Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Samotne matki czesto sie pytaja dlaczego nikt ich nie chce. Odp jest prosta

Polecane posty

Gość gość

Bo zaden ogarniety mezczyzna nie chce by cudze obce geny panoszyly mu sie po domu i przerzeraly jego dochody z lodowki.

Gość gość
dla prostaka wszystko jest proste. Szczególnie kiedy z ortografia leży i kwiczy.

Gość gość
17:22 ale ma racje ;)

Gość gość
To ja napiszę poprawnie jak do cielaka - nikt nie chce być wiecznie "tym trzecim" ponieważ właśnie tak samotne matki traktują nowego partnera. I nikt nie chce żeby po związku pętał mu się dochodzący "tatuś" który wtyka nos w wychowanie dziecka z którym on mieszka.

Gość gość
Prawdziwy mezczyzna nigdy nie zwiaze sie z samotna matka bo nie bedzie chcial lozyc kasy na cudzego bachora z cudzymi genami. Nie oszukujcie sie ale jak to sobie wyobrazacie? Oddzielna pulka z jedzeniem w lodowce dla znajda? Rozliczanie ile znajduch wody w miesiacu zuzyl? Za wakacje paliwo do samochodu tez matka znajda oddzielnie placi? Juz to widze...

Gość gość
znajducha to ty masz w chałupie i udajesz głupiego, że to twoje, choć wszyscy dookoła znają prawdę i się z ciebie śmieją :D

Gość gość
I jeszcze licznik elektryczny do pokoju znajda zamontowac a po co faet ma placic za prad dla nie swojego dziecka? Skoro kobiety twierdza nie szukaja tatusia to powinny bez problemu pojsc na taki uklad 100% kasy na znajda placi ta samotna mamusia i biologiczny tatus a jesli samotna mamuska ma dziecko z nowym facetem to placa oboje po rowno na swoje i koniec, ale ktora sie na to zgodzi... przeciez wiadomo ze one chca by obcy facet lozyl na cudze geny.

Gość gość
a jak ludzie adoptują dziecko to też są obce geny moim zdaniem nie ma różnicy czyje geny ale kto wychowuje

Gość gość
18:41 jeszcze nie mam dzieci :) a jak bede mial to przy kazdym robie testy na ojcostwo ;)

Gość gość
Autorze! Najpierw opanuj pisownię j.polskiego, bo widać, że w szkołę kamieniami rzucałeś...

Gość gość
18:43 taąaaaaa

Gość gość
18:43 twoim wiekszosc nie adoptuje i chce wychowywac swoje.

Gość gość
Ciekawe na ilu z was frajerów dzieci jakiś inny frajer mówi znajduch. Nie będziecie p******ic, zdradzać, będziecie facetami z jajami to i tych jak piszecie znajduchów nie będzie

Gość gość
18:54 na mnie zaden nie mowi ;) ale na dziecko mojej matki juz tak ;)

Gość gość
No co tam samotne mateczki w koncu ktos napisal prawde hehe :D

Gość gość
Ja nie rozumiem dlaczego te samotne matki tyle uwagi przyciągają i tyle emocji powodują skoro sa takie niechciane to po co sie nimi w ogóle interesować?

Gość gość
19:25 bo: 1) wkurzaja swoim zaklamaniem (w sensie ze nie szukaja tatuska i bankomatu a pozniej w praktyce wychodzi ze jednak tak) 2) lubie prowokowac emocjonalne dyskusje :D

Gość gość
Mój znajomy się ożenił z kobietą z dzieckiem. Nie wiem co mu odbiło.

Gość gość
Z ortografią jesteś gościu na bakier, ale racje masz :) aż oplułam monitor jak przeczytałam wpis o oddzielnej półce w lodówce dla znajducha :D

Gość gość
ja się strasznie boję żeby mój syn nie związał się czasem z jakąś dzieciatą, to dla mnie byłoby okropne.Życie teraz takie ciężkie, oszczędności trzymamy a później chowaj obcego bachora, masakra :O

Gość gość
Ja uważam, że przyczyna faktycznie jest prosta. Samotna matka na starcie jest w gorszym położeniu więc musi nadrabiać czymś innym. PRzede wszystkim uroda, atrakcyjność itd. A wiadomo jak to po dziecku. Często kobiety tracą na atrakcyjność i to że mają większe piersi bo utyły to żaden handicap. Kolejna sprawa to samodzielność, przebojowość, pozycja na rynku pracy. I także tutaj z racji dziecka rzadko trafia się odpowiednia osoba. Dlatego mają problem, bo ciężko być partnerem dla kolejnego wybranka, a szukają zwykle przede wszystkim człowieka z pewną pozycją. A takowy szuka kobiety równej sobie, a nie takiej którą będzie musiał ciągnąć przez życie. Dlatego kobiety pracujcie i dążcie do samodzielności finansowej.

Gość gość
Przyczyna jest dokladnie taka jaka opisal autor zaden normalny mezczyzna nie chce wychowywac cudzego dziecka.

Gość gość marza
Ludzie opanujcie sie czemu nazywacie dzieci bachorami znajduchami. Gosc 19.48 sama jestes matko a tak brzydko piszesz o dzieciach. Co wam zrobily dzieci samotnych matek ze tak je obrazacie?

Gość gość
nikt tu ich ni obraża, przecież nieślubny dzieciak to bachor w czym masz problem?

Gość gość
20:08 bo maja te same patologiczne geny co ich rodzice. Nara.

Gość gość
ja nie wiem jak to jest, ale jeszcze w zyciu nie widzialam długo samotnej matki, za to singielek bezdzietnych jest w 3 i troche, dlaczego?

Gość gość
śmieszą mnie te samotne matki , dwoje dzieci każde z innym ,potem kilku fagasów a teraz znowu sama ha ha no ale na balety co sobota trzeba iść

Gość gość marza
Jak nieslubne dziecko bachor to slubne tez. Wcale nie sa gorsze niz dzieci z malzenstwa.

Gość gość
nieślubne to bachory nazywamy rzeczy po imieniu a ty sie frustrujesz bo pewnie sama sobie narobiłas i nie wiesz który tatuś czyj

Gość gość marza
Jestescie bez serca dla tych dzieci