atrakcyjna nie mam wygórowanych wymagań i księcia nie szukam, jestem ładna, mila ,zadbana ,to czemu mnie nikt niechce co ???

Gość gość
boją się odrzucenia, będą zazdrosni o ciebie bo będą co chwile za tobą się oglądać

Gość gość
atrakcyjne wymagają bardzo przystojnych a przecietniaki nie mają u takich szans

Gość gość
spotkać porządnego i przystojnego to jak trafić szóstke w totka masz odpowiedź

Gość gchcblbjhjgjvgxnvc
Sztuka jest byc ladna, zadbana kobieta ale sie z tym nie obnosic autorko! Skromnosc i naturalnosc a nie milion samoyebek na fejsie i takie wypowiedzi jak Twoje... J.w. przeczytaj swoja wypowiedz ze zrozumieniem i deczkiem samokrytyki to sie domyslisz.

Gość milusi i  i
byłem kiedyś z naprawdę piękną kobietą , zdarzało się że inni faceci wchodzili w latarnie lub autem wjeżdżali na krawężnik . wyglądała super , lecz po kilkudziesięciu zaczepkach facetów nie dała rady i nie oparła się jednemu z adoratorów, które ją po chwili rzucił . rozstaliśmy się , teraz mam kobietę , która też mi się bardzo podoba ale już innym się tak nie podoba :) piękne kobiety są tylko na chwilę :/

Gość gość
jestem skromna i naturalna, nie maluje się, zbyt mocno ,oglądają się za mnie faceci na ulicy, mimo to wciąż sama to jaka ja mam być? przecież nie lubicie tapet na twarzy? czy piękne kobiety zadbane ,mile maja jakakolwiek szanse u was??

Gość gość
Proste, piękne laski mają wymagania, a taka ropucha godzi się na wszystko, więc facetowi to odpowiada.

Gość gość
pa jakie tera wszystkie dobre:-P to krora wyjdzie zamnie:-D :-P ?

Gość gość
Możliwości. 1. Kiedyś była ładna ale po ciąży utyla. No cóż k*******. Dla dobra dziecka. 2. Jest gruba ale robi loda najlepiej ze wszystkich. Do tego uległa i posluszna. 3.Tylko tobie się wydaje ze jesteś ładna. Ja mam kobietę która wszyscy uważają za łaskę a jak dla mnie to przeciętna.

Gość gość
O kurcze teraz ciężko znaleźć takiego faceta. A z tym makijażem to jak jest? Zero czy jednak widoczny ale bez przesady? Obejrzycie się najbardziej za taka co ma szpilki na nogach ?

Gość gość
każda kobieta wymaga modela do związku dlatego nigdy w związku nie byłem

Gość gość
Też tego nie rozumiem Autorko. Ja sama jestem ładna i wcale nie wredna, wcale nie puszczalska, wręcz przeciwnie, a miałam do 30tki pecha do facetów, żaden się nie oświadczył, nic. A wcale wybredna nie byłam bo moi ex to nic specjalnego. I też mnie dziwi bardzo jak czasem wejdę na fejsa i widze profil jakiejś naprawdę brzydkiej kobiety, z nadwagą, ale za mąż wyszła, a mąż całkiem całkiem. A tyle się mówi, że faceci to wzrokowcy, ale chyba nie w każdym przypadku. Ale teraz po 30tce już się tym nie przejmuję, doceniam swoją samotność.

Gość gość
czyli pozostaje czekać do wieczności, bo lubicie puszczalskie tak ? chociaż ze ładna miska jeść nie daje, przecież faceci to wzrokowce to co ma zrobić piękna kobieta żeby zwróciła na siebie uwagę? czy założyć klub dla singielek?

Gość gość
dlaczego wy mężczyźni boicie sie pięknych, zadbanych, kobiet, a sami mówicie musi być zadbana i musi mieć to soc w sobie czyli co takiego??

Gość gryfny
przyczyn może być wiele, jest stare powiedzenie , zanim ożenisz się z kobietą to popatrz , jak wygląda jej matka , czyli przyszła teściowa , teraz absztyfikantka jest szczupła i wygląda pięknie i ponętnie z długimi włosami na białej poduszce w czasie igraszek miłosnych ale za 10 - 15 lat ta dzisiejsza absztyfikantka zacznie przypominać swoim wyglądem swoją matkę , która dzisiaj wygląda jak potwór i jest upasiona, utyta , wygląda jak pasztetowa i piorun strzelił w miotłę , czyli w jej włosy , 99 procent, że tak będzie wyglądać absztyfikantka za 10 - 15 lat, czyli wyglądem i ubiorem upodobni się do swojej matki ! a odnośnie facetów, którzy są szczupli, wysportowani , z klasą i gentelmani na każdym kroku to w dalekiej rodzinie znam kilka takich przypadków , na przykład kuzyn z dalekiej rodziny , przystojniak z wieloma pomysłami na życie i z dużego miasta nagle zaczął przyjeżdżać na zabitą dechami wieś, gdzie tam wrony zawracają i śmierdzi zgniła kapusta na polach ale co weekend przyjeżdżał do Eli , wszyscy się dziwili , jego koleżanki i kumple z wojska , o co biega Max , przecież ta Ela wygląda jak ogromny kartofel, jak pasztetowa, jak baleron jest gruba i puszysta i dodatkowo się jąka i przy jąąkaniuuu nie potrafi sklecić jednego zdania , co jest Max ? a Max czuł , że Ela i tylko Ela , ponieważ Ela była bardzo pracowita oraz swoimi pomysłami na życie 'strzelała' natychmiast , jąkając się podpowiadała Maxowi , ten wariant , tamten pomysł , Ona 'szyją' a On 'głową' i zaczęli działać na wsi zabitej dechami , Max chciał się sprawdzić na wsi , jako chłopak z miasta a Ela podpowiadała , już jako małżeństwo wzięli kredyt z banku , Max sam wyprodukował pustaki , wybudowali jeden kurnik, potem drugi i kolejne oraz szklarnie , dzisiaj są milionerami, producentami , zatrudniają ok. 50 osób ze wsi i Max wie o tym doskonale, że Ela wszystko dopilnuje w czasie produkcji i nikt nie będzie głodny , ciuchy i inne ubrania nawet dla pracowników będą wyprane i wyprasowane a Max nawet nie ma czasu aby łazić pokątnie i szukać przygód i wieczorem jąąkającą żonkę przytuli ! Mądry facet właśnie szuka takiej żony , pracowitej , a 'laska' , która ciągle woła do faceta 'daj bo jestem piękna' to jest tylko na jeden raz i koniec !

Gość goscinieccc
uroda to nie wszystko i czesto ludzie rozumieja to juz po czasie jak jest juz za późno. ja własnie ożeniłem sie z taka piekna sliczna urodziwa laska. do dzis wizualnie jest przepiekna osoba. szczupła , ciemna cera, czarne wlosy, miska C ... moj ideał.... cóz z tego jak nie idzie sie z paniusia od jakiegos czasu dogadac. poza uroda nic wiecej, pusta lalka w srodku, bez hobby czy zainteresowań. zamienił bym ja dzis bez wahania na najwiekszego paszteta z ktorym miło mozna spedzic czas, pogadac, wyjsc na spacer czy romantyczna kolacje a nie na piwsko do knajpy. dzis juz wiem ze nic mnie z ta osoba nie łaczy poza dwójka małych dzieci.... ehhh gdyby nie to. powrót do odmu i samo patrzenie na tego pustaka to katorga. i pomyslec ze czeka mnie udawanie szczesliwego przez minimum 17 lat . jak dzieciaki dorosna to sie zwijam.

Gość gość
Bo to jest tak, że prawie zawsze jak kobieta jest powyżej przeciętnej to są z nią prawie same problemy, tu źle oddech weźmiesz, tam powiesz coś nie tak na randce, odrzucają za byle co co sobie ubzdurają, ja jestem przystojny, kulturalny, dbam o higienę i czasami byłem odrzucany po którejś randce za sam nie wiem co, bo kto te idiotki zrozumie, że laska przychodziła na pierwszą randkę, drugą, trzecią, na czwartej były pocałunki, na piątej więcej pocałunków i intymności, na szóstej fochy, na siódmej konstatacja, że mamy się nie spotykać, chore, chaotyczne wymówki, pokręcony, nielogiczny tok rozumowania wszystkich kobiet, pryncypialność, czepianie się szczegółów, może Cię kochać na zabój, a po długim czasie strzelić śmiertelnego focha za żart, który jej się nie spodobał i odejść, albo dlatego, że coś powiedziałeś. Kto sobie będzie głowę, jakimiś związkami zawracał. Jak faceci podchodzą i zagadują to w każdym widzą jakąś wadę i za nią dyskwalifikują. Żeby się dało wyżyć z kobietą, tak by była zadowolona z relacji to trzeba by rozpisać algorytm na dwudziestu tablicach, pięćdziesięciu tysiącach kartkach papieru i na czterech twardych dyskach o pojemności 500 gb każdy.

Gość gość
czyli jednym słowem mile ładne dziewczynki nie maja szans u was tak ,trzeba być zołzą ,tak jak w tek książce dlaczego mężczyźni kochają zołzy?, i stosować się do tych wszystkich podpunktów w książce ,książkę przeczytałam i nadal nic.