Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość goscf

odrzucenie mleka przez 5 miesięczne niemowle

Polecane posty

Gość goscf

Witam.mam problem z moją Blanka 1 marca 5 mscy skonczyla ...a problem wslasciwie z jej piciem mleka... jest na nutramigenie i pije 500 max 600 ml na dobę. Z każdym mlekiem jest wojna nie chce butli... muszę ja najpierw trochę przyspac i wtedy może 100 max 130 wypije... Już nie wiem co mam robić... przybierać przybiera jo od szczepienia do szczepienia po kg przybrała wyniki zrobine i ok nawet tarczyce badalam i ok nie wiem czy tyle jej wystarcza czy coś innego

Gość gość
Jestem sama ?

Gość gość
No jak musisz ja "przyspac" to ciezka sprawa

Gość gość
mi sie wydaje ze jej wystarcza tyle a lo drugie sprawdz czy smoczek nie ma zbyt malego przeplywu bo to tez moze byc problem... nutramigen nie jest za specjalny w smaku kiedys u kolezanki chcialam zobaczyc czy sie rozni od bebiko smakiem i to tez moze byc przyczyna jak np. do tej pory byla na bebiku czy innym mleku a mleka poczatkowe sa slodkie. my teraz przechodzimy na mleko 3(bebiko 3) i ono jest okropne w smaku i tez moja za bardzo nie chce tego pić. idz moze do lekarza ponoć bebilon pepti jest slodszy z tych mlek dla alergików

Gość gość
wprowadzaj zupki z samych warzyw i dawaj jej ich duzo

Gość gość
mój za nic nie chciał pić bebilonu pepti, ale odkąd dokładam mu kaszke ryżową np bananową to pije chętnie