Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Samotne matki czesto sie pytaja dlaczego nikt ich nie chce. Odp jest prosta

Polecane posty

Gość gęść
Czytam to i aż sama nie wierze co widzę Jestem matka takiego ,,znajducha" i to samotna Strasznie jesteście niesprawiedliwi Zycia jeszcze nie znacie a gwarantuje ze jeden z drugim i druga poznacie i to boleśnie czego dla opamiętania szczerze zycze Jak PRAWDZIWY mężczyzna dojrzały inteligentny spotyka kobietę z dzieckiem i ja pokocha to morzecie być przekonani ze potrafi dla takiego dziecka serce otworzyc i portfel tez w razie potrzeby Tworzą rodzine i stare powiedzenie sie tu świetnie sprawdza ,,Nie ten co splodzil a co wychowa jest ojcem"Naprawde być tak ograniczonym człowiekiem jak autor to życie musi być Twoj***ardzo ciężkie

Gość gość marza
Gosc 21.23 twoje dziecko jest wspaniale. Nie pzwol by ktos mu dokuczal dlatego ze sama go wychowujesz. Z przykroscia stwierdzam ze wielu ludzi jest chorych z nienawisci. Zycze duzo szczescia tobie i twojemu dziecku.

Gość gość
,,Nie ten co splodzil a co wychowa jest ojcem" to wam pasuje, prawda? najpierw d*******y tępemu macho "bo misiu taki męski" a później szukać frajera na którego wcześniej nawet byście nie splunęły żeby wam wychował i wyżywił

Gość gość
żałosne ile tu tr)oli znam takie rodziny i są szczęśliwe , jeśli komuś się nie udaje to są inne przyczyny niż te co autor napisął

Gość gość
Up

Gość gość
Pocieszajcie sie dalej tymi klamstwami samotne patologiczne matki ;)

Gość gość
Kretynie z pierwszej strony BEKART to jest nieslubne dziecko, bachor to niegrzeczne dziecko, chciałeś zabłysnąć ale nie wyszło

Gość gość
13:00 i tak wiadomo ze chodzi o znajducha wiec sie tak nie pluj. :)

Gość miła jak zawsze
no właśnie tez chciałam sprostować;) nieślubne to bękart;) niegrzeczne bachor ale to pewnie bezdzietna wykształcona napisała :D

Gość gość
Wdowa też jest samotną matką ale wygodniej wam tego nie zauważać bo przecież uważacie że każda samotna matka to dajka która się wypięła po pijaku w klubowym kiblu tępemu osiłkowi.

Gość gość
jeśli autor swoje dochody topi w lodówce, to nie wróżę mu długiego i owocnego związku :D

Gość gość
,,Nie ten co splodzil a co wychowa jest ojcem" to wam pasuje, prawda? najpierw d*******y tępemu macho "bo misiu taki męski" a później szukać frajera na którego wcześniej nawet byście nie splunęły żeby wam wychował i wyżywił x prostaczek z Ciebie kochanie

Gość gość
Jak są bardzo ładne ale mają dziecko to facet przymknie oko i przygarnie samotną matkę z dzieckiem. Sama znam taką jedną ale panna tak 9/10, naprawdę śliczna ma jakiegoś fagasa, który utrzymuje ją i dziecko. Ona sama nie pracuje.

Gość P123456
Nieprawda.Ja nie mam dzieci więc teoretycznie nie powinna mieć problemu że znalezieniem partnera. Kobiety bez dzieci maja więc takie same szansę jak te z dziećmi.

Gość gość
14:57 a ja tez znam laske 9/10 dzieciata z ciapatym i nikt jej nie chce :)

Gość gość
ale sie plujecie co za róznica bachor czy bękart nazywajcie sobie jak chcecie i tak wiadomo że chodzi o znajducha :D

Gość gość
Takie wypowiedzi, chamstwo i wzajemne obrazanie powinno byc zabronione a wrecz karane w internecie. Wlasciciele tego portalu powinni interweniowac i wrecz zglaszac taka patologie!

Gość gość
żaden mężczyzna nie wezmie sobie kobiety z obcym bachorem, nikt niechce pracować na obce geny, to musiałby być ale dobry egzemplarz i te samotne matki niech się modla o taki dobry egzemplarz, ja jestem sama i bez dziecka i nikt mnie niechce, a co dopiero gdybym byla z dzieckiem

Gość gość
16:27 No nie wiem.Mam w otoczeniu 3 byłe samotne matki i każda jakoś znalazła odpowiedzialnego partnera, bo byli "tatusiowie" zmyli się jak przyszło co do czego.

Gość gość
17:12 nie wiedzialem ze az tylu frajerow jest to zdumiewajace.

Gość gość
A co do "frajerów" -pamiętajcie "macho" że w Polsce 5 %(w UK 12-15% ) tatusiów nieświadomie wychowuje nieswoje dziecko ...Dane dla Polski dla dzieci do 7r.ż. Dlatego pamiętajcie że istnieje nie tak mała szansa (wg innych badań już 8% w PL ) że to właśnie WY wychowujecie "znajducha" dopatrując sie w nim podobieństw i pękajac z dumy jakie to udane dziecko macie ...tak tak proszę państwa . W każdej polskiej szkole w klasie 7 latków na wywiadówce siedzi tatuś -rogacz który dba o nieswoje dziecko co njamniej jeden proszę państwa ...W KAŻDEJ klasie i od tego proszę zacząć zanim zaczniecie hejt na samotne matki .

Gość gość
a jakie macie zdanie na temat wdów które mają małe dzieci też są samotnymi matkami te dzieci też są znajduchy czy bachory

Gość gość
Tylko kanalia bo tym jest autor na małe dziecko mówi bachor.

Gość gość
Tyle fajnych, wolnych laseczek, żeby brać babe z bachorem to trzeba mieć chyba downa

Gość gość
Jesteś zwykłym kanalią która na małe dziecko mówi bachor.

Gość gość
18:33 ojejku jej, straszne

Gość gość
"A co do "frajerów" -pamiętajcie "macho" że w Polsce 5 %(w UK 12-15% ) tatusiów nieświadomie wychowuje nieswoje dziecko ..." i to pewnie dobrze świadczy o kobietach, prawda? Facet frajer - możliwe. Ale jak nazwiesz wobec tego taką kłamliwą qr...ę? życiowozaradna?

Gość gość
To ze takiej kobiety nie chcecie nie oznacza odrazu ze macie prawo wyzywac niewinne dziecko. Co ono Wam zrobilo?? Jestescie kanalimi wszyscy i tyle.

Jestem autorem tego tematu i zakladajac go mialem na mysli puszczalskie imprezowe lafiryndy ktory stukaly sie z bad boyami piotrusiami panami itd. Ale faktem jest ze wdowy z dzieckiem i po g****ie tez bym nie wzial z dwoch powodow: 1) zdecydowanie wole dziewice 2) wole miec swoje dzieci a nie karmic cudze!

Gość gość
Ja wlasnie podziwiam i ogromnie szanuje PRAWDZIWYCH MEZCZYZN, ktorzy sa w stanie pokochac nie swoje dziecko i stworzyc mu dom. Bo Wy co tu plujecie jadem do prawdziwych mezczyn sie nie zaliczacie.