Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Samotne matki czesto sie pytaja dlaczego nikt ich nie chce. Odp jest prosta

Polecane posty

Gość gość
Zreszta prawik-autor tematu nie zalicza sie nawet do kategorii nawet pol mezyczny bo nigdy sexu nie uprawial.

Gość gość
Juz wiem autora tekstu- odwiecznego prawika nawet samotne matki nie chca. hehe dlatego po nich jedzie. DNO DNA

Gość gość
Wszystkie dzieci samotnych matek to znajdy i bekarty?? Nawet te urodzone podczas trwania małżeństwa?? Ciekawe teorie. Co wam te małe dzieci zrobiły? Później wszyscy zdziwieni, że tyle przemocy w szkole jak mamusia i tatuś o obcych dzieciach, nie znając ich historii i sytuacji wypowiadają się w ten sposób. Nie znacie życia WCALE, skoro dla was matka dbając o dziecko, będąca niekiedy ojcem również bo prawdziwy się ulotnil, jest gorsza od innych bezdzietnych kobiet, to gratuluję podejścia. Życzę wszystkim debilkom z tego wątku aby na swojej drodze spotkały mężczyznę który zrobi z nich te "puszczalskie" samotne matki a doopkom, żeby spotkały pustą lale która urodzi im nie ich dziecko!

Gość gość
A moj facet nie lozy ani grosza na moje dziecko bo ja zarabiam o wiele wiele wiecej, on tez malo nie zarobi bo jest to ok 5,5 tys, a ja okolo.8 tys, wiec teraz bedziemy mieli.wspolne dziecko bo jestem w ciazy. A moja pierwsza coreczke i mnie na rekach nosi. Kazda ma prawo do szczęścia pomimo tego ze ma dziecko z bylym..