Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Strigoica

Niezwykła praktyczność męskich prezentów potrafi zaskoczyć.

Polecane posty

Gość gość
Hahaha Twoj za to jest niezwykle orginalny ;))))) ja mam mieszkanie swiezo po remoncie wiec malowac poki co nie trzeba ale swira dostaje na tym L4 juz ;)))

Te jego orginalne pomysły to mnie do grobu doprowadzą.:-) A dlaczego gościu jesteś na L4?

Gość gość
Magda jestem ;)) zapalenie oskrzeli paskudne ;))))

Gość gość
Bukiet dostalam i kawe do lozka rano i zwial do pracy ;))) do 19tej sama jak palec haha

Gość gość
porzadny facet, bierze sie za remont.

Uuu zapalenie ostrzeli to paskudna sprawa. Dobrze że na L4 siedzisz bo to lubi się przeistoczyć w zapalenie płuc.

Gość gość
Generalnie nie mam sily sie ruszac tak mnie scielo

Pogoda jest akurat taka przy której łatwo złapać jakieś paskuctwo. Zdrowia życzę.:-)

Gość gość
Moj kiedys non stop kupowal mi buty, na walentynki dostalam uwaga dwa wieszaki do spodnic :D plus kubeczki serduszka z ktorych nie da sie normalnoe napic bo te serca sa tak dzienie pozawiane kanciaste ze ciezko w ogole pic zeby nic nie wylalo sie przy okazji.Nie wiem jak to mozliwe,ale te kubki sa dziwaczne:)

Gość gość
Ja na walentynki dostalam koc hahahah

Gość amaro9
Ja z Arkiem uważnie się słuchamy no przynajmniej ja Arka bo właśnie wiadomo jak to z płcią męską heh . Ale słuchajcie tego zamówiłam mu przez stronę http://motoprezent.pl/ przejazd Ferrari California ah jak on skakał z radości jak się dowiedział gdzie jedziemy . Po tej akcji nauczył się i by mnie spełniać małe zachcianki . Czasem nie muszę mówić "ah jaki piekny łańcuszek" a już go mam w kieszeni :D Z resztą wzrok zazdrosnych kumpli o takie wrażenia jest bezcenny. Uwierz !

Gość gość
ja kupuje mezowi zawsze ksiazki. On dużo podrózuje przez co dużo czyta. Po ksiazkę dla niego w matrasie jestem przynajmniej raz w miesiącu. Bardzo fajnie ze w ten sposób spędza czas w podróży to go kształci :)

Gość gość
Weź książki..... ja kupiłam mojemu mężowi tabletki white hors na zwiekszenie libido ... nie mowie że ma z tym problem ale po tych tabletkach jak by demon w niego wstąpił.

Gość gość
Mój mąż kiedyś kupił mi skarbonkę od http://pomme-pidou.pl/. Na jego szczęście akurat trafił, bo bardzo mi się podobała i miałam postanowienie zaoszczędzić trochę pieniędzy. Ale prezent bardzo praktyczny ;)

Gość gość
Tylko kobiety moga zamiast docenic gest narzekac na prezent dany od serca. Dlatego nie chce miec dziewczyny. Nie potrzebna mi kula u nogi!