Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ExStudentka94

Mieszkam w akademiku nie będąc przy tym studentką, mogę mieć przez to kłopoty?

Polecane posty

Gość ExStudentka94

Sytuacja ma się tak - całe wakacje zbierałam owoce za granicą i trochę zlałam naukę, przez co zawaliłam wrześniowe poprawki. Pojechałam normalnie na studia do akademika z nadzieją, że jeszcze uda mi się to poprawić w październiku, ale niestety się nie udało, zawaliłam II rok. Jednak nie miałam ochoty wracać do domu i mieszkać z rodzicami, więc znalazłam sobie w miarę dobrą pracę. Nie zarabiam wprawdzie dużo, ale stać mnie na samodzielnie utrzymanie się bez zapomogi od rodziców, trochę wspomagam się kasą zarobioną w wakacje. Mieszkam w najtańszym akademiku i płacę lekko ponad 300 za miesiąc. I właśnie boję się, że mogę mieć potem przez to problemy... Ciężko znaleźć tak tanią stancję. Do tego od akademika mam dobry dojazd do pracy i nie jest do zbyt daleko. No i oczywiście brak opłat za prąd, wodę itd. Przelewy robię normalnie na to konto co wcześniej i dochodzą. Myślałam, że w nowym semestrze kierowniczka może mi zwrócić uwagę, ale póki co nic się nie dzieje i mieszkam sobie dalej. Wie ktoś, czy nie będzie z tego żadnych konsekwencji?

Gość gość
tak

Gość gość
up

Gość gość
Nie wiem jak to jest, ale wydaje mi się, że po kilku miesiącach mogą się kapnąć. Wtedy mogą naliczyć ci do zapłaty różnicę pomiędzy ceną dla studenta, a nie studenta od dnia jak nie jesteś studentką. Radziłbym ci szybko coś znaleźć i wyprowadzić się, licząc na to że po czasie nikt nie będzie wnikał w to do kiedy byłaś studentką.

Gość patryklesn
Cześć, szukasz konta które jest darmowe ? Chcesz trzymać na nim pieniądze, a nie chcesz za nie płacić ? Zapraszam w takim razie do otwarcia konta student w banku millenium. Jeśli nie wierzysz mi w to co tutaj napisałem, proszę wejdź w te link i przeczytaj umowę. https://polecam.bankmillennium.pl/?id=182189 Dzięki płacenie Blikim możesz nie marnować czasu i nosić katy na pay pass przy sobie. Wystarczy posiadać telefon z internetem i dzięki temu płacić za zakupy. To takie proste ! Nie musisz bać się kiedy ktoś ukradnie twój telefon, ponieważ aby nim zapłacić trzeba go zaakceptować wpisaniem kodu. Jest to bardziej bezpieczne od pay passa.

Gość patryklesn
a może jakaś studentka chetna na sponsoring?